Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na az nagyon kellene nekem,csak most otthon vmiért nincs netem,de sztem már nemsoká lex,és majd akor,ha lexel olyan kedves,rendes ember valahogy átjuttathatnád hozzám ha nem problémás a dolog!balboa7 írta: ...persze!!!...megvan!!! yohogy!![]()
Én az akörüli időkből a Europe-t szeretem nagyon!Nagyon isten zene!Mr. Master írta:Ami a születésem előttt készült, az nekem régi. Jó, mondjuk tényleg csak a nyolcvanas évek közepétől, azaz (3 óta nyomják, asszem. De szerintem abból az időből nincs náluk jobb banda. Ha ismertek olyat, nyugodtan mondjátok, szívesen meghallgatom.
okés, okés.Mr. Master írta:Ami a születésem előttt készült, az nekem régi. Jó, mondjuk tényleg csak a nyolcvanas évek közepétől, azaz (3 óta nyomják, asszem. De szerintem abból az időből nincs náluk jobb banda. Ha ismertek olyat, nyugodtan mondjátok, szívesen meghallgatom.
Szerintem akkoriban a Queen volt a legjobb. Az ő zenéjükön nőttem fel.Mr. Master írta:Ami a születésem előttt készült, az nekem régi. Jó, mondjuk tényleg csak a nyolcvanas évek közepétől, azaz (3 óta nyomják, asszem. De szerintem abból az időből nincs náluk jobb banda. Ha ismertek olyat, nyugodtan mondjátok, szívesen meghallgatom.
Tényleg nagyon jó az Alphaville. Meg akik hozzájuk hasonlítanak: Supertramp, ELO (Electric Light Orchestra).Boixos írta:persze, de az nem olyan régi.
Tessék:Vito írta:mingyá' mén Peti!PetI írta:Ha feltöltenéd valahova, vagy elküldenéd e-mailben azt megköszönném. Ráér, majd kivárom míg hazamész.
Előre is köszi!
...igen???...az szép lehetett!Mental Theo írta:Hösök? nekem az osztálytársam meg évfolyamtársaim voltak középsuliban a tagjai
mingyá' mén Peti!PetI írta:Ha feltöltenéd valahova, vagy elküldenéd e-mailben azt megköszönném. Ráér, majd kivárom míg hazamész.
Előre is köszi!
...persze!!!...megvan!!! yohogy!Zsolti írta:Balboa!!!
a hősöktől megvan a nyelvtan című album?????
az nekem nagyon kellene!
nem vagyok nagy hip-hoppos,de ez a banda nagyon ott van!
Nekem otthon megvan valahol a gépen, de most pár napig biztosan távol leszek. Az egy nagyon jó szám.PetI írta:Megvan valakinek a Toploaders - Dancing in the moonlight című száma