Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
miihii
KHAL

2011.06.04. 10:53:07

Ilúvatar írta:
L.Messi 10 írta:1920 június 4 - 2011 június 4...

mi van vele?
sztem Trianonra gondol a kollega...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Deus
Boixos Nois

2011.06.04. 10:50:04

L.Messi 10 írta:1920 június 4 - 2011 június 4...

mi van vele?
KépKép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.06.04. 08:56:15

1920 június 4 - 2011 június 4...
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2011.06.04. 01:20:39

Én is eleinte a cserélhető fejes verziójú borotvát használtam, még emlékszem középiskolában kaptuk vmilyen alkalomból aztán másnap reggel egész banda úgy nézett ki mintha üvegajtón rohant volna keresztül :lol: :lol:
Mivel ugye addig sokan nem borotválkoztak mivel szinte minden ősnek ez volt a mániája hogy nem szabad megborotválkozni halasztani kell mert később annál rosszabb lesz.
Azóta váltottam eldobható verzióra sokkal jobban megéri több ideig is tart meg nem kell életlen pengével még hetekig húzni , hanem fogom és kiszabom a kukába.
Rinku
Director del Fútbol

2011.06.04. 01:06:01

Álmaink kéklő egén, gyümölcsfáink tetején? :) Ágésség! :P Magyar embernek magyar italt!
Football, bloody hell. /SAF/
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.04. 01:02:41

Krojf írta:Közkinccsé teszem itt is!
Olvassátok szeretettel!

A pálinka tisztelete

Ne igyál löttyöt, szeresd a pálinkát,
A rossz piák a lelked is átírják,
Idd a valódit, az agyban ez ragad,
Így lehetsz csak igazán önmagad!!!

Idd a nedűt tisztelő mértékkel,
Hogy előjöjjön minden értékkel!
Minden cseppje értéke eszmei,
Az értő fogyasztó csak ezt veszi!!!

Váljék kedves egészségetekre!
K.
Maximális tisztelet! Emberek nézzünk körül a boltok polcain és keressük a házi főzőket! A fütyülésre alkalmassá tevő lőre nem pálinka!! Egészségtelen lötty!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.06.04. 00:58:36

Közkinccsé teszem itt is!
Olvassátok szeretettel!

A pálinka tisztelete

Ne igyál löttyöt, szeresd a pálinkát,
A rossz piák a lelked is átírják,
Idd a valódit, az agyban ez ragad,
Így lehetsz csak igazán önmagad!!!

Idd a nedűt tisztelő mértékkel,
Hogy előjöjjön minden értékkel!
Minden cseppje értéke eszmei,
Az értő fogyasztó csak ezt veszi!!!

Váljék kedves egészségetekre!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Mihu
Director del Fútbol

2011.06.04. 00:49:27

ozsimiki írta: nekem is ilyen van, de nem az a típus vagyok akinek sokáig kitartanak a pengék...persze vannak pelyhes kacsa típusú emberkék, akik egy hét borotválkozás mentesen néznek ki úgy, mint én 1 nap után D:

nekem ennek az elődje jobban tetszett, még meg is van az is,de fejet nem igen találok már hozzá, ott kevesebb penge volt 1-1 fejben,nagyobb hézag volt,de nekem az jobban bejött. Ezeknél borotválkozás közben fogpiszkálóval kell percenként kiműteni a pengék közül a cuccot,hogy gördülékeny legyen, mert a víz se viszi ki :D

DE, a gépnél mindenképp jobb, van elektromos borotvám,de az bőven hagy fent anyagot, max akkor használom ha nagyon sietek.
Ebben a Power Fusion-ben 5 penge van. Na ez mindenkinek jó csak nekem nem :lol: :lol: :lol: Én szeretek tróger lenni és két hétig nem borotválkozni :D Na jó, szorgalmi időszakban 1 hétig, de már akkor is elég hosszú szakállam van. És az 5 penge azért [auto_cenzúra] az ilyen hosszú szőrre, mert ugye kicsi a hézag, és így rohadtul húzza. Gondolhatod hogy egy 2 hetes arcszőrzet borotválás milyen lehet :D Sírás kerülget :D Nekem kiviszi a víz simán. Csak annyi hogy nem úgy kell, hogy a pengék felelé álljanak, a vízsugár felé, hanem lefelé, a lefolyó felé. Nekem úgy simán kijön a pengék közül.

