Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jó, rendben, csinálok petíciótAndris írta:azért 4 emberre még nem csinálunk topikot, ha jelzik még 10en h használnák azért néha, akkor okkamúgy off marad
Egyébként jókor a modi és egyéb reakció, mert épp megegyeztünk, hogy befejezzük. Az esetleges egy hétért pedig semmiképp sem fogok hőbörögni, mert a szívük joga. Mindenesetre akkor mindketten kapjunk, ne csak éncsababarca írta:Szerintem ezt pü-ben fojtassátok,mert nem való a fórumra.
Úgyse tudjátok pártatlanul nézni a dolgokat, totálisan elfogultak vagytok a saját szeretett és preferált eszméitekkel.
Meddő a vita.
Korral jár sajna..Ilúvatar írta:szakadoklluisllach89 írta: Van, szépek, csak sajnos mindhárom meleg, komolyanGaydogs
![]()
Amúgy nekem is van kutyám, puli, már 14 éves szegény és buta... régebben okos volt mint az atom, most meg valahogy fura.
nem nagyon vágom mi a feederezés, mivel még nem láttam olyatInitom írta: áhh nekem mindenem a feederezés
imádok
néha úgy horgászom vele,hogy a kezembe veszem,és azt az 5 cm es zsinórt -ami az orsótól indul-odafogom a bothoz,így sokkal élvezhetőbb,majd esetleg próbáld ki...érezni mikor kapja be a hal.
Bár ez akkor jó ha keszegezel,paducozol.
Pontyozásnál lehet lerohadna a kezed
szakadoklluisllach89 írta:Van, szépek, csak sajnos mindhárom meleg, komolyankakasugynok007 írta:Na.Senkinek sincs kutyája?
Elsőnek arra gondoltam.S.Agüero írta:Labrador-németjuhász.Mien keverék?
A méret végett van egy kis foxi benne.Lionel85 írta:Keverék szerintem. A rövid lábai miatt tacsinak nézem, fejre szintén, de a többi része nem ismerős.MessiFan írta:Mamáméknak van egy kb 10 éves kutyájuk amit még mi vittünk nekik és nem tudom a fajtáját.
Ő az
Valaki esetleg tudja?:D
Egyébként nagyon szép kutya
Keverék szerintem. A rövid lábai miatt tacsinak nézem, fejre szintén, de a többi része nem ismerős.MessiFan írta:Mamáméknak van egy kb 10 éves kutyájuk amit még mi vittünk nekik és nem tudom a fajtáját.
Ő az
Mien keverék?S.Agüero írta:
Így néz ki a miénk kb, csak nagyobb és kicsit öregebb az arca.
Remélem nem túl nagy a kép
Háát....MessiFan írta:Mamáméknak van egy kb 10 éves kutyájuk amit még mi vittünk nekik és nem tudom a fajtáját.
Ő az
Hufff.......9Dave írta:nem látom Kirátkakasugynok007 írta:Ja így utólag a képek is előkerültek.
Ő itt Kira.
Én nem élném túl.S.Agüero írta:Úgy lennék egy kiskutyának a gazdája, csak az a baj, h nagyon sokat kell vele foglalkozni. Bár én benne lennék. Megtanítanám sok mindenre.![]()
Meg ahogy látni, h hogyan fejlődik stb...
Ha születésétől fogva a gazdája vagy akkor nagyon sok mindenre tudod megtanítani.
2 kutyánk volt és az a kettő is kutyamenhelyről van/volt.
Az első az egy fehér puli volt. Neki is Samu volt a neve, de mikor dédim átjött hozzánk, azt hallotta, h Sanyika így Sanyi lett a neve.![]()
Sajnos őt megmérgezték.Udvarban volt és bedobtak valamit és azt megette vagy megnyalta már nem tudom, de megmérgezték.
![]()
Képzeljétek el, h mész ki az udvarba a kutyádhoz és akkor ott látod fekve a betonon kinyújtott nyelvvel.