Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
haha, tényleg, nem is meséltem.MichaaBee írta:Az állásinterjúddal mi lett?visca el barca írta:most vallottam szerelmet 12 évvel ezelőtti barátnőmnek
(fuck yeah)
Az állásinterjúddal mi lett?visca el barca írta:most vallottam szerelmet 12 évvel ezelőtti barátnőmnek
(fuck yeah)
oh semmi különösetZozzy 5 írta:visca el barca írta:most vallottam szerelmet 12 évvel ezelőtti barátnőmnek
(fuck yeah)
mit reagált?
Ha tudnám sem mondanám meg. Egy mozigépész orra előtt ez a kérdés a vörös posztó. Főleg hogy balóban bika vagyok. Norbika!fanbarca írta:Valaki nem tudja honnan lehet letölteni a Karib-tenger kalózai 4-t normális minőségben? (nm mozifelvétel)
Elvileg egy jó ideig még sehonnan. Majd ha kidobják DVD-n. (szvsz)fanbarca írta:Valaki nem tudja honnan lehet letölteni a Karib-tenger kalózai 4-t normális minőségben? (nm mozifelvétel)
És tényleg.barca99 írta:A linkelt videó 3.09-től?lui1698 írta:Az elsőt vágom. De volt még egy amikor egy ház ablakában jelentek meg. Az is ilyen western stílusú volt.
A linkelt videó 3.09-től?lui1698 írta:Az elsőt vágom. De volt még egy amikor egy ház ablakában jelentek meg. Az is ilyen western stílusú volt.
Az elsőt vágom. De volt még egy amikor egy ház ablakában jelentek meg. Az is ilyen western stílusú volt.
Wild Gunmanmiihii írta:A másik nagy kedvencem még ebből a retro lövöldözésből,az vmi westernes game volt.A nevére már nem emlékszem,cs arra h ilyen pisztolypárbaj volt a lényeg.Beoldalazott az ellen és egy jelre kellett lőni.Meg volt h több helyen bukkantak fel emberek és cs a rosszfiúkat szabadott lelőni,tiszta rendőrképző voltSokat nyúztam azt is anno.
Nos a helyzet az, hogy...Rivaldinho írta:Már régóta magamban tartogatom a kérdést, hogy hová tűntek a régi motorosok ? Akikkel még én "nyomtam"... vagy mindenki olvassa, csak már kevesen válaszolnak .. ? Közbejött a meló, gyerek, vagy.. mi ? Szerintem itt már kevesen ismernek engem (mármint régről, a "régi" fórumról), ahogy lehet, hogy nem is tudjátok kikre gondolok.. ?
pl.
-Charlie (mondjuk vele pont beszéltem régebben,de már nagyon régen és ő is olvassa a fórumot, de nem írkál)
-Kluivertinho
-Varga Tamás
-HAnonymus
-Rapika
-Balboa
-Ordog
-Kralo
-Boixos
-Taibi
-vagy akár kifestő ?
stbstb...
Érdekes látni például,hogy egy fórumon is leszűrhető az "idő vas foga".. régiek mennek, újak jönnek.
Emlékszik itt pl. arra valaki mikor még én is nagyban írogattam ? Már nem nagyon hiszem...![]()
Azazzozsimiki írta: nálam is alap, volt a nintendomhoz, vagy hogy hívják manapság, fegyver is, azzal könnyen ment a gyilokWesternest is vágom, ilyen fogadó ablakában bukkantak fel az emberek, az se állított nagy kihívás elé
nálam is alap, volt a nintendomhoz, vagy hogy hívják manapság, fegyver is, azzal könnyen ment a gyilokmiihii írta:Hajjajj, mint a zállatBár nekem ez a kutyagyilkolás gépágyúval rész nem rémlik
Az egy kacsa-két kacsa,agyaggalamb-lövészet megvan,rommá lőttem a tv-t a jó kis csúzlimmal
![]()
A másik nagy kedvencem még ebből a retro lövöldözésből,az vmi westernes game volt.A nevére már nem emlékszem,cs arra h ilyen pisztolypárbaj volt a lényeg.Beoldalazott az ellen és egy jelre kellett lőni.Meg volt h több helyen bukkantak fel emberek és cs a rosszfiúkat szabadott lelőni,tiszta rendőrképző voltSokat nyúztam azt is anno.
Ez a kérdés azért nem a te szinted voltIlúvatar írta:L.Messi 10 írta:1920 június 4 - 2011 június 4...
mi van vele?
Ezt tudom. De én rühellek borotválkozni, ezért max kéthetente ejtem meg a dolgot. Mondjuk jelenleg nem emlékszem már mikor borotválkoztam utoljára, és egy darabig még nincs is tervbe.daffy írta:mert nem a wookie fazont kell nyírni,hanem ami 1-2 napos. úgy nem kopik el gyorsan. ha 1-2 hétig növeszted,akkor viheted a juhászhoz,mert a borotva ott már csődöt mond.LG írta: Én azért a 0-s gép után átszoktam rajta menni borotvával is. Amúgy nem tudom Feco, hogy csinálod, nekem 2 használat után teljesen elkopnak a pengéim.
mert nem a wookie fazont kell nyírni,hanem ami 1-2 napos. úgy nem kopik el gyorsan. ha 1-2 hétig növeszted,akkor viheted a juhászhoz,mert a borotva ott már csődöt mond.LG írta: Én azért a 0-s gép után átszoktam rajta menni borotvával is. Amúgy nem tudom Feco, hogy csinálod, nekem 2 használat után teljesen elkopnak a pengéim.
Én azért a 0-s gép után átszoktam rajta menni borotvával is. Amúgy nem tudom Feco, hogy csinálod, nekem 2 használat után teljesen elkopnak a pengéim.lui1698 írta:Dehogy cink. Én pl. borotvát nem láttam már vagy másfél éve.Fecooo írta:látom cink, h ilyen sokáig használok egy pengét
az a helyzet, h az eldobható borotvákat is fél évig használtam anno, tehát mazochista vagyok...![]()
spórolós vagyok
Na mondjuk így erős, de tényleg csak ha nagyon muszáj akkor veszem elő. Minden más esetben 0-ás gép játszik nálam.
Dehogy cink. Én pl. borotvát nem láttam már vagy másfél éve.Fecooo írta:látom cink, h ilyen sokáig használok egy pengét
az a helyzet, h az eldobható borotvákat is fél évig használtam anno, tehát mazochista vagyok...![]()
spórolós vagyok