Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Deus
Boixos Nois

2010.01.12. 14:20:08

fcbarca0827 írta:The Expendables :arrow: Nagyon várós. 8)
Sylvester Stallone, Mickey Rourke, Jason Statham, Jet Li, Eric Roberts, Dolph Lundgren, Randy Couture, Danny Trejo, 50 Cent, Brittany Murphy + elvileg Schwarzenegger. :arrow: Csak nem szúrják el. 8) :P

Bruce Willis -t hiányolom nagyon... ő is beleillik a filmbe!
KépKép
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.01.12. 14:08:47

Szandi írta:Majd megnézem ám a tájmtrevöllőr feleségét is, csak nehezen szánom rá magam mert mindenhol azt hallottam, h nézhetetlen, meg most az Up In The air van soron, csak azon is bealudtam sajna :D De egyébként egész jó, tényleg.
Nekem tetszett, pedig nem vagyok oda a csöpögős filmekért. A Clooney-s filmet megnézném már én is, férfi főszerepre Oscar-esélyesnek van titulálva, de meglepő, hogy még nincs magyar sub pedig az ilyen "warezkasszasiker" filmeket gyorsba szokták lefordítani.

It's Complicated
Egyszerűen bonyolult, hát na igen, fura belegondolni, h a szüleink se csak annyiszor voltak együtt, ahányan testvérek vagyunk és ez mindig humor forrása tud lenni, hát ebbe volt pár rész amikor megszakadtam a röhögéstől, a vége nem tetszett csak, de különben egy kellemes szórakoztató film 10/7

Tini nindzsa teknőcök 1-2-3
Hát a 3. rész elég gagyi és azt még most láttam először, de az első két rész még mindig kész, kis retro-fíling, rongyosra néztem nővéremmel anno VHS-en, hát megunhatatlan :lol:

Sherlock Holmes
nem tok okosat mondani, 10/8
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Szandi
Főnökasszony

2010.01.11. 22:11:29

kennyke04 írta:Origon olvasgattam a 2009es legjobb filmek listáját (párba megint bele lehetett volna kötni, hogy nem 2009 es, de magyar mozibemutatókról van szó) és hát nagy megdöbbenésemre, első helyen egy számomra még csak hírből se hallott film állt, nevezetesen:
Énse láttam, viszont az osztály télleg elég jó volt, pár azért fura ám. A kilencedik mennyországtól én rendesen rosszul voltam, az Északról meg mindenhol jókat írnak, de nem tudom tutira mondani, mert a felénél bealudtam a moziban és a végén keltem fel a főcímnél.. :?
Ma néztem meg a Taken-t, és AZTA. Ajánlom mindenkinek, nem annyira szeretem ezt a műfajt de nálam ütött.
Majd megnézem ám a tájmtrevöllőr feleségét is, csak nehezen szánom rá magam mert mindenhol azt hallottam, h nézhetetlen, meg most az Up In The air van soron, csak azon is bealudtam sajna :D De egyébként egész jó, tényleg.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
sjd
Llegenda del Barça

2010.01.11. 21:03:25

tegnap megnéztem a District 9-t (meccs első 23 percéről le is maradtam :oops: )
10/8
(sztem többet is ki lehetett volna hozni belőle, itt a rendezésre és a hangmérnöki munka/filmzenére gondolok)
(Ettől függetlenül ajánom)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.01.11. 20:21:54

Slither írta:Chuck új szezonja is elkezdödött.
Hát jobbra számítottam, de csak a szokásosat hozta. Kezd kicsit unalmassá válni, hogy ugyanazokat a köröket futják... :roll:
de jó,h írtad, szedem is az új részt, kiment a fejemből.
nagyon megtetszett az első két évad,igaz egybe néztem meg, azért kíváncsi vok...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.01.11. 19:17:33

Chuck új szezonja is elkezdödött.
Hát jobbra számítottam, de csak a szokásosat hozta. Kezd kicsit unalmassá válni, hogy ugyanazokat a köröket futják... :roll:
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.01.11. 17:54:25

Origon olvasgattam a 2009es legjobb filmek listáját (párba megint bele lehetett volna kötni, hogy nem 2009 es, de magyar mozibemutatókról van szó) és hát nagy megdöbbenésemre, első helyen egy számomra még csak hírből se hallott film állt, nevezetesen:

