Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.23. 23:52:30

daffy írta: ha már nyár...én szélsőséges időjárás fan vagyok. imádom a viharokat,a nagy szelet,stb. kiskoromtól kezdve mindig kiültünk nézni a közeledő viharokat. a haverokkal is mindig akkor mentünk focizni,ha radaron megpillantottam egy közeledő vihart. fura vagyok :?

a viharok jók is:D
azokat én is szeretem.
Egyszer még régen nb3as serdülő meccsen,Cegléd ellen végig rohadt meleg volt,izzadtunk,aztán a második félidőben leszakadt az ég. Spori egyből félbeszakítja,bementünk,magamra vettem az alsópólón kívül még egy pólót,plusz egy hosszúujjút,és rá a mezt. Kimentünk, 5 perc alatt az alsópólóm is vizes lett...Durva volt nagyon, úgy szakadt az eső :D

Rómába ezért nem szabad nyáron menni,főleg egy művészetekfan barátnővel :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2011.01.23. 23:48:15

lui1698 írta:
daffy írta:...
Nézd a jó oldalát, 9 napig ingyen szaunáztál.
és milyen jó volt leszállni a repülőről,mert itt épp hideg front volt. am rómában egy esős napér bárkit lemészároltam volna...
3(!) órát voltunk a tengerparton összesen(am egész nap sétáltunk,asszony művészetek fan) és úgy leégtem,hogy nem tudtam háton feküdni és zoknit húzni :D
ha már nyár...én szélsőséges időjárás fan vagyok. imádom a viharokat,a nagy szelet,stb. kiskoromtól kezdve mindig kiültünk nézni a közeledő viharokat. a haverokkal is mindig akkor mentünk focizni,ha radaron megpillantottam egy közeledő vihart. fura vagyok :?
lui1698
Llegenda del Barça

2011.01.23. 23:43:27

daffy írta:...
Nézd a jó oldalát, 9 napig ingyen szaunáztál.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
daffy
Madridista

2011.01.23. 23:41:40

lui1698 írta:
Fecooo írta:a hideg azért "jobb", mert az ellen lehet védekezni, de a meleg ellen nehezebb...
Védőital urak, védőital. :)
van ahol semmi sem segít:
nyáron úgy esett,hogy rómában jártunk. a szállásunk nyugatra nézett,az épület előtt nem volt semmi,így a nap 12től este 9ig betűzött. 47 fok volt,így engedélyezték a szökőkutakban fürdést is. namost,légkondi nem volt,ventillátor nem volt. én tök meztelenül lefeküdtem az ágyra éjjel,az alsógatyámat bevizeztem hideg vízzel és a fejemre terítettem éééés megizzadtam bmeg :D így utólag vicces,de ott 9 nap alatt nem sokat aludtam,az szenvedés volt a javából
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.23. 23:38:55

Nekem meg a meleg a jó. 8)
Lehet erre rátett,hogy október óta meg vagyok fázva... :lol:
De amúgy is, mindig is a nyarat szerettem, abból is a kánikulát... nincs is jobb mint a locsoló alatt futkározni,majd meginni egy korsó jéghideg sört 8)

Persze nekem jó,mert van egy helyi strand,nem nagy,de arra jó,hogy ne főljek meg.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
lui1698
Llegenda del Barça

2011.01.23. 23:37:34

Fecooo írta:a hideg azért "jobb", mert az ellen lehet védekezni, de a meleg ellen nehezebb...
Védőital urak, védőital. :)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.01.23. 23:35:37

dettó! :D

én se bírom a meleget, max 25-28 fok, ha annál több van aludni is alig tudok...

a hideg azért "jobb", mert az ellen lehet védekezni, de a meleg ellen nehezebb...
daffy
Madridista

