palesz77 írta:Hy.
Most néztem meg a Próbatételt(Butterfly on the wheel), és eszméletlenül jó. Aki szereti az ilyen thriller stílusú filmeket, annak ezt nagyon ajánlom!! Angolul az igazi -én úgy néztem, szerintem Gerard Butler csak angolul jó. Valaki látta már?
Nálam ez egy 10/9.9999999(10/10 nem létezik

) Jó a zene, a színészek, a sztori... Minden klappol, szerintem érdemes megnéznie mindenkinek!!
Igen,én is nemrég láttam és tényleg naon jó.Valamint emlékeim szerint még lui-nak is bejött.Bár nálam azért nincs 10/majdnem10,de hát ugye ízlések ...
Sztem mondjuk 10/8.
De mindegy is,jó és kész
Gerard Butler meg sorozatgyártásban van,mostanában jól el van eresztve filmekkel.
A
Gamer-Játék a végsőkig-et elkezdtem nézni (szintén tőle),de sajna a feliratom nem passzos,úh egyelőre ez is elnapolva.Pedig ígéretesen kezdődött,elég pörgősnek tűnik.És Dexter is benne van
Na még pár:
Brüno
Hááááttt...Nemistudom.
HA a csapásirányt nézem,akkor gusztustalan.Annyira nem is vicces sztem,mint a korábbi S. B. C. művek.De tőle abszolút nem idegen ez az elborult stílus,amit önmagában jól játszik.Sajátos stílusú film,az tuti.
Erős közepes...10/5
Bedrótozva-Hardwired
NEkem bejött ez a film.
A sztorija nem túl egyedi,de maga a film ügyesen van megcsinálva.Ahogy a főhőst az agyán keresztül irányítják a hackerek.Naon durva.
Mondjuk a végén megfogtam a fejem
,amikor végez a főnökkel,egyből elkezd emlékezni.
De mindent összevetve nem volt rossz egy megnézésre.10/6
Amúgy igen érdekes,h újabban h elterjedt ez az ember által irányított "ember" vonal.Ebben a drótosban is megjelenik,aztán a Surrogates is,meg a Gamer.
Bunyó-Fighting
Ez is tetszett.
Olyan egyszerű kis film,de nem rossz egyszer.10/6.5