Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
daffy írta: ha már nyár...én szélsőséges időjárás fan vagyok. imádom a viharokat,a nagy szelet,stb. kiskoromtól kezdve mindig kiültünk nézni a közeledő viharokat. a haverokkal is mindig akkor mentünk focizni,ha radaron megpillantottam egy közeledő vihart. fura vagyok
és milyen jó volt leszállni a repülőről,mert itt épp hideg front volt. am rómában egy esős napér bárkit lemészároltam volna...lui1698 írta:Nézd a jó oldalát, 9 napig ingyen szaunáztál.daffy írta:...
Nézd a jó oldalát, 9 napig ingyen szaunáztál.daffy írta:...
van ahol semmi sem segít:lui1698 írta:Védőital urak, védőital.Fecooo írta:a hideg azért "jobb", mert az ellen lehet védekezni, de a meleg ellen nehezebb...
Védőital urak, védőital.Fecooo írta:a hideg azért "jobb", mert az ellen lehet védekezni, de a meleg ellen nehezebb...
így igaz,mondjuk idén meglepően sok őszt kaptunk. pedig a két kedvenc évszakom lenne. általában egy hét alatt bekövetkezik a tél-nyár váltás. novemberben pólóban fociztam egyik nap,másnap havazott,harmadnap hógolyóztam... a nyarat ki nem állhatom,nem bírom a meleget. nekem amúgy is magasabb a hőérzetem és 30 fok felett nem tudok magammal mit kezdeni,35fok felett pedig ülő helyzetben izzadok a szobában(viccen kívül: idén vödörbe engedtem hideg vizet és abba áztattam a lábam fél napokat nyáron). a hideget jobban viselem,mert az ellen fel tudok öltözni,viszont kint nem sok lehetőség kínálkozik. marad az ősz-tavasz kombó,ami jó ha 3 hetet tesz ki az 52bőlFecooo írta:egy dologban vagyok majdnem biztos: az időjárás változásának köszönhetően a tavasz és az ősz lassan csak nevében fog létezni...
ez már látszódik most is...Fecooo írta:egy dologban vagyok majdnem biztos: az időjárás változásának köszönhetően a tavasz és az ősz lassan csak nevében fog létezni...
Ronaldinho&Barca írta:
Abban viszont biztos vagyok, hogy a jelenkori időjárás nem normális és hosszú távon vezetni fog valamihez..
pont ez ami hibásRonaldinho&Barca írta: Abban viszont biztos vagyok, hogy a jelenkori időjárás nem normális és hosszú távon vezetni fog valamihez..
arról nem is beszélve,hogy a bárkába beleesik az eső és nem tudnád vízre tenninem kell senkinek bárkát építeni.
Volt ilyen idő anno is.Ronaldinho&Barca írta:Abban viszont biztos vagyok, hogy a jelenkori időjárás nem normális és hosszú távon vezetni fog valamihez..
Igen a csillagkapukat is tagadjákRonaldinho&Barca írta:Igen ezt mondták is, és utána is olvastam, hogy később egyből letagadták a dolgokat.. Amerikában elég sok dolgot titkolnak, az biztos.. 59..
mindig tanul az ember...daffy írta:Initom írta:
ájj![]()
akkor bocsiazt hittem az én HSZ emre írtad...nagyon passzoltak
De akkor okésssemmi gáz
lényeg a lényeg,a maja naptárban nincs jóslás
Initom írta:ájjdaffy írta:hát ecsém,ezt félreértetted
egy betűt nem írtam mögöttes tartalomnak. nem tudom pontosan,hogy mit néztél félre,de én szó szerint értettem,amit írtam és egyáltalán nem rád!!!
az emberek tényleg csak átvesznek ilyen hülyeségeket egymástól pl:majás világvége. de senki nem néz utána,pedig a "világról" van szó. csak pánik,de fáradtságot nem vesz senki,hogy olvasson egy picit és megnyugodjon.
ezt így szó szerint kell érteni és nem neked címezve![]()
akkor bocsiazt hittem az én HSZ emre írtad...nagyon passzoltak
De akkor okéss
ájjdaffy írta:hát ecsém,ezt félreértetted
egy betűt nem írtam mögöttes tartalomnak. nem tudom pontosan,hogy mit néztél félre,de én szó szerint értettem,amit írtam és egyáltalán nem rád!!!
az emberek tényleg csak átvesznek ilyen hülyeségeket egymástól pl:majás világvége. de senki nem néz utána,pedig a "világról" van szó. csak pánik,de fáradtságot nem vesz senki,hogy olvasson egy picit és megnyugodjon.
ezt így szó szerint kell érteni és nem neked címezve
hát ecsém,ezt félreértettedInitom írta: nem kell szószerint venni amit írtam...(meg felkapni a vizet :S)
elírtam,azt akartam,"hogy azt hallottam róla"...de mind1![]()
helyén kezelem a dolgokat.
(személyesnek vettem a HSZ-t,ha nem nekem szólt akkor vedd úgy hogy nem írtam semmit)
nem kell szószerint venni amit írtam...(meg felkapni a vizet :S)daffy írta:ez lehet. tán rájönnek,hogy nem kell mindenféle hülyeségnek hinni és ideje venni a fáradtságot az utánaolvasásra. bár ez valószínűtlen...Initom írta: én erről a ciklusosról annyit tudok,hogy azt "mondják" ,hogy az emberek gondolkodásában lesz gyökeres változás...
ez lehet. tán rájönnek,hogy nem kell mindenféle hülyeségnek hinni és ideje venni a fáradtságot az utánaolvasásra. bár ez valószínűtlen...Initom írta: én erről a ciklusosról annyit tudok,hogy azt "mondják" ,hogy az emberek gondolkodásában lesz gyökeres változás...
én erről a ciklusosról annyit tudok,hogy azt "mondják" ,hogy az emberek gondolkodásában lesz gyökeres változás...daffy írta:nekem a maja naptárról van véleményem,vagyis nem vélemény,hanem tudás:Ronaldinho&Barca írta:Srácok elmúlt héten egy reggeli rádiós műsorban elég érdekes "híreket" osztottak meg Balázsék, miszerint az amcsi földönkívüliek után kutató intézet 3 igen nagy méretű meteorit vagy mást észleltek ami jövőre fog a földhöz érni, hallotta Valaki? Illetve mi a véleményetek róla?
Elég sokat hallani mostanában a 2012-ről, maja naptárról.
Akinek van értelmes véleménye erről, szívesen meghallgatnám, esetleg privátban, a hülyeség nem kell, értelmes véleményeket és gondolatokat én szívesen fogadnék, topicot már nem mondok, mert túlszárnyalná a hülyeség gondolom, pedig komoly téma.. lehet. :/
a maja hisztériát valaki elkezdte és a sok hülye folytatja ahelyett,hogy után nézne. a naptár nem ér véget 2012ben,csupán egy ciklus zárul le(a maják ciklusokra osztották az időt). ebből már több is letelt és kezdődött a következő. mellesleg meg is írták,hogy ezen ciklus után hogyan tovább. ami a legszebb,szó nincs jóslásról és világvégéről benne. ez egy naptár,nem több,nem kevesebb.
nekem a maja naptárról van véleményem,vagyis nem vélemény,hanem tudás:Ronaldinho&Barca írta:Srácok elmúlt héten egy reggeli rádiós műsorban elég érdekes "híreket" osztottak meg Balázsék, miszerint az amcsi földönkívüliek után kutató intézet 3 igen nagy méretű meteorit vagy mást észleltek ami jövőre fog a földhöz érni, hallotta Valaki? Illetve mi a véleményetek róla?
Elég sokat hallani mostanában a 2012-ről, maja naptárról.
Akinek van értelmes véleménye erről, szívesen meghallgatnám, esetleg privátban, a hülyeség nem kell, értelmes véleményeket és gondolatokat én szívesen fogadnék, topicot már nem mondok, mert túlszárnyalná a hülyeség gondolom, pedig komoly téma.. lehet. :/