2011.01.23. 23:30:55

Fecooo írta:egy dologban vagyok majdnem biztos: az időjárás változásának köszönhetően a tavasz és az ősz lassan csak nevében fog létezni...
így igaz,mondjuk idén meglepően sok őszt kaptunk. pedig a két kedvenc évszakom lenne. általában egy hét alatt bekövetkezik a tél-nyár váltás. novemberben pólóban fociztam egyik nap,másnap havazott,harmadnap hógolyóztam... a nyarat ki nem állhatom,nem bírom a meleget. nekem amúgy is magasabb a hőérzetem és 30 fok felett nem tudok magammal mit kezdeni,35fok felett pedig ülő helyzetben izzadok a szobában(viccen kívül: idén vödörbe engedtem hideg vizet és abba áztattam a lábam fél napokat nyáron). a hideget jobban viselem,mert az ellen fel tudok öltözni,viszont kint nem sok lehetőség kínálkozik. marad az ősz-tavasz kombó,ami jó ha 3 hetet tesz ki az 52ből :?
Initom
Entrenador del Barça

2011.01.23. 23:29:27

Fecooo írta:egy dologban vagyok majdnem biztos: az időjárás változásának köszönhetően a tavasz és az ősz lassan csak nevében fog létezni...
ez már látszódik most is...
de nem kell annyira elkeseredni olvastam feljegyzéseket a középkorból...
nyáron esett a hó..télen érett az alma,úgyhogy nem kell egyszerre pánikba esni ;)
Abi & Tito
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.01.23. 23:24:55

egy dologban vagyok majdnem biztos: az időjárás változásának köszönhetően a tavasz és az ősz lassan csak nevében fog létezni...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.23. 23:14:58

Ronaldinho&Barca írta:
Abban viszont biztos vagyok, hogy a jelenkori időjárás nem normális és hosszú távon vezetni fog valamihez..

Az biztos.
Egész januárban szikrázó napsütés...
Aztán majd áprilisban nem gyenge fagyok lesznek.
Kezd az egész időjárás kiegyenlítődni itt Magyarországon,mintha Anglia lennénk. Nincs igazi forró nyár ( leszámítva 2-3hetet júliusban), de igazán kemény tél sem.
Nem értek hozzá,nem tudom miért van ez,de nekem sem tetszik ez.

Daffy szakavatottabb,ahogy látom. NEkem a vizsgaidőszakban nincs ilyenekre energiám,pedig érdekel az ilyen téma.
daffy
Madridista

2011.01.23. 23:13:03

Ronaldinho&Barca írta: Abban viszont biztos vagyok, hogy a jelenkori időjárás nem normális és hosszú távon vezetni fog valamihez..
pont ez ami hibás :D
az időjárás teljesen normális. jégkorszakok néhány 10.000 évente vannak. ezek között vannak felmelegedő időszakok,egy ilyen tart most is. utána jön a "jég". a globális felmelegedés egy teljesen természetes folyamat,mi elenyésző mértékben tudunk gyorsítani rajta. ami nem normális az az ózonlyuk és a fakitermelés mértéke,ha hibát keresel,akkor fordulj azok irányába. :wink:
nem kell senkinek bárkát építeni.
arról nem is beszélve,hogy a bárkába beleesik az eső és nem tudnád vízre tenni :D
lui1698
Llegenda del Barça

2011.01.23. 23:11:53

Ronaldinho&Barca írta:Abban viszont biztos vagyok, hogy a jelenkori időjárás nem normális és hosszú távon vezetni fog valamihez..
Volt ilyen idő anno is.
Pl. vannak fényképek itthon amiken akkora hó van, mint az állat.
A sok eső meg csapadék tényleg durva, de azért nem kell senkinek bárkát építeni.
Katasztrófák voltak vannak és lesznek is.
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.01.23. 23:06:51

Hát gyerekek, most már lassan felháborító ami megy ebben a médiában, ahogy ezt az egész west balkános tragédiát átírták.. egész facebook és pluszba egy-két normális internetes oldal leírja a konkrét történést, tévében meg megy a nagyítás.. 2011-ben ilyen megtörténhet? jah Magyarország. :/

Visszatérve az általam felhozott témára, én tegnap csíptem el a NG-on játszódó dokumentum filmet, ami eléggé húzza-csavarja az eseményeket, de végül a maják által levésett történéseket a záró képpel írja le, ahol a krokodil fejű valami körül sötétség és eső van, amiből a természeti katasztrófákra következtetnek...

