EuroBarca filmklub

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.09.27. 18:52:53

szerelmem, hiroshima

a nagyítás jobb volt :D

túl sok mindent nem tudok írni. egy önmagát kereső nő, meg egy férfi másfélórás beszélgetése. számomra semmi külnösöebb mondanivaló nem jött le az egészből. persze lehet csak szimplán nem értettem, vagy nem figyeltem rá, de ez van. a filmnek ráadásul se eleje se vége csak ugy megy az egész.

lehet h ez valami filmtörténeti klasszikus, de nekem nagyon szörnyű volt. remélem valaki meglátja benne azt amit bob, nekem nem sikerült.

4/10

igazából 3 pontot akartam adni, de látom h eddig 4 volt a legrossza, uhogy ez is ennyi lett

bob, engedelmeddel beírtam a film adatait a gúgl doksiba
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.09.27. 17:18:13

édentől keletre

egy szép történet a (fél) modernkori káinról és ábelről. a 50-es években biztos nagy filmnek számított, de nekem akárcsak az öszes többi korbeli film, ez is rettentően unalmas volt, idegtépő zenékkel, meg szerelmi szállal körítve.. van egy jó mondanivalója, de kb a film annyira kötött le az egész, mint egy murcia-alcoron spanyol 2. osztályú meccs. könyvben biztos jobb és hitelesebb, de csak ezért nem fogom elő venni. remy próbálta kiemelni james dean játékát, de valahogy semmi extrémet nem véltem felfedezni.

hát ennyi. kösz az ajánlást. (a rakpartont fél fokkkal jobban élveztem)

a történet meg a mondanivaló miatt

5/10
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.09.27. 16:04:50

Azért azt is vegyétek figyelembe, aki pl azért lépett be, mint én mondjuk, mert egyébként nem néz olyan sok filmet, és kicsit szeretne művelődni ebben a témakörben is. Pl. én ajánlanék is disztinkt filmeket nektek, de nem igazán néztem még sok olyat, annyira meg pláne nem, hogy biztosan jót is. PL a Yip Man korábbi tudomásom szerint nem volt egy túl ismert mainstream film. Egyébként a klub kb fele, vagy lehet több is, nem látta még egyáltalán.

Az a baj, hogy vannak most is ajánlási ötleteim, kettő is, de vagy azon nyavajog mindenki, hogy túl réteg, túl régi, vagy azon, hogy jajj, ezt én már láttam, vagy legalábbis a trélerét, és kaki ajánlás...

Azt mondjuk adom, hogy pl mostanság le vagyok vagy 3 filmmel maradva, mert rengeteg dolgom van, melózok, egyetemre járok, közben persze bulizok is, szóval kevés az időm, és sokszor akkor is inkább egy agykikapcsolót nézek, vagy olyat amin bealszok, mint hogy nekiálljak egy ilyen ezer éves filmnek, amiket ti ajánlottatok.

Szóval most erősen gondolkodom, hogy kilépjek, mert időm se mondható tengernyinek, az ajánlások sincsenek éppen jó periódusban, és még a résztvevők is folyton nyavajognak, ami nekem nem hiányzik már...
REMY
Madridista

2012.09.27. 14:17:40

visca el barca írta:...

:wink: adom.

Én azért ajánlottam egy régiséget, mert úgy gondoltam, hogy James Dean játéka színt visz majd a filmklubba, hát tévedtem. Legalábbis egyenlőre úgy néz ki...

viszont amivel a legjobban egyetértek az a "sznob filmklub"... komolyan mondom az itt ajánlott filmek 90% olyan, hogy porzik az ember szeme a film nézés közben. Annyira száraz és nehezen emészthető.
Én elég tág téren szoktam filmeket nézni, de ez még nekem is sok volt, ami az utóbbi időben ment itt :D
visca el barca
Presidente del Barça

2012.09.27. 13:38:23

sjd írta:olyat, amelyről tuti, hogy a tagok 90%a nem hallott még.
az a baj, hogy ebből kevés 2coelhos fog kicsúszni. jönnek majd sorozatban a 60-as évek mauritiusi filmremekei, ami nagy valószínűséggel inkább lesz betli mint telitalálat.

tegnap is írtam már, ma is írom, egy-két unicum belefér, de a sok szélsőséges film sok ember gyomrát meg fogja ülni.

az meg teljesen elvetélt ötlet h szavazgassunk e arról h jó ajánlás e vagy nem, meg az is amit lui javasolt, A-B menüvel. ha valaki bedobja a filmjét és elkezdünk szavazni/válogatni, az életben nem haladunk sehova.

