Az oldalt nem ismerem, viszont egy jo tanács. Kb 2-3 héttel a meccs előtt lesz tuti az időpontja a meccsnek ez most csak egy megközelítőleges időpont.zalan írta:Sziasztok!
Régóta követem a fórumot, de eddig még nem írtam egyszer sem, azonban most szükségem lenne a segítségetekre, illetve azok tapasztalatára, akik már jártak Barca meccsen.
Október közepén tervezem kiutaznia Barcelonába és a Barca-Sevilla meccset szeretném megnézni.
Kérdésem, hogy hol érdemes jegyet venni rá? Azt látom, hogy a hivatalos honlapon egyelőre nincs lehetőség rá, viszont jegyértékesítő honlapon már igen. A http://www.footballticketnet.com" target="_blank honlapot néztem ki magamnak, de nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak az ilyen jellegű honlapok. Van valakinek ilyen jellegű tapasztalata esetleg?
Bármilyen tanácsot szívesen fogadok és előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!
Én 2015ben voltam, és amit kinéztem nyáron, le is foglaltam.
Azon a hétvégén nem is hazai pályán játszott a csapat végül, hanem idegenben. Szerencsém volt, mert a jegyet nem vettem meg, és pont kedden hazai pályán volt BL a Roma ellen, úgyhogy arra tudtam jegyet venni.
A bajnoki kicsit össze vissza van, szerintem ilyen korán ha foglalni akarsz, akkor BL. Viszont az is igaz, hogy ősszel már meccs napján us találsz szállást nagyon jó áron, plusz ahogy sokan írták jegyet is lehet kapni meccsek előtt szinte mindig.
Ja és jegyet én a hivatalos oldalról ajánlom csak.