Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Számomra azért ez kőkemény ellentmondás de sebaj.Kalap1988 írta: hogy nem érek rá mesékkel és mendemondákkal törődni. Ha látnék UFO-t akkor sem lennék aeteista, maximum azt mondanám, hogy a Bibliában nem fejtettek ki mindent....
Tudtommal a gömbvillám a rendes villámok mellékjelenségei, szval ezt nem hiszem.Nem lehet, hogy az a nagy izé egy gömbvillám?
persze el tudom képzelni, de nekem ez eléggé "hitelesnek" tűnt, h ott videózzák csomóan meg hangja is van meg minden, persze ettől még lehet, h "megbabrálták".@S.Agüero: őszintén, egy égen keringő fehér pöttyről nem tudod elképzelni, hogy hogy teszik oda filmes technikákkal?
Érdekes videó. Még mindig vannak népek, akik azzal a technikával vannak felszerelkezve, ami pl. a videóban van. Nem véletlen, hogy féltek eleinte a fehér embertől, mint a tűztől, aztán összehaverkodtak a végére. Még enni is ettek együtt. Ebből is látszik, hogy milyen nyitottak.Game90 írta:Inkább ezt a videót nézzétek meg:
http://www.youtube.com/watch?v=oyLvdm1JXsg
Kalap1988 írta:Igen, én is úgy vagyok vele, hogy van annyi baj a földön, annyit kell dolgoznunk, hogy nem érek rá mesékkel és mendemondákkal törődni. Nem állítom, hogy nincsenek földönkívüliek, de: 1. Nem érdekel 2. Hívőként, amíg nem láttam kötelességem nem hinni benne, hiszen Isten a Földre teremtett életet ( teremtett akár evolúciót, mert a kettő nem zárja ki egymást). Ha látnék UFO-t akkor sem lennék aeteista, maximum azt mondanám, hogy a Bibliában nem fejtettek ki mindent....
No igen..beszélgethetünk itt földönkívüliekről,pedig még a bolygónkat sem ismerjük teljes egészében.Game90 írta:Inkább ezt a videót nézzétek meg:
http://www.youtube.com/watch?v=oyLvdm1JXsg
De ő legalább tényleg földönkívüli.L.Messi 10 írta:Sőt az is biztos, hogy nagyot kaszálnak azok az egyének, akiknek a videója még a Híradókba is eljut...MichaaBee írta:
Ami ilyen névtelen bulvároldalakon is a bulvár témakörben jelenik meg és a híradóban semmi nincs róla, az biztosan kamu. Nem tudom, hogy hogy lehet valósnak képzelni...
Copa América-ra.
Ebbe azért nem vagyok biztos.MichaaBee írta: Persze, csak a földönkívüli civilizációk (mert szinte biztos, hogy több van) több milliárd fényévre vannak és 99%, hogy sose fogunk róluk tudomást szerezni, annyira távol találhatóak.
bocs, de én nehezen hiszem elS.Agüero írta:http://neon.hu/bulvar_rovat/dobbenetes- ... ol-231942/
érdekes...
Lehet hülyeség, de szerintem ezek tényleg UFO-k lehetnek. Mi más lehetne ilyen gyors? Trükk lehet még esetleg, de nem hiszem...![]()
Ti mit tippeltek mi az
Sőt az is biztos, hogy nagyot kaszálnak azok az egyének, akiknek a videója még a Híradókba is eljut...MichaaBee írta:
Ami ilyen névtelen bulvároldalakon is a bulvár témakörben jelenik meg és a híradóban semmi nincs róla, az biztosan kamu. Nem tudom, hogy hogy lehet valósnak képzelni...
Persze, csak a földönkívüli civilizációk (mert szinte biztos, hogy több van) több milliárd fényévre vannak és 99%, hogy sose fogunk róluk tudomást szerezni, annyira távol találhatóak. Egyébként gondoljatok bele, az 1 milliárd csillagrendszerben is rengeteg csillag található, mindegyiknek van számos bolygója, szinte garantálható, hogy máshol is kialakultak olyan körülmények, amik az életet lehetővé tették/teszik.gergo9 írta:Én is teljesen biztos vagyok benne hogy nem vagyunk egyedül.
Persze, azért is mondtam, hogy nem akarom mindenáron cáfolni. Egyébként ha léteznek, ha nem, amíg nem látok egyet a saját szememmel, nem fogok hinni bennük.daffy írta:világos,de érted... annyi esélye van,hogy kamu,mint annak hogy nem,csak eltitkolják
világos,de érted... annyi esélye van,hogy kamu,mint annak hogy nem,csak eltitkoljákL.Messi 10 írta:Most nem akarom mindenáron cáfolni, de egy kis pénzért manapság mindenre rá lehet venni az embereket. Abba pedig gondolj bele, hogy nekik mi pénz befolyik ezekből a videókból, többszöröse annak amit esetleg "statisztákra" költöttek.daffy írta:nem az a fura ha trükk,hanem hogy mennyi ember nézi,kamerázza,stb. annyi mindent titkolnak a kormányok,hogy az se lepne meg,ha holnap obama közli: szőrmóksegg igazi
Most nem akarom mindenáron cáfolni, de egy kis pénzért manapság mindenre rá lehet venni az embereket. Abba pedig gondolj bele, hogy nekik mi pénz befolyik ezekből a videókból, többszöröse annak amit esetleg "statisztákra" költöttek.daffy írta:nem az a fura ha trükk,hanem hogy mennyi ember nézi,kamerázza,stb. annyi mindent titkolnak a kormányok,hogy az se lepne meg,ha holnap obama közli: szőrmóksegg igazi
persze,itt vagyok én is,az már 2.Én is teljesen biztos vagyok benne hogy nem vagyunk egyedül.
Nézz meg egy bizonyos Transformers nevű filmet, vagy esetleg egy bizonyos Harry Pottert. Ma már mindent meg lehet csinálni, csak picit érteni kell hozzá.S.Agüero írta:mi lehet ebben a fake? mondd már meg. hogy?Messithebest írta:Szerintem fake, de kitudja....
Úgy, ahogy most a Transformerst csinálják a mozikba.S.Agüero írta:mi lehet ebben a fake? mondd már meg. hogy?Messithebest írta:Szerintem fake, de kitudja....
Marvel-es képregényszereplő, a Fantasztikus Négyes és az Ezüst Utazó c. filmből lehet ismerős.S.Agüero írta:ki/mi az az ezüst utazó?Ezüst Utaz
Ha csak egy lett volna,akkor nyilván az Ezüst Utazó volna. De nem tudok róla,hogy ő tud szaporodni,vagy több lenne belőle, így több tippem nincsenFecooo írta:azért tényleg kíváncsi lennék egy racionális magyarázatra, mert nekem nem jut semmi eszembe...S.Agüero írta:http://neon.hu/bulvar_rovat/dobbenetes- ... ol-231942/
érdekes...
Lehet hülyeség, de szerintem ezek tényleg UFO-k lehetnek. Mi más lehetne ilyen gyors? Trükk lehet még esetleg, de nem hiszem...![]()
Ti mit tippeltek mi az