és bár tudom h bunkóság ezt kimondani (és igen, mivel itt épp szegény bob a soros rajta csattan az ostor), de ha valaki látja, hogy előtte már ajánlottak sorban 4, elég nehéz filmet (6 pontos átlagjuk sincs), mindet az 50-es, 60-as 70-es évekből, szélsőséges műfajokból (a musical, attól függetlenül h utálom szerintem az), akkor nem ajánl egy újabb, ugyanolyat.

persze demokrácia van, mindenki azt dob be amit akar, de van egy olyan érzésem megyünk át valamiféle sznob filmklubba :roll: (ami persze jó lenne, ha ez lenne a cél, ha kell simán előhúzok én is valamit a 40-es évekből)
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.09.27. 13:00:19

sjd írta:
kurdt írta: Amúgy nekem egy másik szabálymódosítás jutott eszembe az értékelésekkel kapcsolatban: az ajánló is értékeli az ajánlott filmet, de minden film átlagát úgy számítjuk, hogy kihúzzuk a legmagasabb és a legalacsonyabb osztályzatot. Mint a műkorcsolyánál! :)
Ez hogy tetszik?
kanty-ot azért nem kéne kihagyni az értékelésből :D :P

Egyébként ez a vita lement már ez előtt a kör előtt, és arra jutottunk, hogy nincs értelme szabályozni az ajánlást, ráadásul a filmklubnak pont az a lényege, hogy ne azt nézze meg az ember, ami egyébként is akarna. Én javasoltam, hogy szándékosan ne tegyünk be olyan filmet, amit mindenki utálni fog, csak ugye ez nem működik úgy, hogy az ajánló belátására bízzuk.

Ami sztem igazából a baj, hogy kezdem kicsit úgy érezni, hogy a 'látókör szélesítés címszót arra használják fel a tagok, hogy a saját kedvenceiket ráerőszakolják a népre, ahelyett, hogy új/ismeretlen filmeket dobnának be. Ha végignézünk a körön, kb. a filmek feléről már hallottam, és ennek megfelelően amit nem láttam, azt nem véletlenül nem láttam, hanem mert nem szerettem volna. Ezzel szemben ott van a Vals Im Bashir vagy előző körből a 2 Coelhos, amelyek tényleg olyanok voltak, hogy nem is tudtam a létezésükről.
Javaslat: mindenki csak saját értékelése szerint legalább 9/10eset ajánljon (mert előbb-utóbb komolyan megcsinálom, hogy látókör szélesítésből jön Justin Bieber vagy az Emberi százlábó, végül is senki nem tiltja meg), és olyat, amelyről tuti, hogy a tagok 90%a nem hallott még. Ellenőrzésképpen (mert ezt saját belátására nem bíznám senkinek megint) pedig mondjuk az ajánlás után 24 órával meg lehessen vétózni, ha túl sokan ismerik. (És itt azért valamiféle korrektséget elvárok az emberektől, hogy ne azért menjen a vétó, mert musical, hanem mert rosszat hallottam róla)

Véleményezésről: vita van, csak nem egymás idézgetésével. Mindenki leírja a véleményét, amelyek különböznek. Attól még, hogy nem mondjuk kurdtra vagy Remyre reagálva írom a kritikámat, még szerintem valamilyen szinten egy véleményütköztetés. Ha meg valami különlegeset ír valaki, akkor arra úgyis reagálnak az emberek.