Nekem 2-3 nap alatt elég hosszú lesz, szóval átérzem a gondod :D, amúgy természetesen úgy tartom a víz alá, de úgy se igen viszi ki, egyből eltömítik azokat a kis réseket is a lenyírt szőrszálak :D Ozsi
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.04. 00:14:25

daffy írta:
Mihu írta:Nekem is ilyenem van, csak Powe Fusion-ben. Vibrátoros verzió :lol: :lol: :lol: :lol: De nekem a cserélhető penge nem tart addig :roll: :?
csatlakozom. nekem 1 év alatt átlag 8 db fej kopik el(hozzáteszem,hogy nem csak az arcomat borotválom vele. itt nem kell kézre,lábra gondolni :) )
nekem is ilyen van, de nem az a típus vagyok akinek sokáig kitartanak a pengék...persze vannak pelyhes kacsa típusú emberkék, akik egy hét borotválkozás mentesen néznek ki úgy, mint én 1 nap után D:

nekem ennek az elődje jobban tetszett, még meg is van az is,de fejet nem igen találok már hozzá, ott kevesebb penge volt 1-1 fejben,nagyobb hézag volt,de nekem az jobban bejött. Ezeknél borotválkozás közben fogpiszkálóval kell percenként kiműteni a pengék közül a cuccot,hogy gördülékeny legyen, mert a víz se viszi ki :D

DE, a gépnél mindenképp jobb, van elektromos borotvám,de az bőven hagy fent anyagot, max akkor használom ha nagyon sietek.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
daffy
Madridista

2011.06.04. 00:02:30

Mihu írta:Nekem is ilyenem van, csak Powe Fusion-ben. Vibrátoros verzió :lol: :lol: :lol: :lol: De nekem a cserélhető penge nem tart addig :roll: :?
csatlakozom. nekem 1 év alatt átlag 8 db fej kopik el(hozzáteszem,hogy nem csak az arcomat borotválom vele. itt nem kell kézre,lábra gondolni :) )
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.06.03. 22:45:03

Bob_Marley írta:Ez valóban elkeserítő, hogy ilyen műsorok vannak, de mint írtátok a színvonal nagyon mélyen van!Engem már az feldühít, hogy pl F1 közben beraknak reklámot, VV! Meg társai meg szintén egy szint…..Beszéltünk már erről, nem csak azzal van a gond, hogy ilyen megy a TV-ben, csak ne fő műsoridőben legyen!Jelen esetben viszont tényleg bemutatni egy éppen büntetőeljárás alatt lévő embert akit gyilkossággal vádolnak nem etikus, főleg ebben a helyzetben, mikor éles ellentétek vannak, nem növelni, hanem csitítani kellene az indulatokat!Ismerjük Gyöngyöspata stb!
Az is teljesen elkeserítő, hogy milyen emberek vannak a TV-ben mint műsorvezetők, ahogy már szintén beszéltük a sport kommentálás a béka feneke alatt, de ha nem a sportot nézem is borzasztó a helyzet!Hajdú Péter…pffff

