Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is ezt tippelemcsdewl írta:Raúl?
Lothar Matthäus ?Ilúvatar írta:
ez jó, én is tudok egyet:
James Purefoy:
Melyik focistára hasonlít baromira?
ez jó, én is tudok egyet:Bob_Marley írta:Kis játék:
Kire hasonlít?
Sportolókban gondolkozzunk
Nem nehéz, én is kaptam e-mailen 1et nem tudtam, de nem árulom el melyiket
Mióta elsőnek kiraktad azóta napi 3x-4x szavazok.Fecooo írta:http://www.hokkento.hu/?pageid=11
gyerünk emberek, gyűljenek a szavazatok B. Adrinak! aki gépnél van szavazzon óránként! (most is hozzáteszem, elnézést kérek attól, akit esetlegesen zavar!)
Dennis Bergkamp?Bob_Marley írta:
![]()
Ljunberg?
Ezek kimondottan vagy találkozók vagy nagyobb ilyen stílusú összejövetel vagy ünnepségkor természetes, de rendes utcai, széles körben elterjedt viseletről azért nem beszélhetünk szerintem.Tim írta:Hej pedig..Egy rövid videó:Harajuku girls,itt pedig a helyi rockabilly klub heti találkozója a parkban. Nem beszélve arról hogy a lolita/gothiclolita,a ganguro mint stílus,teljesen elfogadott,és persze a cosplay kávézók ahol cseléd jelmezes lányok lesik a kívánságod,és mesternek,vagy gazdámnak szólítanak(esetleg bátyusnak,ha erre van igényedFernando írta: Tim! Nálam azért Japán sántít, bátyám kint él, nem mesélt ilyenekről.És őszintén nehezen is tudom elképzelni, hogy ezek nagy tömegben elterjedtek lennének.
) egyéb érdekességek ITT. Persze ez csak az egyik oldala Japánnak,mert például láthattok olyasmit is mint ez a fogadó ami potom 1300 éve üzemel..
Bob_Marley írta:...
a deichmannba nagyon jó áron szoktak lenni cuccok. én is betérek olykor-olykor. 2 éve pl egy fila cipőt vettem 18k helyett 9ért.faithnomore írta:http://www.deichmann.hu/site/images/987450_pp.jpg
ma vettem, le volt árazva 12-ről 6-ra
ha tehetitek nézzetek be ebbe a boltba, jó akcióik vannak most nagyon
LOL! Vennék ilyet és haverom ágya mellé raknám éjszaka mikor ő alszik xDmiihii írta:A legkeményebb:
erősebb gyomrúaknak
Asszem erre mondják,h még szerencse h lehet kapniMinden valamirevaló háztartás elengedhetetlen kelléke ez.Főleg az ingyenes behajózás miatt érdemes rendelni.Egyszerűen kihagyhatatlan ajánlat
Jóóóóó! Ilyet én is akarok, bár 108 dollár az nagyon húzós :/ kinek van ennyi pénze ?:/
Hej pedig..Egy rövid videó:Harajuku girls,itt pedig a helyi rockabilly klub heti találkozója a parkban. Nem beszélve arról hogy a lolita/gothiclolita,a ganguro mint stílus,teljesen elfogadott,és persze a cosplay kávézók ahol cseléd jelmezes lányok lesik a kívánságod,és mesternek,vagy gazdámnak szólítanak(esetleg bátyusnak,ha erre van igényedFernando írta: Tim! Nálam azért Japán sántít, bátyám kint él, nem mesélt ilyenekről.És őszintén nehezen is tudom elképzelni, hogy ezek nagy tömegben elterjedtek lennének.