Ami még probléma szerintem ,hogy útközben megint elég sokan lekoptak, ami az ajánlás/értékelés szempontból nem fair. Recrea filmjét mégsem törölhetjük most ki a doksiból, viszont furán néz ki, hogy ajánlott, de nem értékelt. Sztem erre egy olyan megoldás lehetne, hogy mi, a régebbi tagok, előre kerülhetnénk a következő körben, és akkor az ajánlás jogát az újak közül már csak az kapja meg, aki egy 8-10 ajánlást kihúzott.
Köszönöm a figyelmességed. :mrgreen:
Ha csak 9-10-es jöhet, akkor nálam nem játszik több 15 filmnél. :lol:
Ezzel a vétós dologgal szerintem az a baj, hogy az egész megcsúszna és konfliktusok is lehetnének belőle. Aztán kialakulna belőle esetlegesen belőle egy nagyobb vita, ez pedig ahhoz vezetne, hogy az egész körnek az ideje csak kitolódna, ami megint nem a legjobb.

Az utolsó bekezdéssel egyetértek, jó ötlet az.

A kör hosszával mindenképp kellene kezdjünk valamit. Mert ahogy már említettem ez szerintem túl hosszú.
Igazából eddig nem sikerült megtalálni a megfelelő ötletet. Nekem viszont ez így kicsit sok, hogy hosszú is és ebben a körben viszonylag kevésbé populáris/az én ízlésemnek megfelelő filmek voltak. Ha csak az egyiket megtudnánk oldani, akkor számomra már jobb lenne. A könnyebb pedig egy adott kör időtartamát lerövidíteni. Bár nem tudom, hogy ez a többieknek mennyire jelent problémát, eddig csak én jeleztem, hogy ezen kellene változtatni. Ha a nagy többségnek rendben van ez így, akkor én sem erőltetem tovább.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
sjd
Llegenda del Barça

2012.09.27. 11:41:33

kurdt írta: Amúgy nekem egy másik szabálymódosítás jutott eszembe az értékelésekkel kapcsolatban: az ajánló is értékeli az ajánlott filmet, de minden film átlagát úgy számítjuk, hogy kihúzzuk a legmagasabb és a legalacsonyabb osztályzatot. Mint a műkorcsolyánál! :)
Ez hogy tetszik?
kanty-ot azért nem kéne kihagyni az értékelésből :D :P

Egyébként ez a vita lement már ez előtt a kör előtt, és arra jutottunk, hogy nincs értelme szabályozni az ajánlást, ráadásul a filmklubnak pont az a lényege, hogy ne azt nézze meg az ember, ami egyébként is akarna. Én javasoltam, hogy szándékosan ne tegyünk be olyan filmet, amit mindenki utálni fog, csak ugye ez nem működik úgy, hogy az ajánló belátására bízzuk.

Ami sztem igazából a baj, hogy kezdem kicsit úgy érezni, hogy a 'látókör szélesítés címszót arra használják fel a tagok, hogy a saját kedvenceiket ráerőszakolják a népre, ahelyett, hogy új/ismeretlen filmeket dobnának be. Ha végignézünk a körön, kb. a filmek feléről már hallottam, és ennek megfelelően amit nem láttam, azt nem véletlenül nem láttam, hanem mert nem szerettem volna. Ezzel szemben ott van a Vals Im Bashir vagy előző körből a 2 Coelhos, amelyek tényleg olyanok voltak, hogy nem is tudtam a létezésükről.
Javaslat: mindenki csak saját értékelése szerint legalább 9/10eset ajánljon (mert előbb-utóbb komolyan megcsinálom, hogy látókör szélesítésből jön Justin Bieber vagy az Emberi százlábó, végül is senki nem tiltja meg), és olyat, amelyről tuti, hogy a tagok 90%a nem hallott még. Ellenőrzésképpen (mert ezt saját belátására nem bíznám senkinek megint) pedig mondjuk az ajánlás után 24 órával meg lehessen vétózni, ha túl sokan ismerik. (És itt azért valamiféle korrektséget elvárok az emberektől, hogy ne azért menjen a vétó, mert musical, hanem mert rosszat hallottam róla)

Véleményezésről: vita van, csak nem egymás idézgetésével. Mindenki leírja a véleményét, amelyek különböznek. Attól még, hogy nem mondjuk kurdtra vagy Remyre reagálva írom a kritikámat, még szerintem valamilyen szinten egy véleményütköztetés. Ha meg valami különlegeset ír valaki, akkor arra úgyis reagálnak az emberek.