Halálbüntetéssel viszont nem értek egyet, (ez van a liberális elmém nem tudja befogadni), alap jog, hogy „Mindenkinek joga van az élethez”!!!!, illetve a kereszténységgel is teljesen szemben áll, nagyon helyesen nincs halálbüntetés, senki nincs joga a másik felett ítélkezni!
Nem baj, ha ehhez nem szólok hozzá? Akkora fasiszta maszlag lenne, hogy hónapokig ülnék a tiltólistán :D :D Viccet félretéve, ez egy komoly téma, amit szerintem érdemes lenne egyszer s mindenkorra normális módon kitárgyalni. Egyáltalán a közbeszéd részévé tenni. Eredménytől függetlenül. Mert sajnos millió dologgal ez van, ettől sokkal fontosabb kérdéssekkel is. Nem csak, hogy nem lehet behozni egy-egy szabályt, de a róluk való diskurzust, beszédet, vitát is betiltják. Téged, mint liberális, Bob, nem szeretnélek megbántani, de épp ez a liberalizmus diktatúrája. Kérlek ezen gondolkozz el és ne itt fejtsük ki a kérdést. Nézd meg, hogy a liberális elvek képviselői, hogy próbálnak vadul, leginkább vadul, diktatúrát gyakorolni és mindenkit kiközösíteni, aki nem úgy gondolkodik, mint ők. UI: Persze nem mindenkiről beszélek, de a mai magyar mérvadó liberálisok ilyenek. És sajnos világszerte is többségben.
Itt természetesen a halálbüntetésről beszéltem, a hsz elejére, amivel részben egyetértek, nem reagáltam. Viszont azért kérlek Gyöngyöspatát ne vedd ide. Beszélhetünk róla pü-ben, szívesen leírom, hogy ott mi történt, főleg mert első és második kézből származó információim vannak ,de ez nem ide való.
Mihu
Director del Fútbol

2011.06.03. 22:33:07

Fecooo írta: sok éve borotválkozom, de sose használtam elektromos borotvát :D

én a Gillette Fusion-re esküszöm :D

Kép

egy ilyen cserélhető pengét 1 évig is használok :D
Nekem is ilyenem van, csak Powe Fusion-ben. Vibrátoros verzió :lol: :lol: :lol: :lol: De nekem a cserélhető penge nem tart addig :roll: :?
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.06.03. 22:13:33

Fecooo írta:
Victor_Valdes írta:Hát az oké, de én egyszerűen képtelen vagyok megcsinálni a pajeszom ilyen kézi kaparós cuccal. :D Meg a hajam is ki van kerekítve, szal ahol le van nyomva nullással, ott is vágni kell hetente egyszer, szal nah.. :D
még jó, h nem folytattad, h mit igazítasz... :lol: :lol: :lol:
A többit megoldom én is zsilette' ... :lol:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.03. 22:12:46

Victor_Valdes írta:Hát az oké, de én egyszerűen képtelen vagyok megcsinálni a pajeszom ilyen kézi kaparós cuccal. :D Meg a hajam is ki van kerekítve, szal ahol le van nyomva nullással, ott is vágni kell hetente egyszer, szal nah.. :D
még jó, h nem folytattad, h mit igazítasz... :lol: :lol: :lol:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.06.03. 22:10:55

Hát az oké, de én egyszerűen képtelen vagyok megcsinálni a pajeszom ilyen kézi kaparós cuccal. :D Meg a hajam is ki van kerekítve, szal ahol le van nyomva nullással, ott is vágni kell hetente egyszer, szal nah.. :D
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.06.03. 22:08:53

Victor_Valdes írta:Srácok, vagyis inkább a férfiakhoz fordulnék! :D

Elektromos borotva kellene nekem, olyan ami, egyben pajesz nyíró ( ez fontos) egyéb "tartozék" nem fontos, de mégis...milyet érdemes venni? És milyen árban? Olcsóbbak érdekelnének, mert minden van, csak pénz nincs. :D
sok éve borotválkozom, de sose használtam elektromos borotvát :D

én a Gillette Fusion-re esküszöm :D

Kép

egy ilyen cserélhető pengét 1 évig is használok :D
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.06.03. 22:06:52

