Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én kb 3 órája fejeztem be. nekem eléggé bejövős volt, csak az zavart benne, hogy már egy kicsit kezdett vontatottá válni. és ahogy elnéztem a végét, sztem még most sem lesz Ende. habár a vége olyan, hogy vagy lesz folytatás, vagy nem. szóval nézhető.miihii írta:
És most nekifekszem a Fűrész 6nak.
Remélem a legjobbakat!
ma nézem előbbit, utóbbit pedig beszerzem ha lesz normális feliratom.miihii írta:Igen,én is nemrég láttam és tényleg naon jó.Valamint emlékeim szerint még lui-nak is bejött.Bár nálam azért nincs 10/majdnem10,de hát ugye ízlések ...palesz77 írta:Hy.
Most néztem meg a Próbatételt(Butterfly on the wheel), és eszméletlenül jó. Aki szereti az ilyen thriller stílusú filmeket, annak ezt nagyon ajánlom!! Angolul az igazi -én úgy néztem, szerintem Gerard Butler csak angolul jó. Valaki látta már?
Nálam ez egy 10/9.9999999(10/10 nem létezik) Jó a zene, a színészek, a sztori... Minden klappol, szerintem érdemes megnéznie mindenkinek!!
![]()
Sztem mondjuk 10/8.
De mindegy is,jó és kész![]()
Gerard Butler meg sorozatgyártásban van,mostanában jól el van eresztve filmekkel.
A Gamer-Játék a végsőkig-et elkezdtem nézni (szintén tőle),de sajna a feliratom nem passzos,úh egyelőre ez is elnapolva.Pedig ígéretesen kezdődött,elég pörgősnek tűnik.És Dexter is benne van![]()
faithnomore írta: Holnap este újra Showder Klub: Csenki Attila & Hadházi László & Szöllősy-Csák Gergely & meglepi duó!
Hadházi jó lesz, őt nagyon bírom, a többi 2 nem lesz olyan nagy szám, de nagyon remélem hogy a meglepetés az a Szomszédnéni Produkciós iroda lesz
szerintem szenzációsak, aki nem ismeri őket:
http://www.youtube.com/watch?v=jzFVuSI-w3s
Igen,én is nemrég láttam és tényleg naon jó.Valamint emlékeim szerint még lui-nak is bejött.Bár nálam azért nincs 10/majdnem10,de hát ugye ízlések ...palesz77 írta:Hy.
Most néztem meg a Próbatételt(Butterfly on the wheel), és eszméletlenül jó. Aki szereti az ilyen thriller stílusú filmeket, annak ezt nagyon ajánlom!! Angolul az igazi -én úgy néztem, szerintem Gerard Butler csak angolul jó. Valaki látta már?
Nálam ez egy 10/9.9999999(10/10 nem létezik) Jó a zene, a színészek, a sztori... Minden klappol, szerintem érdemes megnéznie mindenkinek!!
A Haláli hullák hajnala az a Shaun of the dead magyar címePerrero írta: Haláli Hullák Hajnala
sablon, hálivúdi, rajságvan film semmi többmessideco írta:Láttátok már az excsajok szellemét? Remélem jó lesz. Mára terveztem be.
A Moon-on halálra untam magam, abszolút nem volt semmi érdekes az első félórabán, nem is néztem végig. Egyszerűen nem tudtam kötődni a főszereplőhöz, és az egész történetheznoname írta: -ha már benne voltam megnéztem még egy scifit: Moon. Nagyon tetszett a sztori. A film maga elég egyszerű, nagyrészt egy holdbázison játszódik, sztem tényleg jó film, nemhiába van 8as osztályzata imdbn.
Megnéztem a másikat is. A "Shaun of the dead"-t. Nagyon kemény. Legjobb jelenet amikor a kertben találnak egy zombit, de még nem tudják hogy zombi.noname írta:A Death at funeral más típusú fekete humor, de nagyon vicces. Egy temetésről szól, ahol mindenféle bonyodalom történik()lesz ott zsémbes vénember, Elton zsaroló törpe és egy tévedésből bedrogozott rokon is.A fekete humor terén nekem eddig a Dath at Funeral és a Zombieland viszi a prímet. Nem ugyanaz a típus, de sztem ha tetszett a Zombieland, mindenképp nézd meg a másikat is.
Ahhoz képest, hogy katasztrófa filmről beszélünk, nem volt rossz, de azért ez a "éppenhogyutolsópillanatbamenekülünkmegmindenhonnnan" kicsit felidegesített
Igen.faithnomore írta:az én érdeklődésemet is felkeltettétek ezzel a Zombieland-del, de az lenne a kérdésem hogy ez 2009-es film?