Ami még probléma szerintem ,hogy útközben megint elég sokan lekoptak, ami az ajánlás/értékelés szempontból nem fair. Recrea filmjét mégsem törölhetjük most ki a doksiból, viszont furán néz ki, hogy ajánlott, de nem értékelt. Sztem erre egy olyan megoldás lehetne, hogy mi, a régebbi tagok, előre kerülhetnénk a következő körben, és akkor az ajánlás jogát az újak közül már csak az kapja meg, aki egy 8-10 ajánlást kihúzott.
REMY
Madridista

2012.09.27. 11:06:09

Harold and Maude

Ilyen szenvedést régen éltem már meg. Vagyis az előző madridista filmklubban a Felső tízezer című filmnél. Ez számomra nem film. Élvezhetetlen volt az egész, ráadásul a karakterek egytől egyig idegesítőek voltak. Főleg Harold.....
Szinte semmi nem volt benne amit kitudnék emelni, kb 1 hétig tartott mire megtudtam nézni. Sry, de ez 2,5/10 amit max kitudnék emelni azok a kocsik voltak, nagyon oda vagyok az ilyen régi kocsikért...

:?
kurdt
Megmentő :)

2012.09.26. 21:54:37

Jó, akkor erről majd mondjuk a két kör között (vagy akár a most futó kör alatt) egyeztessünk érdemben, hogy ki mit akar/javasol.
Nekem egyelőre nem jut eszembe semmi, amivel szabályozni lehetne azt, hogy mennyire populáris/könnyen emészthető az adott ajánlás. Lui A-menüs/B-menüs ötlete nem rossz, de nekem mégsem tetszik annyira; pont azért, amit bence-barca is írt.

Empátia, ez jut most egyedül eszembe.

De ha kell, akkor lesz egy hosszabb szünet a turnus (ha már iskolai ebédmetaforákkal játszunk) után és a következőt csak akkor kezdjük el, ha "meg tudtunk egyezni"...

Amúgy nekem egy másik szabálymódosítás jutott eszembe az értékelésekkel kapcsolatban: az ajánló is értékeli az ajánlott filmet, de minden film átlagát úgy számítjuk, hogy kihúzzuk a legmagasabb és a legalacsonyabb osztályzatot. Mint a műkorcsolyánál! :)
Ez hogy tetszik?
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.09.26. 20:19:43

De ha pl. az aktuális körben egy mjúzikel miatt a fél társaság már a csuklójának szorítja a pengét akkor nem ajánlok még egyet, hogy biztos át is küldjék magukat a túlvilágra, hanem ajánlok egy témájában és minőségében is méltó filmet a klubhoz, ami ugyanakkor valószínű, hogy jobban megfogja majd a bandát. (pl. odaát a T-rex ilyen szerintem, komoly, de zseniális)
Tehát a könnyebb film alatt nem Transformers-t kell érteni. Meg kell találni a határt a között ami a többiek számára is érdekes illetve a között ami számomra az.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.09.26. 20:14:07

lui1698 írta:Abban azért talán lehet bízni, hogy a következő körben már mindenki ismerni fogja, hogy mi az ami úgymond "eladható", és így még ha lesz is olyan film ami egyeseknek szenvedős, a következő ajánlónak lesz annyi esze, hogy egy könnyedebb filmet ajánl. (nem feltétlen témában könnyebb, inkább stílusában)
Hát akkor bajban vagyok, mert én inkább ajánlok olyat, ami nem egy könnyebb film (noha nem is nehezebb, de "értéket képvisel"). Persze tudok könnyebb filmet is ajánlani, de én pl szívsebben ajánlanék olyat, ami ha meagmarad az emberben nem csak egy filmnek marad meg a sok közül. Vagy legalább jobban fog emlékezni rá. Értem ezalatt azt a közönséget, akiknek tetszik.
Na, de mindegy, majd kiderül hogyan tovább :)
lui1698
Llegenda del Barça