Un prophète a próféta, francia-olasz alkotás és ezt írták róla: "2009 legjobb filmje szinte végig egy szürke börtönben játszódik két és fél órán keresztül. ". Ezt elolvasva, csorogni kezdett a nyálam, hogy az Őslakos után van ismét egy igazi jó sztorijú film, amihez nem kellett nagy költségvetés, effektek stb. csak egy érdekes történetet mesél el vagy jövendöl meg. Hát bitang nagy csalódás volt ennek tükrében... ezért nem szeretek nagyon tartalmat, kritikát olvasni egy film előtt (trailer is csak hébe-hóba) mert vagy lelőnek minden poént, vagy tök rosszul írják le. Na mármost ez "szinte végig börtönbe" szitu 80%ban megvalósul, de még ígyis repülővel utazgat, vonatozik, stb. nem sorolom fel, milyen filmekbe van valóban egy helyszín szinte végig, de ez nem az... A másik, a cím választás, számomra érthetetlen, vártam valami misztikusabb dolgot ezzel kapcsolatban, de lényegébe egyetlen szitut kivéve értelmetlen, asszem a Gótika volt még ilyen, hogy a címnek csak figyelemfelkeltő szerepe volt, különben köze nincs a filmhez. Számomra el lett rontva a film sajnos, de aki szereti a börtönös filmeket ("A próféta Európa válasza A keresztapá-ra." jujujujujjjj, nagyon messze van, maximum kis előzenekar, de semmi több :) ) annak ajánlom, mert rossz filmnek nem mondanám, de hogy 2009 legjobbjának :?: 10/1 mint amit vártam, de egy 10/5-6 megér...
"A fociban az a lényeg,
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.01.10. 21:55:30

miihii írta:
Zsolti95 írta:Honnan lehet letölteni a fűrész 6-ot jó minőségben?
INNÉT kábé bármelyiket letöltöd,az jó képű :P
De előtte regelj:
ITT
miihii, szerkeszd át az innen-t, mert úgy látom benne van egy olyan ID szám amit egy két szemfüles rossz lélek kihasználhatja ha tudja, hogy hogy kell! Én tudom.... :twisted: :lol:
"A fociban az a lényeg,
- Hofi Géza
socio66

2010.01.10. 21:51:48

Family Guy 7.-8. évad nem lesz szinkronizálva?
Basszus,szeptember óta várom..
miihii
KHAL

2010.01.10. 21:25:15

Szerk.:
Oké,Kennyke!
Köszi! :wink:
Zsolti95 írta:Honnan lehet letölteni a fűrész 6-ot jó minőségben?
Regelj:
ITT,aztán a kereső talál jópár lehetőséget :wink:
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2010.01.10. 22:26:13-kor.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Zsolti95
Jugador d'estrella

2010.01.10. 19:40:41

Honnan lehet letölteni a fűrész 6-ot jó minőségben?
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.01.10. 17:51:10

Barcaforever írta:Sherlock Holmes

Engem lenyűgözött.Aki szereti a krimiket, az imádni fogja.Ez a visszapörgetős szisztéma, mi miért hogy történt, h jött rá blabla.Számomra 10/9.Lesz 2. rész. :wink:
nekem is tetszett, Robert Downey Jr. mióta leszokott a piáról egyre jobb filmeket csinál. a humora is nagyszerűre sikerült, és a szinkronnal se volt probléma szvsz. volt egy kis James Bond benne, volt egy kis Monk, ennek a kettőnek az ötvözete volt jelen esetben Sherlock :D

10/8,5
nálam ;)
lui1698
Llegenda del Barça

2010.01.10. 17:45:34

A héten itthon voltam betegség miatt :^o , és sikerült megnéznem pár filmet.

Dorian Gray: ez tetszett, a hangulata olyasmi, mint a Parfümé. Ez nekem jobban bejött, mint az. A könyv is elég jó lehet. 7/10

Kutyahideg: családi film. Egész jól elszórakoztam rajta. Asszem igaz történet. 6.5/10

Fanboys: na ez nem jött be, pedig vártam. Valahogy erőltetett nekem az egész. A rákos srác karakter meg, hogy kerül ide?
5/10

Az időutazó felesége: erről is olvastam 1-2 jó kritikát, de csalódtam végül ebben is. Pillangóhatás nyomába nem ér szvsz. 6/10.

