Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
fcbarca0827 írta:The ExpendablesNagyon várós.
![]()
Sylvester Stallone, Mickey Rourke, Jason Statham, Jet Li, Eric Roberts, Dolph Lundgren, Randy Couture, Danny Trejo, 50 Cent, Brittany Murphy + elvileg Schwarzenegger.Csak nem szúrják el.
![]()
Nekem tetszett, pedig nem vagyok oda a csöpögős filmekért. A Clooney-s filmet megnézném már én is, férfi főszerepre Oscar-esélyesnek van titulálva, de meglepő, hogy még nincs magyar sub pedig az ilyen "warezkasszasiker" filmeket gyorsba szokták lefordítani.Szandi írta:Majd megnézem ám a tájmtrevöllőr feleségét is, csak nehezen szánom rá magam mert mindenhol azt hallottam, h nézhetetlen, meg most az Up In The air van soron, csak azon is bealudtam sajnaDe egyébként egész jó, tényleg.
Énse láttam, viszont az osztály télleg elég jó volt, pár azért fura ám. A kilencedik mennyországtól én rendesen rosszul voltam, az Északról meg mindenhol jókat írnak, de nem tudom tutira mondani, mert a felénél bealudtam a moziban és a végén keltem fel a főcímnél..kennyke04 írta:Origon olvasgattam a 2009es legjobb filmek listáját (párba megint bele lehetett volna kötni, hogy nem 2009 es, de magyar mozibemutatókról van szó) és hát nagy megdöbbenésemre, első helyen egy számomra még csak hírből se hallott film állt, nevezetesen:
de jó,h írtad, szedem is az új részt, kiment a fejemből.Slither írta:Chuck új szezonja is elkezdödött.
Hát jobbra számítottam, de csak a szokásosat hozta. Kezd kicsit unalmassá válni, hogy ugyanazokat a köröket futják...
miihii, szerkeszd át az innen-t, mert úgy látom benne van egy olyan ID szám amit egy két szemfüles rossz lélek kihasználhatja ha tudja, hogy hogy kell! Én tudom....
nekem is tetszett, Robert Downey Jr. mióta leszokott a piáról egyre jobb filmeket csinál. a humora is nagyszerűre sikerült, és a szinkronnal se volt probléma szvsz. volt egy kis James Bond benne, volt egy kis Monk, ennek a kettőnek az ötvözete volt jelen esetben SherlockBarcaforever írta:Sherlock Holmes
Engem lenyűgözött.Aki szereti a krimiket, az imádni fogja.Ez a visszapörgetős szisztéma, mi miért hogy történt, h jött rá blabla.Számomra 10/9.Lesz 2. rész.![]()
Új Predator filmfcbarca0827 írta:Hajjaj, nagyon belendült Antal Nimród szekere.miihii írta: Én még ezt is várom:
PREDATORS
A magyar Antal Nimród rendezi!Robert Rodriguez keze alól még rossz darab nem igazán került ki,így ütős lehet a cucc.
Közös pont a fenti filmmel,h elvileg ebben is megvillan Arnie.Most került amerikai mozikba az Armored (Szállítmány), ahol olyan "nagyágyúkat mozgatott", mint: Jean Reno, Laurence Fishburne (ő a Predatorsban is benne van
biztos jóba lettek
), Matt Dillon, Amaury Nolasco, Milo Ventimiglia...
Predatorshoz vissza: tudom bunkóság valaki nevén nevetni, de: Mahershalalhashbaz Alicsak 6. nekifutásra sikerült.
Egyébként az alább emltett filmmel Danny Trejo is közös pont.
Az Armoredet már le is szedtem pár napja,csak olyan kaki volt hozzá a felirat (hiányos,rossz fordítás),h egyelőre még nem néztem meg.De ma már a hosszupuskán találtam egy másik verziót,azzal talán jó lesz.fcbarca0827 írta: Hajjaj, nagyon belendült Antal Nimród szekere.Most került amerikai mozikba az Armored (Szállítmány), ahol olyan "nagyágyúkat mozgatott", mint: Jean Reno, Laurence Fishburne (ő a Predatorsban is benne van
biztos jóba lettek
), Matt Dillon, Amaury Nolasco, Milo Ventimiglia...
Predatorshoz vissza: tudom bunkóság valaki nevén nevetni, de: Mahershalalhashbaz Alicsak 6. nekifutásra sikerült.
Egyébként az alább emltett filmmel Danny Trejo is közös pont.
Én csak az első részét láttam,de naon tetszett,jóféle a múví.kennyke04 írta:hát, ha azt mondom kötelező megnézni, akkor asszem minden elmondtam a filmrőlszajko írta:
más:
Pillangó hatásról vélemények?többi részét annyira nem ajánlom már, de 1x be lehet próbálni, de az első az über jó! 10/9.9999999
Hajjaj, nagyon belendült Antal Nimród szekere.miihii írta: Én még ezt is várom:
PREDATORS
A magyar Antal Nimród rendezi!Robert Rodriguez keze alól még rossz darab nem igazán került ki,így ütős lehet a cucc.
Közös pont a fenti filmmel,h elvileg ebben is megvillan Arnie.
hát, ha azt mondom kötelező megnézni, akkor asszem minden elmondtam a filmrőlszajko írta:Tudom, hogy ezt már régebben írtad...Szandi írta: Hát most nem akarok annyira ebből is vitát, de nem igazán értek egyet azzal, h a Wall-e gyerekmese, meg a mondatoddal sem. Szvsz az egyik legmélyebb alkotás ebben a műfajban, elég sok filmmel felveheti a versenyt, nade ebbe most télleg nem akarok.
Hát figyelj, megnéztem mégegyszer, igazad van.
Remek a sztorija, tetszett is.
8,5/10...
Így már remélem megfelel.![]()
más:
Pillangó hatásról vélemények?
Tudom, hogy ezt már régebben írtad...Szandi írta: Hát most nem akarok annyira ebből is vitát, de nem igazán értek egyet azzal, h a Wall-e gyerekmese, meg a mondatoddal sem. Szvsz az egyik legmélyebb alkotás ebben a műfajban, elég sok filmmel felveheti a versenyt, nade ebbe most télleg nem akarok.
Óhha,én is feliratkozom a várólistárafcbarca0827 írta:The ExpendablesNagyon várós.
![]()
Sylvester Stallone, Mickey Rourke, Jason Statham, Jet Li, Eric Roberts, Dolph Lundgren, Randy Couture, Danny Trejo, 50 Cent, Brittany Murphy + elvileg Schwarzenegger.Csak nem szúrják el.
![]()
azért minimum egy 5.1es hanggal(nem mintha hallottam volna azzal, de kitalálható h ez adja a film sava-borsát), egyedül, este szerintem bőven benne van a pszicho-thriller műfajban a legjobbak között!Ilúvatar írta:láttam, nem nagy szám... a film lényege kb. hogy alszanak. ennyisoadroli írta:Paranormal Activity-t látta valaki