2012.09.26. 20:08:41

Abban azért talán lehet bízni, hogy a következő körben már mindenki ismerni fogja, hogy mi az ami úgymond "eladható", és így még ha lesz is olyan film ami egyeseknek szenvedős, a következő ajánlónak lesz annyi esze, hogy egy könnyedebb filmet ajánl. (nem feltétlen témában könnyebb, inkább stílusában)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.09.26. 19:44:30

lui1698 írta: @Bence,
...
Értem benne a logikát és sajnos igazat kell, h adjak.
De az a baj (lehet csak én vagyok így vele v még páran), h ha már elvállaltam a FKot, akkor vállalom azt is, h lesz 1-2 nehezebb darab. Persze én annyival szerencsés vagyok, h kész vagyok minden filmet nyitottan várni. Én speciel azért jelentkeztem a FKba, h nem csak új filmetek lássak, hanem olyanokat többségben, ami komolyabb darab és van "háttere". De hát úgy tűnik ezzel is csak kevesen vagyunk.
Na, mindegy. Akárhogy is lesz, én itt leszek! :)
visca el barca
Presidente del Barça

2012.09.26. 19:42:52

az a legnagyobb baj, hogy elég nagy végleteket képvisel a társaság. az egyik feléről simán eltudom képzelni, hogy végigbírna egy operett :arrow: 40-es évek :arrow: 50-es évek :arrow: némafilm :arrow: 20-as évek :arrow: opera :arrow: susogás szériát, még másnak ebből egy is elég :D

bár tudom h aki vállalta a klubot az ne nyafogjon, de gondolom nem vagyok egyedül azzal a véleménnyel hogy nagyon szélsőséges filmek vannak.

1-2 még belefér, de a kör 2/3-nál vagyunk és már most sok volt.

nem akarom én senki ajánlását megszólni, de ha valaki látja h megy a szenvedés a kluban és ő következő, akkor ne olyat filmet ajánljon ami 1973-ban készült és csak a kispista.hu-n található meg kamerás minnőségben bantu nyelven, felirat nélkül :D (kurdt, érzed h neked szólt? :lol: elő a bad boys 2.-vel :lol: )
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2012.09.26. 19:45:05-kor.
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.09.26. 19:31:17

Plusz mivel a "C"-s filmeket várhatóan kevesebben fogják kérni, nekik lehetne egy külön házi bajnokságot kialakítani.

Egy hétre így lenne ugye 2 ajánlott film, csak az lenne a kérdés, hogy egy ember ajánlja vagy kettő?

Mert, ha mondjuk 10 emberrel elindul a klub és heti kettő ajánló van akkor egy 5 hetes intenzív kör lenne, ami a kanty által felvetett problémát is orvosolná, miszerint túlságosan hosszúak a körök.

@Bence,

Én azért gondoltam erre, mert valamilyen szintű szabadságot én úgy látom, hogy kell biztosítani a tagoknak, mivel szerintem elég szépen látszik, hogy jó pár ember igen csak különbözik ízlésben, és nem az a célja a klubnak, hogy na most akkor is végigszenveded 4. héten zsinórban azt a filmet amit nem áll szándékodban látni, mert ez a szabály.

Elsősorban a célja a közös témázgatás, de azért nem árt ha élvezi is az ember amit néz, nem csak az egér zsinórját rágja.
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.09.26. 19:28:10

lui1698 írta:...
Ez szerintem nem jó.
Az a lényeg, h mindenki megnézze ua a filmet és arról több különböző vélemények szülessenek. Ha már lenne 2 ajánlás, amit tetszőlegesn lehetne kiválasztani, akkor borulna. Az már akkor inkább csak szimpla filmajánlás lenne.

