GB óriási arc, a 300 óta követem a vele fémjelzett filmeket. A csúf igazság egy erős 10/6, a gyengébb filmjei közül való, de ott is hozta. Ellenben hasonló filmje a
P.S. I love you, nos az nekem valamiért rendkívül tetszett, óriásit "Ride, Sally, ride"-ol benne!
Egyébként több filmben is énekelhetne. A Törvénytisztelő polgár pedig nem rossz, kicsit lebutított Saw benyomás, J. Fox értékelhetetlen, Gerard érdekes szerepben, nekem nem ízlett így igazán, nem "Butleres". A film olyan 10/5.5, talán kicsit több vérrel és fondorlatosabb cselekménnyel (az volt az érzésem, hogy messzemenő túlzás a történet, ennyire
in medias res kezdés helyett sokkal realisztikusabb kellett volna, így elfogadhatóbb lett volna) élvezhetőbb, nyilván kevésbe eladható, de értékesebb film lett volna.
Legenda vagyok: már csak Bob Marley miatt is megütötte a 10/7-et, egyébként micsoda széria volt az másfél, két éven belül Willtől (Boldogság nyomában - Legenda vagyok - Hancock - Hét élet)! Még egy-két komolyabb szerep és alakítás, s az én szememben felér Denzel szintjére.
A hétvégén talán mindegyiket sikerül meglesnem Az időutazó felesége - Genova - Imaginarium of Dr. Parnassus trióból, ezek érdekesnek tűntek.