Érdekes dolgok azért, persze tévében normális dokumentum filmet és erről való tájékoztatást ne várjunk(ami a NG-on is megy, eléggé körülírja aztán úgy hagyja a dolgokat, ezt bírom a dokumentum filmekben), akinek van tényleg véleménye, vagy esetleg jobban keni-vágja a dolgokat írja le, mert engem eléggé érdekel ez az egész, ha meg fog történni, ha nem, még sem bulvár és kiszel tünde. :)

Abban viszont biztos vagyok, hogy a jelenkori időjárás nem normális és hosszú távon vezetni fog valamihez..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.01.23. 22:53:00

Ronaldinho&Barca írta:Igen ezt mondták is, és utána is olvastam, hogy később egyből letagadták a dolgokat.. Amerikában elég sok dolgot titkolnak, az biztos.. 59..
Igen a csillagkapukat is tagadják :? :D

komolyra fordítva: már sokszor és sokszor megjósolták a világvégét, de még mindig itt vagyunk. Valamikor biztos eljön, de az még arrébb van.

Amúgy ezt a gondolkodásmód-változást hogyan gondolják? Nem tudom elképzelni, hogy az emberek egyik napról a másikra pl környezet-tudatosabban gondolkozzanak, vagy pl az amcsik abba hagyják ezt az átlátszó békefenntartásnak álcázott olajvadászatot.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Initom
Entrenador del Barça

2011.01.23. 22:48:16

daffy írta:
Initom írta:
ájj :?

akkor bocsi :) azt hittem az én HSZ emre írtad...nagyon passzoltak ;)

De akkor okéss :)
:D semmi gáz :wink: lényeg a lényeg,a maja naptárban nincs jóslás :!:
mindig tanul az ember...
Abi & Tito
daffy
Madridista

2011.01.23. 22:44:10

Initom írta:
daffy írta:hát ecsém,ezt félreértetted :D
egy betűt nem írtam mögöttes tartalomnak. nem tudom pontosan,hogy mit néztél félre,de én szó szerint értettem,amit írtam és egyáltalán nem rád!!!
az emberek tényleg csak átvesznek ilyen hülyeségeket egymástól pl:majás világvége. de senki nem néz utána,pedig a "világról" van szó. csak pánik,de fáradtságot nem vesz senki,hogy olvasson egy picit és megnyugodjon.
ezt így szó szerint kell érteni és nem neked címezve

:D semmi gáz :wink: lényeg a lényeg,a maja naptárban nincs jóslás :!:
Initom
Entrenador del Barça

2011.01.23. 22:42:54

daffy írta:hát ecsém,ezt félreértetted :D
egy betűt nem írtam mögöttes tartalomnak. nem tudom pontosan,hogy mit néztél félre,de én szó szerint értettem,amit írtam és egyáltalán nem rád!!!
az emberek tényleg csak átvesznek ilyen hülyeségeket egymástól pl:majás világvége. de senki nem néz utána,pedig a "világról" van szó. csak pánik,de fáradtságot nem vesz senki,hogy olvasson egy picit és megnyugodjon.

Abi & Tito
daffy
Madridista

2011.01.23. 22:38:26

Initom írta: nem kell szószerint venni amit írtam...(meg felkapni a vizet :S)

elírtam,azt akartam,"hogy azt hallottam róla"...de mind1 :roll:

helyén kezelem a dolgokat.

(személyesnek vettem a HSZ-t,ha nem nekem szólt akkor vedd úgy hogy nem írtam semmit)
hát ecsém,ezt félreértetted :D
Initom
Entrenador del Barça

2011.01.23. 22:34:19

daffy írta:
Initom írta: én erről a ciklusosról annyit tudok,hogy azt "mondják" ,hogy az emberek gondolkodásában lesz gyökeres változás...
ez lehet. tán rájönnek,hogy nem kell mindenféle hülyeségnek hinni és ideje venni a fáradtságot az utánaolvasásra. bár ez valószínűtlen...
nem kell szószerint venni amit írtam...(meg felkapni a vizet :S)

elírtam,azt akartam,"hogy azt hallottam róla"...de mind1 :roll:

helyén kezelem a dolgokat.

(személyesnek vettem a HSZ-t,ha nem nekem szólt akkor vedd úgy hogy nem írtam semmit)
Abi & Tito
daffy
Madridista

2011.01.23. 22:30:44

Initom írta: én erről a ciklusosról annyit tudok,hogy azt "mondják" ,hogy az emberek gondolkodásában lesz gyökeres változás...
ez lehet. tán rájönnek,hogy nem kell mindenféle hülyeségnek hinni és ideje venni a fáradtságot az utánaolvasásra. bár ez valószínűtlen...
Initom
Entrenador del Barça

2011.01.23. 22:22:38

daffy írta:
Ronaldinho&Barca írta:Srácok elmúlt héten egy reggeli rádiós műsorban elég érdekes "híreket" osztottak meg Balázsék, miszerint az amcsi földönkívüliek után kutató intézet 3 igen nagy méretű meteorit vagy mást észleltek ami jövőre fog a földhöz érni, hallotta Valaki? Illetve mi a véleményetek róla?

Elég sokat hallani mostanában a 2012-ről, maja naptárról.

Akinek van értelmes véleménye erről, szívesen meghallgatnám, esetleg privátban, a hülyeség nem kell, értelmes véleményeket és gondolatokat én szívesen fogadnék, topicot már nem mondok, mert túlszárnyalná a hülyeség gondolom, pedig komoly téma.. lehet. :/
nekem a maja naptárról van véleményem,vagyis nem vélemény,hanem tudás:
a maja hisztériát valaki elkezdte és a sok hülye folytatja ahelyett,hogy után nézne. a naptár nem ér véget 2012ben,csupán egy ciklus zárul le(a maják ciklusokra osztották az időt). ebből már több is letelt és kezdődött a következő. mellesleg meg is írták,hogy ezen ciklus után hogyan tovább. ami a legszebb,szó nincs jóslásról és világvégéről benne. ez egy naptár,nem több,nem kevesebb.
én erről a ciklusosról annyit tudok,hogy azt "mondják" ,hogy az emberek gondolkodásában lesz gyökeres változás...
Abi & Tito
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2011.01.23. 22:13:41

Igen ezt mondták is, és utána is olvastam, hogy később egyből letagadták a dolgokat.. Amerikában elég sok dolgot titkolnak, az biztos.. 59..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
daffy
Madridista

2011.01.23. 22:10:35

Ronaldinho&Barca írta:Srácok elmúlt héten egy reggeli rádiós műsorban elég érdekes "híreket" osztottak meg Balázsék, miszerint az amcsi földönkívüliek után kutató intézet 3 igen nagy méretű meteorit vagy mást észleltek ami jövőre fog a földhöz érni, hallotta Valaki? Illetve mi a véleményetek róla?

Elég sokat hallani mostanában a 2012-ről, maja naptárról.

Akinek van értelmes véleménye erről, szívesen meghallgatnám, esetleg privátban, a hülyeség nem kell, értelmes véleményeket és gondolatokat én szívesen fogadnék, topicot már nem mondok, mert túlszárnyalná a hülyeség gondolom, pedig komoly téma.. lehet. :/
nekem a maja naptárról van véleményem,vagyis nem vélemény,hanem tudás:
a maja hisztériát valaki elkezdte és a sok hülye folytatja ahelyett,hogy után nézne. a naptár nem ér véget 2012ben,csupán egy ciklus zárul le(a maják ciklusokra osztották az időt). ebből már több is letelt és kezdődött a következő. mellesleg meg is írták,hogy ezen ciklus után hogyan tovább. ami a legszebb,szó nincs jóslásról és világvégéről benne. ez egy naptár,nem több,nem kevesebb.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.01.23. 22:08:02

a SETI nevű intézet fedezte fel a 3 objektumot pár napja... (ami különösen érdekes, h 2012 dec-re tették a "találkozásukat a Földdel")

nah szóval a helyzet MOST a következő:

a SETI cáfolta a hírt, hoax-nak minősítette...

1, valóban hoax és nincs okunk gyanakodni, félni meg pláne nem...

2, az amerikaiak nagyon erősen kontroll alatt tartják a híreket, így csak 99%, h a hír valóban hoax... (ezt alátámaszthatja az is, h nemrégiben mutatták azt a rakétakilövést és nagyon idióta módon magyarázták...)

nem tehetünk mást, várunk...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.01.23. 22:10:37-kor.
Válasz küldése