Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.23. 22:47:19

palesz77 írta:
gygerike írta: Én nem rég kezdtem el nézni az Igy jártam anyátokkalt-t a Comedyn Hát szerintem nagyon nagy xd sírrok rajta :D NAgy fan vagyok. Am ez hanyadik évad amit most adnak?
A 3. évad megy. Ajánlom ezt az oldalt, az 5. évadból az új részek 1-2 nap után van feliratos részként... Plusz az előző 4 évad teljes. Ajánlós minden fannak(köztük nekem is) :D
itt
Innen csak egyenként lehet leszedni??
Visca El Barca
Kép
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.10.23. 22:25:57

Most fejeztem be az odaát (supernatural) 4. évadját. Hatalmas volt. Imádtam. :P Egész nyáron fontolgattam hogy leszedem a 3. évadot, de nem szántam rá magamat. Egészen szeptemberig. Jól döntöttem. Már az az évad is nagyon tetszett. De a 4?! Az überelte az összeset. Csak ajánlani tudom mindenkinek :wink: . Aki eddig nem látta ezt a sorozatot, esetleg csak az első 2 évadot nézte meg a tv-ben, az azonnal szedje le a többit, mert nagyon jó. :D Remekek a mellékszereplők, jól feldobják a sorozatot, na és a sztori! Hihetetlen milyen fordulatot vesz az egész történet, főleg a 4. évadnál. Hidjétek el nagyon ajánlós. :wink:

Még megjegyzem hogy a 4. évad csak feliratosan elérhető (de nagyon jó) és az ötödik is ( amit folyamatosan töltenek fel a netre). :D
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.10.22. 22:44:06

nemrég adták ki a moziba kedvenc könyvsorozatomból készített filmet, csak angolul tudom a nevét,
Cirque du Freak- The Vampire's assistant

gondolom más is ismeri innen a fórumról Darren Shan történetét, viszont az a gondom hogy
nincs fönt egy warez oldalon se vagy torrentoldalon amiket én használok

valaki esetleg találkozott már vele?
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.10.22. 22:21:58

gygerike írta: Én nem rég kezdtem el nézni az Igy jártam anyátokkalt-t a Comedyn Hát szerintem nagyon nagy xd sírrok rajta :D NAgy fan vagyok. Am ez hanyadik évad amit most adnak?
A 3. évad megy. Ajánlom ezt az oldalt, az 5. évadból az új részek 1-2 nap után van feliratos részként... Plusz az előző 4 évad teljes. Ajánlós minden fannak(köztük nekem is) :D
itt
gygerike
Entrenador del Barça

2009.10.22. 22:00:39

El fanático írta:A " Scrubs" nálunk Dokik címen futó sorozat is jó, azzal a Dr. House-szerűen utálatos dokival, a többi karakter sem rossz különben...

Az "Így jártam anyátokkal"-t meguntam egy idő után, a "Nevem:Earl"-t is, pedig eleinte még bejöttek... :roll:
Én nem rég kezdtem el nézni az Igy jártam anyátokkalt-t a Comedyn Hát szerintem nagyon nagy xd sírrok rajta :D NAgy fan vagyok. Am ez hanyadik évad amit most adnak?
Visca El Barca
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2009.10.22. 21:54:41

A " Scrubs" nálunk Dokik címen futó sorozat is jó, azzal a Dr. House-szerűen utálatos dokival, a többi karakter sem rossz különben...

Az "Így jártam anyátokkal"-t meguntam egy idő után, a "Nevem:Earl"-t is, pedig eleinte még bejöttek... :roll:
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.10.22. 21:46:57

A Jóbarátok utánozhatatlan,ez tény,de a Himym is viszi a prímet.Nagyon szeretem mindkettőt,bár az utóbbi kicsit legyengült a 5. szezonra. :?
,,Azt hitted, hogy mi történt."
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.10.22. 19:43:26

Napokban elkezdtem az Így jártam anyátokkal sorit, 2.évad közepén tartok, tényleg nem rossz, bár még mindig jóval többet röhögök a JóBarátokon (így 10edszerre is :lol: ),vagy akár a Joey-n :arrow: de kár,h csak 2 évada van, hülye amcsik nem tudják mi a jó.

tudom,h ezt a sorozatot nem azok utódjának kell nézni,és velük azonosítani, végig is fogom nézni, mert jónak jó, csak kicsit visszaemlékeztem a számomra megunhatatlanokra :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.10.22. 14:11:30

Isten nyugosztalja Dargay Attilát!
83 éves korában érte a halál a Ludas Matyi, a Vuk és jópár híres magyar rajzfilm mesterét.
Az örök animációs műteremben további jó munkát kívánok!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2009.10.20. 19:46:07

Sziasztok!
A Nász-frász c. filmet keresem.. de torrenten vagy nincs fenn, vagy nagyon lassan jön, és egy haveromnak sincs meg, de állítólag jó film!
Ha tudna valaki linket adni, azt megköszönném;)
miihii
KHAL

