akkor már inkább a Barca nagyobb a szorzójaS.Agüero írta:Ki teszi még nagy összeggel a RM-et szombaton?

akkor már inkább a Barca nagyobb a szorzójaS.Agüero írta:Ki teszi még nagy összeggel a RM-et szombaton?
https://www.facebook.com/blaugranahu/po ... 5348164891" target="_blankvisca el barca írta:lerágott csont a téma, kb 5 éve napirenden van és soha nem lett belőle semmiPibanto írta:Egy kis sportfogadás és Katalónia.
lerágott csont a téma, kb 5 éve napirenden van és soha nem lett belőle semmiPibanto írta:Egy kis sportfogadás és Katalónia.
Nekem a Benfica vitte el...S.Agüero írta:Mára ez ment apróval :
Tico-Chelsea X és Sporting-Barca 1X
Teljesen igazad van. PSG balhézik Neymar, Bayern hullatja a pontokat a bajnokságban, ami nem jellemző rá. Bármi lehet a meccsen, akár egy marha nagy 0:0visca el barca írta:S.Agüero írta:Holnapi PSG-Bayernre mit mondtok? 2.0 - 3.9 - 3.7 az oddsok. Nagyobb téttel tennék valamit, hazain gondolkozom leginkább.
azt nem értem, hogy kb kiválasztottad az egyetlen meccset ahol a 2-0-tól kezdve a 3-3-on át 1-4-ig kb minden benne van pakliban.
én ha tippelnem kellene 2-2-t mondanék ,annak ellenérte h mindenki sima hazait vár, whouscore pl 3-1-et
nagyobb téttel 1,4-es meccset válasz ne 3 esélyeset. de ha nagyon hazardírozni akarsz monaco H 2.5+ 2.85-értS.Agüero írta:Dortmund-Real a másik még, azon az iksz tűnik jónak.
S.Agüero írta:Holnapi PSG-Bayernre mit mondtok? 2.0 - 3.9 - 3.7 az oddsok. Nagyobb téttel tennék valamit, hazain gondolkozom leginkább.
Hazai és 2,5 gólnál több.S.Agüero írta:Holnapi PSG-Bayernre mit mondtok? 2.0 - 3.9 - 3.7 az oddsok. Nagyobb téttel tennék valamit, hazain gondolkozom leginkább.