Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nos, nem tudom, így már olyannyira kíváncsivá tettél, hogy azokat az epizódokat meg is lesem a közeljövőben. Mondjuk tőlem maga a sorozat témája távol áll, de lehet, hogy megváltozik a véleménye. Egyébként a leányzóról én nem tudok ilyen véleményt alkotni, még igencsak fiatalkának látszik, s hát hogy is mondjam, rendkívül törékenynekBenga írta:Dehogy vagy indiszkrét.
Mivel csak egy-két részt láttál ezért igazából nehéz lesz elmagyaráznom, hogy mi fogott meg benne. Nem tudom mennyit láttál belőle, de a 2 évad 7. részét láttam először véletlenül a Cool-on, és ott döntöttem el, hogy miatta végig nézem. Persze az más kérdés, hogy ő alig szerepelt de az a rész megmutatja, hogy milyen is ő valójában és, hogy van mögöttes tartalom a dílerkedés meg a bulizás mögött.
szerk: ja és marha jó csaj úgy mellesleg.![]()
Nagyon nagy film! Tényleg kötelezö darab, én már kétszer is láttam, plusz volt egy jelenet (amikor a lányát elrabolják, és telefonon utasitja hogy menjen be az ágy alá stb... az nagyon nagy jelenet) amit többször megnéztem, viszapörgettem.Fecooo írta:a Taken-t én is meg fogom nézni, csak legyen rá időm :S
ha már Gyalog galopp...bowlinggolyo írta:Akk az alapokat ajánlom mint pl:Gyalog galopp vagy éppen a Macskajajmatyi02 írta:Tudom már jó párszor láttam![]()
Akk az alapokat ajánlom mint pl:Gyalog galopp vagy éppen a Macskajajmatyi02 írta:Tudom már jó párszor láttam![]()
Jim Carrey és Adam Sandler összes (legutóbb előbbitől láttam az Igenembert, nagyon jó)matyi02 írta:Hello!
Valaki tudna nekem valami jó vígjátékot ajánlani?![]()
Ment egy pü a how i met your motherrel kapcsolatbanpalesz77 írta:Köszi BengaMegnéztem az első rész, és lenne egy kérdésem: Az a nő, akivel találkozik az első részben, az nem az, akit el fog venni? Csak mert a TV-ben láttam későbbi részt, és még mindig vele volt együtt
Légyszi írja meg valaki, nagyon izgatna
Jöhet PÜ-ben is, csak írja meg valaki,
A Másnaposokat tudom ajánlani jó film.matyi02 írta:Hello!
Valaki tudna nekem valami jó vígjátékot ajánlani?![]()
Én láttam. Csak a főszereplő miatt néztem meg, mert tetszett amit az odaátban nyújtott. De ez a film... Nekem nagyon nem jött be. Annyi hülyeség van benne. Pl.: Hogy került hozzá nyíl? Sose használt nyilat Jason. Nekem nem igazán nyerte el a tetszésem.soadroli írta:Péntek 13-mat(2009-es) látta valaki?
Sztem nagyon nagy!![]()
Nem tudok róla, hogy terveznék folytatni.messideco írta:
Pff... A rajyfiom nem erdekel. Akkor vege ay X-mennek. Ha jol lattam a 3as vegen Magneto megmoyditott egz sakkbabut. Gondoltam h lesz folytata.
Pff... A rajzfilm nem erdekel. Akkor vege az X-mennek. Ha jol lattam a 3as vegen Magneto megmozditott egy sakkbabut. Gondoltam h lesz folytatas.rhynn írta:
A rajzfilm?
Mert a filmből eddig csak 3 volt, plusz előzménynek a Wolverine: Origins. Ennek készül a folytatása, nekiálltak írni a forgatókönyvet, 2011 vagy 2012 lehet.
Más meg X ügyben nem készül...
A rajzfilm?messideco írta:Nem tudja vki, az X-men 5 mikor jelenik meg?
Az év filmje, főleg, hogy a Sherlockot áttolták januárra.Bányász írta:Becstelen Brigantyk(Inglourious Basterds):
Egy szerény 10/10et dobok neki.Brad Pitt hatalmas.És a többiekkel sincs gond sőt...
Háború,humor minden mi kell.Sztem remek film.