2009.10.20. 01:56:41

miihii írta:
Látatlanban debobok egy címet,ami jónak tűnik:
The Elite Squad-Elit halálosztók
Az Isten városa írójától származik és a leírás alapján hasonló lehet.Ergo jóféle :wink:
Na,ha már így bereklámoztam,meg is néztem ma.
A film egy riói elit kommandóscsapatról szól,akik harcban állnak a drogdílerekkel.Korrupcióról,kegyetlenségről,az újoncok kiképzéséről,bevetésekről,...
Messze nem olyan,mint az Isten városa,az sokkal magávalragadóbb volt.Ez sem rossz a maga nemében,egy megnézést megér sztem.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
El fanático
Entrenador del Barça

2009.10.19. 21:43:31

Perrero írta:
El fanático írta:Nem újdonság, de még csak most sikerült megnéznem:

Tükrök ( 7 / 10 )

Egy jó kis thriller - bár több helyen horrornak írják, de szerintem "csak" thriller.
Többeket zavart, hogy Kiefer Sutherland a világmegmentő Jack Bauer után másféle karaktert alakít - amúgy az alkoholizmusa ellen küzdő figura nem áll távol tőle, ha a valós életével is összehasonlítást végzünk.
Maga a film klisés - számomra nem túl zavaróan, de én nem is azért néztem meg, hogy megkeressem azokat a pontokat, ahol bele lehetne kötni.
Néha azért nehéz volt nem észrevenni a párhuzamot például a Poltergreist-al.
Összességében azt mondom, soha rosszabbat.
Na ja, tuti alkesz... Ennyi erővel mindenki alkoholista aki néha berúg :?:
Úgy látszik Kiefer Sutherland - ügyében nem vagy túlságosan képben, kicsit olvass utána a dolognak.
Tény, hogy többről van szó az ő esetében, mint hogy "néha egy kicsit berúg".
Kép
kurdt
Megmentő :)

2009.10.19. 21:15:08

faithnomore írta:Day the earth stood still

egész jó film Keanu Reeves-el
ha ez tetszett, nézd meg az eredetit (1951)
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
El fanático
Entrenador del Barça

2009.10.19. 20:56:34

Nem újdonság, de még csak most sikerült megnéznem:

Tükrök ( 7 / 10 )

Egy jó kis thriller - bár több helyen horrornak írják, de szerintem "csak" thriller.
Többeket zavart, hogy Kiefer Sutherland a világmegmentő Jack Bauer után másféle karaktert alakít - amúgy az alkoholizmusa ellen küzdő figura nem áll távol tőle, ha a valós életével is összehasonlítást végzünk.
Maga a film klisés - számomra nem túl zavaróan, de én nem is azért néztem meg, hogy megkeressem azokat a pontokat, ahol bele lehetne kötni.
Néha azért nehéz volt nem észrevenni a párhuzamot például a Poltergreist-al.
Összességében azt mondom, soha rosszabbat.
Kép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.10.19. 12:26:33

Egy-két filmről vélemény:

A trükk - 4/10
Nos, fura alkotás, őszintén szólva csak a még mindig lenyűgözően szexi Meg Ryan miatt néztem végig, de nem értem, miért vállal ilyen szerepeket. A pénzzel aligha van gondja, s ha egy ilyen filmben játszott, valószínűleg megfizethető lenne értelmes produkciókra is. Ez és a másik újabb filmje, a Nők, együtt a négyzeten sem érnek fel egy Angyalok városával.

Az óceánjáró zongorista legendája - 10/10 :!:
Újabb rendkívüli gyöngyszem, ami valahogy eddig elkerült, de most becserkésztem, vagy mondhatni egymásra találtunk, s fantasztikusan szórakoztam mintegy két órán át úgy, hogy még órákig tarthatott volna részemről. Tim Roth finoman fogalmazva is zseniális, a zene pedig..., nos én nem vagyok túlzottan muzikális, de amit Ennio Koltaival összehozott, az a filmművészet magasiskolája, katarzis, megspékelve egy nagyon érdekes, szép történettel, s a már említett klasszis színészi alakítással, úgyhogy kötelező darab!

Marley meg én - 6/10
Intenzívebb, poénokkal jobban tarkított filmnek gondoltam, de örültem neki, hogy végül nem így lett, mert egy kissé túlnyújtott, de aranyos, érdekes sztori, igaz valószínűleg gyorsan a feledés homályába merül.