Maga a heti film jó rendszer és engem az nem is zavar, h az utóbbi idöőkben milyen filmek jönnek, sőt jobban is tetszenek mint a régebbiek (1-2 kivételével). Viszont a filmeg megdiskurálását tényleg jobban meglehtne csinálni, de ezt meg nem lehet rákényszeríteni az ebmerekre, h akkor most minden 2. értékelésre kötelező reagálni. Ha vmi érdekel a másik ajánlásába, akkor abba úgyis belekérdezel.
Az tény, h kihaltabb lett mostanában a topik, de ezt én az iskola kezdetének tudom be. Emiatt mostanában én is csak hétévégn érek rá filmet nézni.

De vmi reform tényleg jól jönne!
kanty
Llegenda del Barça

2012.09.26. 19:26:21

lui1698 írta:Lehetne csinálni egy "Menza-rendszert":

Lenne hetente ajánlás, lenne egy "A" és egy "B" film.
Lenne választási lehetőség, hogy ki melyiket szeretné megnézni, viszont meg lehetne szabni, hogy mondjuk egy körben minimum x számút kell megnézni ebből és abból is.
Illetve akinek egyik sem felel meg lenne egy teljes kör alatt mondjuk 3 lehetősége, hogy kérjen egy "C" menüt egy általa választott embertől, akit úgy gondol, hogy ízlésben közel állnak egymáshoz.

Pl.:

"A"-menü: Bad Boys
"B"-menü: Nagyítás

Egyik sem tetszik, kér egy "C"-t.

A hosszabb írásokat is meg lehetne teremteni, egy olyan szabállyal ami mondjuk kiköti, hogy írni kell körönként egy 100-120 szavas esszét 1-1 filmről.

A pontozási rendszer ezzel átalakulna, igazából erről még nincs ötletem, de hátha.
Ez nem hangzik rosszul. Pontozást pedig meglehetne úgy oldani, hogy egy film átlaga csak, akkor számít, ha x filmklubos megnézte. Így el lehetne azt kerülni, hogy egy ajánlás nagy ponttal áll, de nagyon kevesen látták.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.09.26. 19:17:34

Lehetne csinálni egy "Menza-rendszert":

Lenne hetente ajánlás, lenne egy "A" és egy "B" film.
Lenne választási lehetőség, hogy ki melyiket szeretné megnézni, viszont meg lehetne szabni, hogy mondjuk egy körben minimum x számút kell megnézni ebből és abból is.
Illetve akinek egyik sem felel meg lenne egy teljes kör alatt mondjuk 3 lehetősége, hogy kérjen egy "C" menüt egy általa választott embertől, akit úgy gondol, hogy ízlésben közel állnak egymáshoz.

Pl.:

"A"-menü: Bad Boys
"B"-menü: Nagyítás

Egyik sem tetszik, kér egy "C"-t.

A hosszabb írásokat is meg lehetne teremteni, egy olyan szabállyal ami mondjuk kiköti, hogy írni kell körönként egy 100-120 szavas esszét 1-1 filmről.

A pontozási rendszer ezzel átalakulna, igazából erről még nincs ötletem, de hátha.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.09.26. 19:02:57

kurdt írta:
kanty írta:Viszont, ha hosszútávon is ez lesz, akkor érdemes egy-két változtatáson gondolkodni.
Mire gondolsz?
Elsősorban szerintem túl hosszú ez széria. Valahogy meg kellene oldani, hogy rövidebb legyen. Például lehetne egyszerre két ajánló és mondjuk 10 nap a két filmre.
A másik amit VEB is említ, hogy most egymás után kijutott a "jóból." Ebbe én is benne vagyok, mert az én ajánlásom sem volt az ittenieknek az a könnyed szórakozás.
Lehet, hogy ez csak egy gyengébb időszak, nem tudom, remélem.
A másik dolog, valahogy el kellene érni, hogy aktívabb legyen a társaság. Több legyen a diskurzus egy-egy filmről. Tudom ez régebb is volt téma. Írjanak/írjunk hosszabb értékékeléseket az adott filmről. Legyen több az érv, nem csak annyi, hogy tetszik, nem tetszik.
Igazából ahogy látjátok nagyon sok konkrét ötleten még nincs, csak azt érzem, hogy ez így nem a legjobb. De majd gondolkodok még.
Persze ezek csak akkor aktuálisak, akkor van értelmük, ha többen is hasonlóan vélekednek. Ha a nagy többségnek megfelel, akkor én sem erőltetem a változást.