Tizenhárom: tinilányos, piálós, lopós. Az film egész jó, de végét kicsit elkapkodták. Több is volt ebben, úgy érzem. Így csak 6.5/10
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.01.10. 13:32:51

Sherlock Holmes

Engem lenyűgözött.Aki szereti a krimiket, az imádni fogja.Ez a visszapörgetős szisztéma, mi miért hogy történt, h jött rá blabla.Számomra 10/9.Lesz 2. rész. :wink:

Egyszerűen bonyolult

Családi kis aranyos film,tele rengeteg vicces jelenettel. :D 10/8
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2010.01.09. 19:08:34

fcbarca0827 írta:
miihii írta: Én még ezt is várom:
PREDATORS
A magyar Antal Nimród rendezi!Robert Rodriguez keze alól még rossz darab nem igazán került ki,így ütős lehet a cucc.
Közös pont a fenti filmmel,h elvileg ebben is megvillan Arnie.
Hajjaj, nagyon belendült Antal Nimród szekere. :P Most került amerikai mozikba az Armored (Szállítmány), ahol olyan "nagyágyúkat mozgatott", mint: Jean Reno, Laurence Fishburne (ő a Predatorsban is benne van :arrow: biztos jóba lettek :lol: ), Matt Dillon, Amaury Nolasco, Milo Ventimiglia...

Predatorshoz vissza: tudom bunkóság valaki nevén nevetni, de: Mahershalalhashbaz Ali :arrow: csak 6. nekifutásra sikerült. :D

Egyébként az alább emltett filmmel Danny Trejo is közös pont. :wink:
Új Predator film :shock: ?!
És a Terrorbolygó rendezőjének köze van hozzá. :twisted:
Nagyon brutál lesz. :D
miihii
KHAL

2010.01.09. 18:58:51

fcbarca0827 írta: Hajjaj, nagyon belendült Antal Nimród szekere. :P Most került amerikai mozikba az Armored (Szállítmány), ahol olyan "nagyágyúkat mozgatott", mint: Jean Reno, Laurence Fishburne (ő a Predatorsban is benne van :arrow: biztos jóba lettek :lol: ), Matt Dillon, Amaury Nolasco, Milo Ventimiglia...

Predatorshoz vissza: tudom bunkóság valaki nevén nevetni, de: Mahershalalhashbaz Ali :arrow: csak 6. nekifutásra sikerült. :D

Az Armoredet már le is szedtem pár napja,csak olyan kaki volt hozzá a felirat (hiányos,rossz fordítás),h egyelőre még nem néztem meg.De ma már a hosszupuskán találtam egy másik verziót,azzal talán jó lesz.
Egyébként ezt látta Rodriguez is,és ennek hatására is kérte fel a Predators rendezésére.Nagyon elismerően beszélt a magyar rendezőről,Tarantinoval említette egy lapon! 8)

kennyke04 írta:
szajko írta:
más:
Pillangó hatásról vélemények? :roll:
hát, ha azt mondom kötelező megnézni, akkor asszem minden elmondtam a filmről :) többi részét annyira nem ajánlom már, de 1x be lehet próbálni, de az első az über jó! 10/9.9999999
Én csak az első részét láttam,de naon tetszett,jóféle a múví.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.01.09. 17:41:02

miihii írta: Én még ezt is várom:
PREDATORS
A magyar Antal Nimród rendezi!Robert Rodriguez keze alól még rossz darab nem igazán került ki,így ütős lehet a cucc.
Hajjaj, nagyon belendült Antal Nimród szekere. :P Most került amerikai mozikba az Armored (Szállítmány), ahol olyan "nagyágyúkat mozgatott", mint: Jean Reno, Laurence Fishburne (ő a Predatorsban is benne van :arrow: biztos jóba lettek :lol: ), Matt Dillon, Amaury Nolasco, Milo Ventimiglia...

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.01.09. 17:23:39

szajko írta:
Szandi írta: Hát most nem akarok annyira ebből is vitát, de nem igazán értek egyet azzal, h a Wall-e gyerekmese, meg a mondatoddal sem. Szvsz az egyik legmélyebb alkotás ebben a műfajban, elég sok filmmel felveheti a versenyt, nade ebbe most télleg nem akarok.
Tudom, hogy ezt már régebben írtad...