A Grönholm-módszer - 4/10
Nagyon kíváncsi voltam rá, mivel katalán alkotásról van szó, de így, miután láttam, azt hiszem színpadon sokkal élvezhetőbb, érdekesebb lehet. Mivel maga az ötlet jó, ezért amint lesz rá lehetőségem, jegyet váltok a színházi változatra is. Talán azért nem tudom jobbra értékelni, mert bennem az ilyen jellegű, jellemrajzokra, különböző személyiségek súrlódására épülő filmeknél az eredeti, H. Fonda fémjelezte 12 Dühös ember a csillagos egekbe tette a mércét, s nem tudok elvonatkoztatni. Az lebilincselő remekmű, ez egy átlagos darab, mármint a film.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
miihii
KHAL

2009.10.19. 01:20:32

ozsimiki írta:Csillagpor, Képlet: holnap elemzésre kerül :)

Miihii! Rég jöttél ajánlókkal, én lusta vagyok magam utána járni,és az eddigi felvezetőid 95%ban jó filmeket takartak...

egyre több rossz filmet nézel,vagy egyre kevesebb filmet fedezel fel? :D

hasonmás nekem is csalódás :? Willisnél nekem a mérce már megmarad a drágán add az életed "sorozatnál" és ahhoz képest édeskevés.
Eccerű.
Majd egy hónapig táppénzen voltam,ami alatt két hétig majdhogynem mozgásképtelen.Így bőven volt időm bámulni a képernyőt.Most meg annyi a melóm,h alig van időm egy-egy filmre. :?

De most,h mondod!Nemrég néztem egy filmet,és akartam is ajánlani,de vhogy kimaradt.
A trükk (The Deal)
Semmi komoly,egy könnyű,jópofa film W. H. Macy-vel,Meg Ryan-nel,LL Cool J-vel.Nekem tetszett.

És egy csalódás:
Az elektromos ködben (In the Electric Mist)
Tommy Lee Jones játszik benne.Érdekesnek tűnt,de sztem egy hülyeség.Naon nem jött át a dolog. :?

Látatlanban debobok egy címet,ami jónak tűnik:
The Elite Squad-Elit halálosztók
Az Isten városa írójától származik és a leírás alapján hasonló lehet.Ergo jóféle :wink:

A Képlet már nekem is itt pihen a gépemen,majd jön a vélemény.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.10.19. 01:09:21

Csillagpor, Képlet: holnap elemzésre kerül :)

Miihii! Rég jöttél ajánlókkal, én lusta vagyok magam utána járni,és az eddigi felvezetőid 95%ban jó filmeket takartak...

egyre több rossz filmet nézel,vagy egyre kevesebb filmet fedezel fel? :D

hasonmás nekem is csalódás :? Willisnél nekem a mérce már megmarad a drágán add az életed "sorozatnál" és ahhoz képest édeskevés.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.10.16. 15:05:07

Rockhajó(The Boat That Rocked):

Hát nekem marhára tetszett.Minden.A karakterek nagyon jól ki vannak találva.A story és a korszak amiben játszódik a film.Egyszerűen oda vagyok a 60as 70es évekért szóval nagyon bejött a dolog.

Jó volt végignézni,tök jó hangulata van.A zenék is eléggé el vannak találva(persze csak azoknak akik szeretik a régi muzsikákat).Szerintem nagyon jól visszaadja azt amit vissza kell adnia.Megkívántatja az emberrel a hatvanas éveket. :)

Egy szó mint száz,nekem nagyon tetszett a film és ajánlanám mindenkinek.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.10.15. 21:31:12

miihii írta:Surrogates-Hasonmás
Hááát,nem egy olyan nagy szám.Az előzetes alapján nagyobb durranást vártam.Egyszernézős...
Nekem annyit se ért.Semmi csavar, semmi izgalom, értelmetlen.Will Smith robotfilm utánzata akart lenni, csak ameddig az 10/10 addig ez 10/2. :wink: :oops:
Kép
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.10.15. 20:54:46

képlet nekem sem tetszett annyira...főleg a vége volt gagyi szerintem ami a gyerekekkel történik (nem akarok spoilerezni)
akinek az ilyen téma tetszik annak ajánlom a Day the earth stood still-t

egész jó film Keanu Reeves-el
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Fernando
Llegenda del Barça

2009.10.15. 20:26:14

kennyke04 írta:
soadroli írta:A Képlet c. filmet látta valaki?
Én most néztem meg,valami hihetetlen jó volt :!:
Hasonlóan érzek vele, csak valahogy a másik végén, szvsz nagyon gyenge, de hát ízlések és pofonok :)
Nálam is 10/10 a film. Szerintem is nagyon jó. A csillagport pedig énis csak ajánlani tudom. Eszméletlen jó film. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.10.15. 20:24:11

Vasárnap este 8-tól Csillagpor a TV2-n.

Ajánlom megnézésre mindenkinek aki még nem látta.Ha van barátnő akkor Őt is ültessétek a Tv elé.Frankó kis romantikus-fantasy Robert DeNiro és Michelle Pfeiffer is szerepel benne.DeNiro elég érdekes tagot alakít. :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.10.15. 17:42:30

soadroli írta:A Képlet c. filmet látta valaki?
Hasonlóan érzek vele, csak valahogy a másik végén, szvsz nagyon gyenge, de hát ízlések és pofonok :)
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
soadroli
Llegenda del Barça

2009.10.15. 16:43:55

A Képlet c. filmet látta valaki?
Kép
Válasz küldése