Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
S.Agüero írta:Meglepetés.
Sävehof - Győr D 18.00
![]()
![]()
Megérzés.
Én úgy gondolom, hogy idegenben az iksz igenis jó eredmény, még akkor is, ha győzelmet vár az ember. Az iksszel kiegyeznék, azt pedig ne te döntsd el, hogy az én eszméim alapján mi a biztosítás és mi nem, mert ha az iksz szerintem jó eredmény akkor igenis biztosítás.csabimo írta:Az nem biztositás hogy a madridra fogadsz mert 3 esélyes a bugi, igy ha mi nem nyerunk még nem garancia hogy a real fog és ezzel te pénzhez jucc ami téged boldogabbá tesz ha már nem nyertünk!
nem értem igazad van! Az nem biztositás hogy a madridra fogadsz mert 3 esélyes a bugi, igy ha mi nem nyerunk még nem garancia hogy a real fog és ezzel te pénzhez jucc ami téged boldogabbá tesz ha már nem nyertünk!Petr írta:Attól még, hogy nem vigasztal, sosem jön rosszul a pénz, legjobb esetben bukom és szeretett csapatom nem bukik pontokat a Real ellen - idegenben, ami fontos -, legyen az győzelem vagy döntetlen.csabimo írta:Nem kell elmagyarazni tudom hogy mi az ellenfogadás, a lényeg h szeretet csapatomra teszek és duplán örülök ha nyer! Ellenkező esetben 5-10 eforint nem vigasztal legalabb is engem.. Amugy meg ott van a jo kis x akkor örültök meg nem is, de buktatok az tutiinkabb kiveszem Messit vagy Neymárkát hogy vág kettőt aztán lehet szurkolni! Egyébként meg a Barcában most lesz érték nem amikor 1.13 a hazai mint pl ma este..
OFF: Nem is értem miért magyarázkodom neked a korábbi pszicho-analízised után, ha a lényegi részét nem vagy képes felfogni. Persze, hogy a Barca sikernek jobban örülök, Barca sikert is várok, ezért a fogadás igazából nem is fogadás, sokkal inkább egy biztosítás, ami terén ha a dolgok rosszul sülnek is el fél fokkal jobban jövök ki, de ugyanúgy letörten.
Attól még, hogy nem vigasztal, sosem jön rosszul a pénz, legjobb esetben bukom és szeretett csapatom nem bukik pontokat a Real ellen - idegenben, ami fontos -, legyen az győzelem vagy döntetlen.csabimo írta:Nem kell elmagyarazni tudom hogy mi az ellenfogadás, a lényeg h szeretet csapatomra teszek és duplán örülök ha nyer! Ellenkező esetben 5-10 eforint nem vigasztal legalabb is engem.. Amugy meg ott van a jo kis x akkor örültök meg nem is, de buktatok az tutiinkabb kiveszem Messit vagy Neymárkát hogy vág kettőt aztán lehet szurkolni! Egyébként meg a Barcában most lesz érték nem amikor 1.13 a hazai mint pl ma este..
Inkább köpjetek fel a levegőbe és álljatok aláMessiNeymarSuarez írta:Ezen én is nagyon gondolkozok, hogy 5-10-15 ezret megtenni Realra...Petr írta:A Realt a Clásicón teszem meg 5000 Ft-tal. Rosszul nem jöhetek ki belőle.
Ezen én is nagyon gondolkozok, hogy 5-10-15 ezret megtenni Realra...Petr írta:A Realt a Clásicón teszem meg 5000 Ft-tal. Rosszul nem jöhetek ki belőle.
S.Agüero írta: Sociedad - Getafe V 5,7
200-al
Utóbbi 2 tipped után, hiszek neked és erre ak ettőre felrakom minden pénzem!S.Agüero írta: Basel, Porto jön szerintem. Másik kettő iksz szagú.
Basel, Porto jön szerintem. Másik kettő iksz szagú.bence-barca írta:Liverpool - Real Madrid V 1.88
Ludogorec Razgrad - Basel V 2.58
Schalke - Sporting CP H 1.90
Porto - Ath. Bilbao H 1.68
2003095
Ezeken gondolkoztam, vélemények?
Ha nem is mindegyiket.
RMmel az a bajom, h idegenben pool mégiscsak pool, még ha nagyon gagyik is. Az jut ezsembe, mikor pár éve MIlannal játszottak, kb abszoulút esélyesek vtak, aztán mégis leikszeltek.![]()
Basel ennyiért túl csábító, kis csapatok csodája miért ne most történne meg?![]()
Schalke meg mostanság elég ingadozó.
Bilbao viszont biztosnak tűnik.
De hát a 15x odds nem rossz, na...
Még talán németeket venném ki leginkább ,ha nem egybe mennek.
Matyi! Gratulálok! Én is csatlakozom a fenti szelvényemmel a hétvégi, "habzsi-dőzsihez"!Alcantara írta: 2.
city-tottenham h 1,46
fradi-pécs h 1,55
gyirmót-cegléd h 1,35
vasas-soroksár h 1,42
psv-az alk. h 1,48
feyenoord-heracles h 1,33
2001.710
Gratulálok, most megvan a 2 hónapra való zsebpénzedS.Agüero írta:2001640
Hogy mondod?Petr írta:Miért szeretnél mindenképpen pénzt bukni?S.Agüero írta:Vagy a kézit, vagy a két focit teszem meg, még nem tudom.
Olyan hihetetlenül esélytelen mindkettő, hogy nincsenek rá szavak.
Elköltöd a havi zsebpénzed.
Jónak tűnik az első, bár a Dortmundban mostanában benne van az iksz.Alcantara írta:Mátyás, én ezt raktam ma:
1.
köln-dortmund v 1,65
*(0-1) bayern-bremen h 1,3
crystal p.-chelsea v 1,42
*(0-1) levante- r. madrid v 1,47
barca-eibar h 1,11
200995
2.
city-tottenham h 1,46
fradi-pécs h 1,55
gyirmót-cegléd h 1,35
vasas-soroksár h 1,42