Mihu írta:Hmmm....hát az én elveimmel homlokegyenest ellentétes az amit Éva csinált. Én például soha nem köpnék le senkit...ország világ előtt meg főleg nem. Azt hiszem ezt Alekosz is elmondta neki, hogy ez nem volt helyes. És ha valaki olyat csinál, ami számomra elfogadhatatlan, akkor azon nem tudok nevetni. Én mindig úgy cselekszem, hogy először belegondolok abba, hogy milyen lenne ha ezt velem csinálnák meg. Ezért nem csináltam még soha életemben olyan tréfát a haverjaimmal, amik számukra égő, ciki, nagyon kellemetlen lehet. Mert én se örülnék neki ha velem ezt csinálnák. Attól még nem azt mondom hogy nincs humorérzékem, de nekem az nem humor, mikor olyat csinálnak másokkal, amivel kellemetlen helyzetbe hozzák őket. Ez a leköpés meg....hát én biztos felálltam volna, leb.sztam volna az ágyra Évát, és 2 centiről ordítottam volna a pofájába úgy, hogy lerepült volna a haja a fejéről. Akkor hátha észrevette volna magát...Bár ő kizárt....
Lényeg a lényeg: Én azon nem tudok röhögni, hogy egy ember leköp egy másikat.
Ezen én sem nevettem, és ők sem.
Azon nevettek,h hülye Alek úgy próbálta menteni Évát,h Jerzy fogja fel úgy mintha odarepült volna a tüsszentése

és utána elkezdte,h egészségre

maga a cselekedet visszataszító, Alek próbálkozásán nevettek.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.