Hát figyelj, megnéztem mégegyszer, igazad van.
Remek a sztorija, tetszett is.

8,5/10...

Így már remélem megfelel. :wink:

más:
hát, ha azt mondom kötelező megnézni, akkor asszem minden elmondtam a filmről :) többi részét annyira nem ajánlom már, de 1x be lehet próbálni, de az első az über jó! 10/9.9999999
"A fociban az a lényeg,
- Hofi Géza
szajko
Director del Fútbol

2010.01.09. 17:07:12

Szandi írta: Hát most nem akarok annyira ebből is vitát, de nem igazán értek egyet azzal, h a Wall-e gyerekmese, meg a mondatoddal sem. Szvsz az egyik legmélyebb alkotás ebben a műfajban, elég sok filmmel felveheti a versenyt, nade ebbe most télleg nem akarok.
Tudom, hogy ezt már régebben írtad...

Hát figyelj, megnéztem mégegyszer, igazad van.
Remek a sztorija, tetszett is.

8,5/10...

Így már remélem megfelel. :wink:

más:
miihii
KHAL

2010.01.09. 16:42:42

fcbarca0827 írta:The Expendables :arrow: Nagyon várós. 8)
Sylvester Stallone, Mickey Rourke, Jason Statham, Jet Li, Eric Roberts, Dolph Lundgren, Randy Couture, Danny Trejo, 50 Cent, Brittany Murphy + elvileg Schwarzenegger. :arrow: Csak nem szúrják el. 8) :P
Óhha,én is feliratkozom a várólistára :wink: A stáb brutális,már csak a sztorit kellene eltalálni.

Én még ezt is várom:
PREDATORS
Kábé arról szól majd,h egy csapat elrabolt ember a Ragadozók bolygóján kénytelen szembe szállni a lényekkel,melyeket egy spéci vadász vezet.
davi10
Llegenda del Barça

2010.01.09. 16:15:28

Sziasztok!
Nem tudnátok adni egy olyan oldalt, ahol a Gyilkos Elméket lehet letöltés nélkül meg lehet nézni?
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.01.09. 16:07:50

The Expendables :arrow: Nagyon várós. 8)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2010.01.09. 01:19:04

Tegnap este megnéztem a Pandorum nevezetű filmet.
Aki szereti a sci-fiket, régen játszott Quakekkel (engem emlékeztetett rá a képi világ), annak tiszta szívből ajánlom. Rég láttam ilyen jó sci-fi-horrort! Nem kell attól félni, hogy az egész a gyilkolásról szól, inkább a hangulata sötét, üldözések, miegymás. Nálam 10/10.

Esély a halálra (The deaths of Ian Stone): jó alapötlet, gyenge kivitelezés. 3/10.

Felvéve (Accepted): nekem tetszett, voltak benne jó poénok, megnevettetett. 7/10.

Csúf igazság: könnyed kis film, kiszámítható, de jó kikapcsolódásnak. 6,5/10.

Moziban láttam még a Törvénytisztelő polgárt: nagyon jó alapötlet, jó a kivitelezés is, nekem mégis hiányzott valami. Pontosan nem tudom megfogalmazni mi, de talán egy kis thrilleres beütés kellett volna még bele az akció-krimin kívül. De így is egy jó kis film. 8,5/10.

Nászajánlat : nem tetszett igazán. Nem tudott megnevettetni. Aranyos kis film, egy délutánra jó, viszont annyi jót hallottam róla, hogy így csalódás lett. 5/10.

Nemsokára megnézem majd a Sorority Row-t, na arra kíváncsi leszek. Trailer alapján old-school horror beütése van (tudom mit tettél, sikoly stb), ez kivitelezéstől függően lehet jó és rossz is.
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.01.09. 00:12:57

Ilúvatar írta:
soadroli írta:Paranormal Activity-t látta valaki :?:
láttam, nem nagy szám... a film lényege kb. hogy alszanak. ennyi :!:
azért minimum egy 5.1es hanggal(nem mintha hallottam volna azzal, de kitalálható h ez adja a film sava-borsát), egyedül, este szerintem bőven benne van a pszicho-thriller műfajban a legjobbak között!
"A fociban az a lényeg,
- Hofi Géza
Válasz küldése