ozsimiki írta:
nálam is alap, volt a nintendomhoz, vagy hogy hívják manapság, fegyver is, azzal könnyen ment a gyilok

Westernest is vágom, ilyen fogadó ablakában bukkantak fel az emberek, az se állított nagy kihívás elé

Azazz
Emlékszem h ilyen madzagos volt a lőfegyverem és időnként olyan lelkesen háborúztam,h lerántottam az egész kócerájt

Aztán a nagy ijedtség után megnyugtatásul le kellett puffantanom egy kisebb falu lakosságát

Gyááá,felhőtlen gyerekkor...
Mondjuk nekem a legelső konzolom egy méregzöld techika volt,amihez két "kart" adtak.ezek úgy néztek ki,h ilyen kocka testben volt egy tekerő,azzal lehetett irányítani a vonalakat.Mert roppant kreatív játékok voltak,brutális grafikával.Sima fekete háttér előtt volt egy szaggatott félpályavonal,aztán az oldalvonalak használatával kellett átnyesni a labdát a másik térfelére h már ne érje el.Ugyanez volt az elve a többi verziónak is,ahol a annyi nehezítés volt,h pölö h a "gólvonalon" is cs egy kapunyi hely volt ahova be kellett ütni.Meg jéghokis verzió,ami ugyanez volt cs több vonalat irányítottál egyszerre,mint a csocsóban.Szenzációs volt