VEB!
Ne vedd a szívedre annyira, nem akartam a múltkor a lelkedbe gázolni. :mrgreen: :D
messideco
Presidente del Barça

2012.09.26. 18:58:26

Igazatok van, de amúgy nem rossz kör ez.

Én személy szerint gondoltam, hogy egy élvezhető és könnyed darabot ajánlok (az is...) de sokaknak nagyon nem tetszett, megesik.

Bonyolíthatjuk a dolgot a v.e.b. által felvetett ötlettel (madr. filmklub.) persze leegyszerűsítve, ha gondoljátok. Még kb. egy hónap és vége a körnek :) 8) Addig meg tudjuk beszélni a dolgokat.

Szerintem jönni fog egy-két populárisabb darab is, illetve lefektetünk pár szabályt/kategóriát a filmmel kapcsolatban :wink:

Blog frissítve
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2012.09.26. 18:52:51

kurdt írta:
kanty írta:Viszont, ha hosszútávon is ez lesz, akkor érdemes egy-két változtatáson gondolkodni.
Mire gondolsz?
nem tudom kanty mire gondol, biztos nem arra amire én, de szerintem legtöbbünk nem fogja bírni hosszútávon a populárisabb filmek hiányát.

én megondom őszintén se erőm, se kedvem pótolni. ráadásul gondolom h te sem valami könnyed filmet tervezel (már abból kiindulva, hogy felirat sem létezik hozzá :D)

nekem ez a kör videodrometól kezdve már nagyon szenvedés.

de nem panaszkodom tovább, mert már multkor is le lettem cseszve :D
Kép
kurdt
Megmentő :)

2012.09.26. 17:22:21

Mire gondolsz?
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
kanty
Llegenda del Barça

2012.09.26. 16:48:13

Úgy érzem, hogy kezd elfogyni a lendület, sajnos.
Ez a kör eddig számomra elég nagy csalódás. És ahogy látom a topic is egyre kihaltabb. Remélem csak azért van ez, mert jött pár olyan ajánlás, ami nem volt a legszerencsésebb. Viszont, ha hosszútávon is ez lesz, akkor érdemes egy-két változtatáson gondolkodni.
REMY
Madridista

2012.09.25. 20:18:43

Annyira viszont James Dean megfogott,hogy a napokban még meglesem valamelyik filmjét,csak még azt nem tudom melyikkel
ezt örömmel hallom :wink:
Ajánlom először a Haragban a világgal című filmjét, mivel az Óriás közel 3 óra, de ha ráérsz akkor mindegy végül is. :D

Sajnos csak ez a 3 filmje van :cry:
Forcabarca8
Capitá del Barça

2012.09.25. 15:12:23

Édentől keletre

Abban,hogy megnéztem,két nagy pozitívum van: végre utolértem magam :roll: :D és végre láttam egy James Dean filmet. Az elején csak szimplám unalmasnak találtam,többször ki is nyomtam a filmet.. Aztán a filmben bemutatott értékrendszer,azok ütközése volt,ami nem nyerte el tetszésemet.Sőt,kifejezetten idegesítőnek találtam egy-két helyen. Amúgy Utána olvastam,amiből azt a következtetést vontam le,hogy inkább megérte volna előbb elolvasni és netán megnézni később a filmet. Annyira viszont James Dean megfogott,hogy a napokban még meglesem valamelyik filmjét,csak még azt nem tudom melyikkel :lol:

10/5

Amúgy ti nem szoktátok böngészni a táblázatot? Érdekes,hogy Eazzy filmje mennyivel veri a másodikat is,míg Kanty egy igazi Grincs,ha osztályzásokról van szó :lol: Roli és Bob írt még csak 9-est, a legrosszabb meg viszonylag sok pontszámmal a 3-as. Széles skálán mozgunk,de az átlag viszont nem mutat nagy eltéréséket. Kár,de nem sokára vége, kiváncsi vagyok,mik lesznek még..

És most jöjjön Bob bácsi filmje :wink:
Kép
Válasz küldése