Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bányász írta:Zoknival azért elég bevállalós a szandál Csabi...
Nem értem a Converse ellenességet.Sztem teljesen jó.Nekem eddig tökre jól bírták.Amúgy nyárra én Pumába néznék körül ha cipőt akarnék.De én vietnámi papucs párti vagyok...
Hát azt azért gondoltamkanty írta:Nem értem, mert nekem nem tetszik, de ettől még nem vetem meg, ha vkinek olyan van, ízlések és pofonok. ennyi a történet. Ha vkinek olyan van akkor nem megyek oda és nem mondom, h ejnye bejnye, Neked miért van ilyened.Eazzy írta: Hmm, tudod, van aki a rock zenét szereti, van aki meg a trancét. Mindkettő ennyit mond magában: 'sohase értettem mit esznek az emberek a más zenén"
Pl nekem ez a cipő ami neked van, tökre nem tetszik. Ettől még értem, hogy valakinek ez jön be.
Nem értem, mert nekem nem tetszik, de ettől még nem vetem meg, ha vkinek olyan van, ízlések és pofonok. ennyi a történet. Ha vkinek olyan van akkor nem megyek oda és nem mondom, h ejnye bejnye, Neked miért van ilyened.Eazzy írta: Hmm, tudod, van aki a rock zenét szereti, van aki meg a trancét. Mindkettő ennyit mond magában: 'sohase értettem mit esznek az emberek a más zenén"
Pl nekem ez a cipő ami neked van, tökre nem tetszik. Ettől még értem, hogy valakinek ez jön be.
Hmm, tudod, van aki a rock zenét szereti, van aki meg a trancét. Mindkettő ennyit mond magában: 'sohase értettem mit esznek az emberek a más zenén"kanty írta:Sohase értettem, h mit "esznek" az emberek a deszkás cipőkön. Nekem mindig is olyan "nagynak, durvának" tűntek.![]()
Ilyenem van:
http://www.globalplaza.hu/images/upload ... astars.jpg
Vettem 2 éve egy Nike Skeet-et.kudu írta:Nyárra terveznék venni utcai cipőt.
Converse-ről mi a vélemény? Mennyire tartós/strapabíró?
Sohase értettem, h mit "esznek" az emberek a deszkás cipőkön. Nekem mindig is olyan "nagynak, durvának" tűntek.Slither írta:Ha tartós cipőt akarsz akkor mindenképpen deszkás cipőt vegyél, azok arra vannak tervezve, hogy bírják a strapát.kudu írta:Nyárra terveznék venni utcai cipőt.
Converse-ről mi a vélemény? Mennyire tartós/strapabíró?![]()
Én a Vans-szel teljesen elégedett vagyok, most is van 4 pár amit aktívan nyüstölök. A 2 DC-m meg az Etnies-em is jól bírja. Volt régebben egy Emerica-m is de az a téli viselet miatt kicsit szétment.
jah,én is.FtcSikiHun írta:Én a Tisza cipőt ajánlom. Nekem nagyon jól bírja
Ha tartós cipőt akarsz akkor mindenképpen deszkás cipőt vegyél, azok arra vannak tervezve, hogy bírják a strapát.kudu írta:Nyárra terveznék venni utcai cipőt.
Converse-ről mi a vélemény? Mennyire tartós/strapabíró?
persze,sarkítottam,csak jeleztem vele,hogy melyik felé húzok. az asszonyom pont bejön ilyen téren. tud miniszoknyában virítani,de csak ha velem van és tud nike cipőben,farmerrel,toppal nőiesen kinézni. természetesen nem úgy értettem a sportosat,hogy nagyobb a bicepsze,mint nekem és böfög az utcán,meg az orrát túrjaKalap1988 írta: De ez nem ilyen éles ellentét. Szerintem egy nő legyen nő és nőiesen öltözzön, de ez nem a miniszoknya és a magassarkú. Van a sportos öltözet és a plázap.csa kinézet közt egy igazán nőies átmenet. Nekem pl ez az átmenet tetszik.
De ez nem ilyen éles ellentét. Szerintem egy nő legyen nő és nőiesen öltözzön, de ez nem a miniszoknya és a magassarkú. Van a sportos öltözet és a plázap.csa kinézet közt egy igazán nőies átmenet. Nekem pl ez az átmenet tetszik.daffy írta:pedig nekem egy olyan nő sokkal jobban bejön,amelyik sportosan van öltözve,mint egy plázapcsa. deszkás csajok > plázap...Bob_Marley írta:Csatlakoznék az előttem szólókhoz, Converse egy idény cipő fél max 1 évet bírnak, persze Converseből is lehet strapa bíróbbat venni, ami nem az a vékonytalpú, s vásznú!
Ha veszel én ezt ajánlom:
http://www.legends-shop.hu/images/item_ ... 00/642.jpg
De ha sportcipő akkor a klasszikus Adidas Superstar, az a cipő evolúció csúcsa![]()
Amire figyelj, hogy igaz jön a jó idő, de próbálj olyat venni ami vastagabb talpú, mert ahogy daffy is írta, a cipők nagy részénél vannak kritikus szakadós részek, s a talpa könnyen kopik!VANS cipőket is ajánlom, azok is nagyon jók, vagy a Suprákat!
szerk: a női cipők meg….sportcipő az furcsa a nők lábán, a többiben meg eldeformálódik a lábuk, de nekünk így tetszenek
pedig nekem egy olyan nő sokkal jobban bejön,amelyik sportosan van öltözve,mint egy plázapcsa. deszkás csajok > plázap...Bob_Marley írta:Csatlakoznék az előttem szólókhoz, Converse egy idény cipő fél max 1 évet bírnak, persze Converseből is lehet strapa bíróbbat venni, ami nem az a vékonytalpú, s vásznú!
Ha veszel én ezt ajánlom:
http://www.legends-shop.hu/images/item_ ... 00/642.jpg
De ha sportcipő akkor a klasszikus Adidas Superstar, az a cipő evolúció csúcsa![]()
Amire figyelj, hogy igaz jön a jó idő, de próbálj olyat venni ami vastagabb talpú, mert ahogy daffy is írta, a cipők nagy részénél vannak kritikus szakadós részek, s a talpa könnyen kopik!VANS cipőket is ajánlom, azok is nagyon jók, vagy a Suprákat!
szerk: a női cipők meg….sportcipő az furcsa a nők lábán, a többiben meg eldeformálódik a lábuk, de nekünk így tetszenek
akkor biztosan csak rossz korban vagyok. tavaly vettem egy fila magasszárú cipőt. fél év alatt lett egy lyuk a sarkán. nem léptem bele semmibe és az a vicc,hogy a talp többi része,de még a sarok is a lyukon kívül új állapotban van. ezeket nem értem,de drága mulatságok.El fanático írta:..