Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Magyarországon én elképzelhetetlennek tartom, hogy csak úgy kitaláljanak kamu híreket.Varatrix írta:Szóval elképzelhető, hogy csak úgy spontán gyártanak cikkeket?...Vélemények?
Ezzel nem értek egyet. Csak jó helyen kell keresni és olcsón (akár 500Ft/0,75l) is kaphatsz igazán jó borokat. Tapasztalat.csababarca írta:De nem vagyok boros, egyáltalán nem. Persze azért is lehet, mert magamnak nem engedhetem meg,hogy igazán minőségi bort vegyek, rosszabbat meg nem akarok,mert csak még jobban elmegy tőle a kedvem..
FCB.Gabesz írta:van facebook csoportja az eurobarcának?
jaj de nem lesz szívem megbontani ballagás elöttTim írta:Bocsánat,nem bírom ki hogy ne szóljak bele..Az aszúesszenciával csak óvatosan! Bár alacsony az alkoholtartalma,a cukortartalma viszont nagyon magas akár 300gr/liter is lehet(nem írtam el,30 deka cukor egy liter borban),ezért nem is nagyon lehet úgy inni mint egy sima bort.Ráadásul ha sokat isztok belőle,akkor a ballagás egy össznépi hasmenéstől lesz emlékezetes
Azt tudtátok-e hogy uniós törvények alapján már nem lehet aszúesszenciát,jégbort(illetve a jégbort csak zempléni jégbor néven lehet forgalmazni),máslást készíteni?
A szamorodnira kíváncsi lennék.Már csak azért is mert szilveszterkor kibontottam egy 2000-es szamorodnit(az állami gazdaságban készült,gyanítom hogy a 78-as is),és amikor kitöltöttem poharakba,olyan fantasztikus őszibarack illat lett a szobában hogy az valami hihetetlen..
Sajnos ízben viszont kevesebbet mutatott,valószínűleg a hibás tárolás is közrejátszhatott.Azt tudom hogy a 72-es és a 2000-es évjárat legendás,és a 2006-os is kiemelkedő év volt,de a 78-asról nem sokat tudok.Várom a beszámolót!
A szilvájuk szerintem kifejezetten jó(ami nem meglepő),viszont a mit legutóbb ittam tőlük,barackot az tényleg rettenet voltVictor_Valdes írta:Inkább a Panyolai Rettenetben.messideco írta:Borban az igazság.
Ha bele gondolok, mennyi borom volt a télen... 50db kb. Az éneklésemre kaptam ajándékként. Kb. egy 15-öt a barátaimmal ittunk meg, a többit a sógoromnak ajándékoztam![]()
(Ezt főleg Tim-nek, és akik esetleg szabolcs megyeiek.)
Ez volt az 1. beszéd amit írtam életemben. Majd próbálom azzal kompenzálni, hogy jól adom előKalap1988 írta:kantyt megerősíteném, alapvetően nem rossz a menete, de annyit még hozzáfűznék, hogy minden évben jó és ajánlatos kiemelni egy momentumot, amin keresztül megvilágítod az egész eseményt. Ez változatossá teszi, hiszen nem mindig ugyanaz szerepel benne, ugyanakkor a lényeget is beleszövöd, hogy az új diákok se csak a részletekről, hanem az egész szabadságharcról halljanak. Konkrét tanácsot természetesen csak iskolád ismeretében tudnék adniLM10 írta:Srácok. Minden évben a sulimban van egy beszédíró verseny március 15.-e alkalmából. Most én is megpróbáltam. Holnap kell felolvasni az indulóknak. Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre:
http://www44.zippyshare.com/v/71049219/file.htmlJómagam írtam már 3-4 március 15-i beszédet ( csak tavaly 3-at
), illetve idén már másodszorra írtam felkérésre a helyi lapba, de ez egy olyan környezet, melyet ismerek. Ideológiailag, gondolkodásmódban stb. Nehéz ügy tud lenni. Kezdésnek szerintem egyáltalán nem rossz. Tervezed, hogy a későbbiekben írsz majd?
a motivátor szót kritizálnám, ne használd, túl modern, mai és túlságosan a sporthoz köthető.
kantyt megerősíteném, alapvetően nem rossz a menete, de annyit még hozzáfűznék, hogy minden évben jó és ajánlatos kiemelni egy momentumot, amin keresztül megvilágítod az egész eseményt. Ez változatossá teszi, hiszen nem mindig ugyanaz szerepel benne, ugyanakkor a lényeget is beleszövöd, hogy az új diákok se csak a részletekről, hanem az egész szabadságharcról halljanak. Konkrét tanácsot természetesen csak iskolád ismeretében tudnék adniLM10 írta:Srácok. Minden évben a sulimban van egy beszédíró verseny március 15.-e alkalmából. Most én is megpróbáltam. Holnap kell felolvasni az indulóknak. Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre:
http://www44.zippyshare.com/v/71049219/file.html
Inkább a Panyolai Rettenetben.messideco írta:Borban az igazság.
Ha bele gondolok, mennyi borom volt a télen... 50db kb. Az éneklésemre kaptam ajándékként. Kb. egy 15-öt a barátaimmal ittunk meg, a többit a sógoromnak ajándékoztam
Bocsánat,nem bírom ki hogy ne szóljak bele..El fanático írta:A szüleimnél is van eltéve egy üveg 1978as évjáratú Tokaji Szamorodni, amit majd az esküvőmön fogunk felbontani / és meginni /VargaAron írta: a 92-eset esküvőmön fogom meginni (nagybátyám szerint életem legszomorúbb napja lesz), a tokajit meg ballagás elött/közben/után. Mondjuk 60-70 ezer egy olyan üveg
Csak a szövegszerkesztéshez szólok hozzá:LM10 írta:Srácok. Minden évben a sulimban van egy beszédíró verseny március 15.-e alkalmából. Most én is megpróbáltam. Holnap kell felolvasni az indulóknak. Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre:
Hú de fucking good! Ha megvan hozzá a beszélőkéd, semmi gond nem lesz ezzel!LM10 írta:Srácok. Minden évben a sulimban van egy beszédíró verseny március 15.-e alkalmából. Most én is megpróbáltam. Holnap kell felolvasni az indulóknak. Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre: