2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Most nem mint mixes, hanem mint OM drukker említem meg neked, h az egy dolog, h nem vagyunk jó formában, de ez szoros összefüggésben van azzal, h az Afrika kupa és sérülések miatt kb 21év az átlagéletkora a csapatnak.Alcantara írta:Taktikát váltva!
Holnapra ezekben gondolkodom:
Békéscsaba-Dunaújváros V 1,34![]()
Sopron-PEAC Pécs H 1,3
MU-Leicester H 1,3
R. Madrid-RS H 1,18
Marseille-EVian H 1,33
Benfica-Boavista H 1,13
PSV-Willem II H 1,2
odds:4,8193098
Ezekből mazsoláznék nagyobb téthez. Tippmixesek véleményét kérném: mi az amelyik necces lehet?
Több fajta vélemény=nagyobb káosz
Inkább rakd meg a Barcát kis szorzóval 50 rugóért, nyerjünk 5-0ra, nem kell az izgalomS.Agüero írta:Szép, grat!Cooh írta:Idén nem kell megvárnom az év végét, hogy nyerjek.
Fiorentina - Roma 2 vagy 3gól 1,9
Espanyol - Almeria H 1,61
Valencia - Sevilla H 2,2
Ath. Bilbao - Malaga D 3,2
200Ft4307Ft
FH/FT : Barcelona/Atl. Madrid
28-as odds.
2-1-re kikapunk, továbbjutunk, pénz jön.
Szép, grat!Cooh írta:Idén nem kell megvárnom az év végét, hogy nyerjek.
Fiorentina - Roma 2 vagy 3gól 1,9
Espanyol - Almeria H 1,61
Valencia - Sevilla H 2,2
Ath. Bilbao - Malaga D 3,2
200Ft4307Ft
De 400ig fizetnek ki, de ez kombi szelvény, olyan mintha 21 szelvény tett volna fel.csababarca írta:Nah ez a vakszerencse.
Ebből is látszik,hogy totál felesleges elemzéseket olvasni, meg ilyen olyan tanácsadó oldalakat látogatni.
Én is akkor szoktam nyerni,amikor hirtelen felindulásból összedobok egy szelvényt 2 perc alatt,amikor elkezdem az agyalást, meg nézegetni formát stb, olyankor mindig bukó.
szerk.: amúgy nem 400k-ig fizetik ki ezeket? vagy már nem úgy van mint régen?
Az is széép, hajrácsababarca írta:Tottenham(ligakupa), Barca,AtMA,Real,Villareal jött,még kéne a Juve.
5k->17,5k.
Na ne már. Pont akartam írni, hogy eddig egy ide egy oda... Sajnálom. Amúgy full bunda ez, a MU is mit művelt tegnap.Alcantara írta:Ákos én felrobbanok!!!
A Real a semmiből hozza a meccset, erre a Chelsea nyerőből bukik otthon a harmadosztályú csapat ellen! Bakker ilyen nincsen.
Ez az Ázsia-kupa hatalmas kamu. Irán, Japán kiesik, Dél-Korea meg alig bír továbbjutni. Ilyenekre, hogy Ázsia meg Afrika-kupa nem szabad tenni, szívás az egész.messideco írta:Köszi Japán. Már az első meccs elment miattuk
Annyi nincs. Olyan 58,454.S.Agüero írta:60%, megfelel?MessiNeymarSuarez írta:Szerintetek a szombati Elche-Barcelona meccsen a Barcelona hendi mennyire esélyes?