Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Maximális tisztelet! Emberek nézzünk körül a boltok polcain és keressük a házi főzőket! A fütyülésre alkalmassá tevő lőre nem pálinka!! Egészségtelen lötty!Krojf írta:Közkinccsé teszem itt is!
Olvassátok szeretettel!
A pálinka tisztelete
Ne igyál löttyöt, szeresd a pálinkát,
A rossz piák a lelked is átírják,
Idd a valódit, az agyban ez ragad,
Így lehetsz csak igazán önmagad!!!
Idd a nedűt tisztelő mértékkel,
Hogy előjöjjön minden értékkel!
Minden cseppje értéke eszmei,
Az értő fogyasztó csak ezt veszi!!!
Váljék kedves egészségetekre!
K.
Ebben a Power Fusion-ben 5 penge van. Na ez mindenkinek jó csak nekem nemozsimiki írta: nekem is ilyen van, de nem az a típus vagyok akinek sokáig kitartanak a pengék...persze vannak pelyhes kacsa típusú emberkék, akik egy hét borotválkozás mentesen néznek ki úgy, mint én 1 nap után D:
nekem ennek az elődje jobban tetszett, még meg is van az is,de fejet nem igen találok már hozzá, ott kevesebb penge volt 1-1 fejben,nagyobb hézag volt,de nekem az jobban bejött. Ezeknél borotválkozás közben fogpiszkálóval kell percenként kiműteni a pengék közül a cuccot,hogy gördülékeny legyen, mert a víz se viszi ki
DE, a gépnél mindenképp jobb, van elektromos borotvám,de az bőven hagy fent anyagot, max akkor használom ha nagyon sietek.
nekem is ilyen van, de nem az a típus vagyok akinek sokáig kitartanak a pengék...persze vannak pelyhes kacsa típusú emberkék, akik egy hét borotválkozás mentesen néznek ki úgy, mint én 1 nap után D:daffy írta:csatlakozom. nekem 1 év alatt átlag 8 db fej kopik el(hozzáteszem,hogy nem csak az arcomat borotválom vele. itt nem kell kézre,lábra gondolniMihu írta:Nekem is ilyenem van, csak Powe Fusion-ben. Vibrátoros verzió![]()
![]()
![]()
De nekem a cserélhető penge nem tart addig
![]()
)
csatlakozom. nekem 1 év alatt átlag 8 db fej kopik el(hozzáteszem,hogy nem csak az arcomat borotválom vele. itt nem kell kézre,lábra gondolniMihu írta:Nekem is ilyenem van, csak Powe Fusion-ben. Vibrátoros verzió![]()
![]()
![]()
De nekem a cserélhető penge nem tart addig
![]()
Nem baj, ha ehhez nem szólok hozzá? Akkora fasiszta maszlag lenne, hogy hónapokig ülnék a tiltólistánBob_Marley írta:Ez valóban elkeserítő, hogy ilyen műsorok vannak, de mint írtátok a színvonal nagyon mélyen van!Engem már az feldühít, hogy pl F1 közben beraknak reklámot, VV! Meg társai meg szintén egy szint…..Beszéltünk már erről, nem csak azzal van a gond, hogy ilyen megy a TV-ben, csak ne fő műsoridőben legyen!Jelen esetben viszont tényleg bemutatni egy éppen büntetőeljárás alatt lévő embert akit gyilkossággal vádolnak nem etikus, főleg ebben a helyzetben, mikor éles ellentétek vannak, nem növelni, hanem csitítani kellene az indulatokat!Ismerjük Gyöngyöspata stb!
Az is teljesen elkeserítő, hogy milyen emberek vannak a TV-ben mint műsorvezetők, ahogy már szintén beszéltük a sport kommentálás a béka feneke alatt, de ha nem a sportot nézem is borzasztó a helyzet!Hajdú Péter…pffff
Halálbüntetéssel viszont nem értek egyet, (ez van a liberális elmém nem tudja befogadni), alap jog, hogy „Mindenkinek joga van az élethez”!!!!, illetve a kereszténységgel is teljesen szemben áll, nagyon helyesen nincs halálbüntetés, senki nincs joga a másik felett ítélkezni!
Nekem is ilyenem van, csak Powe Fusion-ben. Vibrátoros verzióFecooo írta: sok éve borotválkozom, de sose használtam elektromos borotvát
én a Gillette Fusion-re esküszöm
egy ilyen cserélhető pengét 1 évig is használok
A többit megoldom én is zsilette' ...Fecooo írta:még jó, h nem folytattad, h mit igazítasz...Victor_Valdes írta:Hát az oké, de én egyszerűen képtelen vagyok megcsinálni a pajeszom ilyen kézi kaparós cuccal.Meg a hajam is ki van kerekítve, szal ahol le van nyomva nullással, ott is vágni kell hetente egyszer, szal nah..
![]()
![]()
még jó, h nem folytattad, h mit igazítasz...Victor_Valdes írta:Hát az oké, de én egyszerűen képtelen vagyok megcsinálni a pajeszom ilyen kézi kaparós cuccal.Meg a hajam is ki van kerekítve, szal ahol le van nyomva nullással, ott is vágni kell hetente egyszer, szal nah..
sok éve borotválkozom, de sose használtam elektromos borotvátVictor_Valdes írta:Srácok, vagyis inkább a férfiakhoz fordulnék!![]()
Elektromos borotva kellene nekem, olyan ami, egyben pajesz nyíró ( ez fontos) egyéb "tartozék" nem fontos, de mégis...milyet érdemes venni? És milyen árban? Olcsóbbak érdekelnének, mert minden van, csak pénz nincs.
De a gyilkos megtette!Kioltott egy emberi életet ezzel megszegve annak az élethez való jogát!Ő akkor mi jogon ítélkezik?Nagyon vallásos lehetett az ürge aki gyilkolt.Bob_Marley írta:
Halálbüntetéssel viszont nem értek egyet, (ez van a liberális elmém nem tudja befogadni), alap jog, hogy „Mindenkinek joga van az élethez”!!!!, illetve a kereszténységgel is teljesen szemben áll, nagyon helyesen nincs halálbüntetés, senki nincs joga a másik felett ítélkezni!