Srácok, vagyis inkább a férfiakhoz fordulnék! :D

Elektromos borotva kellene nekem, olyan ami, egyben pajesz nyíró ( ez fontos) egyéb "tartozék" nem fontos, de mégis...milyet érdemes venni? És milyen árban? Olcsóbbak érdekelnének, mert minden van, csak pénz nincs. :D
Initom
Entrenador del Barça

2011.06.03. 17:22:27

Bob_Marley írta:
Halálbüntetéssel viszont nem értek egyet, (ez van a liberális elmém nem tudja befogadni), alap jog, hogy „Mindenkinek joga van az élethez”!!!!, illetve a kereszténységgel is teljesen szemben áll, nagyon helyesen nincs halálbüntetés, senki nincs joga a másik felett ítélkezni!
De a gyilkos megtette!Kioltott egy emberi életet ezzel megszegve annak az élethez való jogát!Ő akkor mi jogon ítélkezik?Nagyon vallásos lehetett az ürge aki gyilkolt.
Ezt honorálni kell! És nem konditeremmel,klassz ebédlővel,sportpályákkal...
Szegény emberek tömegei vannak,és 'fullos' az ellátás a börtönbe!Abba nem mennék bele,hogy kinek a pénzéből!
Én híve vagyok a halálbüntetésnek ha az az illető beszámítható,és TUDATOSAN ölt!
Az előttem említett munkatáboros commenthez nemfűznék mást:
:lol: (nemrossz...)

Abban viszont egyet értek,hogy (elvileg) aki megöli (közvetetten is) a gyilkost,akár hogyis nézzük az is gyilkos... :?
Nem voltak olyan hulék a középkori királyok...(na... :lol: )
Abi & Tito
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.03. 17:07:04

Sorry az átigazolási topikban már láttam töröltétek is a hsz-ket, valóban kicsit elmentünk a humor irányába, s nem igazán a jövővel foglalkoztunk!

Más, basszus még csak június van, s halál :lol: Légkondiban is érezni a fülledtséget, kint egyenesen levegőt nem lehet kapni!Hideg ellen legalább lehet normálisan "védekezni", de ez a hőség borzasztó
Kép
Kép
Kép
messibarca
Jugador d'estrella

2011.06.03. 16:44:28

Kép
a siget készítette Victor (vuvu)
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.06.03. 16:43:27

fanbarca írta:http://www.youtube.com/watch?v=5q259w9D ... re=related

Mi ennek a számnak a neve?
http://www.youtube.com/watch?v=btPJPFnesV4

Surviver - Eye of the tiger

:)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.06.03. 16:43:19

Felháborító, nonszensz az egész... :roll: Nem kell ide halálbüntetés, csak munkatábor. :) Tartás el maguk, ha egyszer már börtönbe vannak, ne az adózók tartsák már el őket is.. :roll:
kanty
Llegenda del Barça

2011.06.03. 16:43:02

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.06.03. 16:38:00

més que un club
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.03. 08:13:09

Ez valóban elkeserítő, hogy ilyen műsorok vannak, de mint írtátok a színvonal nagyon mélyen van!Engem már az feldühít, hogy pl F1 közben beraknak reklámot, VV! Meg társai meg szintén egy szint…..Beszéltünk már erről, nem csak azzal van a gond, hogy ilyen megy a TV-ben, csak ne fő műsoridőben legyen!Jelen esetben viszont tényleg bemutatni egy éppen büntetőeljárás alatt lévő embert akit gyilkossággal vádolnak nem etikus, főleg ebben a helyzetben, mikor éles ellentétek vannak, nem növelni, hanem csitítani kellene az indulatokat!Ismerjük Gyöngyöspata stb!
Az is teljesen elkeserítő, hogy milyen emberek vannak a TV-ben mint műsorvezetők, ahogy már szintén beszéltük a sport kommentálás a béka feneke alatt, de ha nem a sportot nézem is borzasztó a helyzet!Hajdú Péter…pffff

Kép
Kép
Kép
Válasz küldése