Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
meg is lestem én is, nagyon jó ez az évad, többeknek az előző nem érte el a 24 színvonalát,de nekem azzal sem volt bajom,viszont ezt tényleg jobbnak érzem eddig.fcbarca0827 írta: 24
Hallelujah!!!Slither írta:Végre kijött jó minőségben az új LOST dupla epizód.
A 0. részt az előbb néztem, meg. Jó volt, pár dolgot úgyis elfelejtettem, de most újra előjöttek.ozsimiki írta:bizony és még tegnap kijött egy 0.rész,amolyan összefoglaló,már felirat is van hozzá puskán, de szntem estére a dupla részekhez is lesz
Pomposrácokkanty írta:Vmi könnyed vigjáték érdekelne, ami már torrent oldalakon is fenn van.
Aki tud segithet, ajánlhat vmit.![]()
![]()
Előre is kösz.
bizonySlither írta:Végre kijött jó minőségben az új LOST dupla epizód.
Kecskebűvülők!!! egyértelmű, a legjobb vígjáték lett az elmúlt 5 évből! fárasztó poénok, teljesen érthetetlen mondanivaló (ha vankanty írta:Vmi könnyed vigjáték érdekelne, ami már torrent oldalakon is fenn van.
![]()
Előre is kösz.
kanty írta:Vmi könnyed vigjáték érdekelne, ami már torrent oldalakon is fenn van.
![]()
Előre is kösz.
Levették a műsorról, mert nem volt "túl nagy siker" enyhén szólva. Az első 2 hétben átlag 8-an nézték meg előadásonként...szal inkább minuszban hódított. Sztem nem gáz, hogy nem jutottál el egy vetítésre sem, persze én is csak hallottam egy haveromtól, hogy milyen volt. Azt mondta, hogy jó képhatás, rengeteg vér és semmi más....hát majd max torrenten..kennyke04 írta:ejjj de pipa lettem... Halálkeringőt szerettem volna megnézni moziba, magyar film, erre csak 3 moziba adják össz-vissz és Debrecen nincs benne... komolyan, egy magyar filmet ha már nem bírják leadni rendesen magyar mozikba se, akkor mi a lófüttyért csinálták meg?
Én épp tegnap éjjel néztem meg.Fernando írta:Látta már valaki az Éli könyve című filmet? Egy poszt apokaliptikus film Danzel Washingtonnal a főszerepben. Elég érdekesen hangzik.
bocs, úgy értettem, hogy 14 v 15kurdt írta:
Csak a 14.
A 15. jövő héten jön
szerk.: a Dexter nem is jó, de ezt már mondtam
Csak a 14.palesz77 írta: Ma a 14-15. rész jön ki az 5. évadból a USA-banAz új évad az kb Szeptember-Október-Novemberben kezdődik majd szerintem...
Ma a 14-15. rész jön ki az 5. évadból a USA-banmessideco írta:Ennek örülök, ha jól tudom ma kezdődik.barcafan0911 írta:lesz 6. évad a " HIMYM" "
Én láttam,tetszett. Bruce papa nagyot alakít.ronaldinho89 írta:Láttátok már a Hasonmás c. filmet? Most néztem meg.
Hát elég érdekes. én nem lennék vevő erre( aki látta tudja miről beszélek)
Elvileg magyar premier február vége felé, neten meg sehogy sem találok rendes dvdripet/dvdscrtFernando írta:Látta már valaki az Éli könyve című filmet? Egy poszt apokaliptikus film Danzel Washingtonnal a főszerepben. Elég érdekesen hangzik.
Már én is hallottam róla. Elég jónak ígérkezik.Fernando írta:Látta már valaki az Éli könyve című filmet? Egy poszt apokaliptikus film Danzel Washingtonnal a főszerepben. Elég érdekesen hangzik.