zsuni írta:1. nem nevezek hazugnak senkit, de a szemtanu az annyit ér mint egy kalap szamóca. Idegen lények nap mint nap rabolnak el embereket, több száz-ezer szemtanu bevallása alapján. egy késelést orditot 200 már látja 500 mellett volt a késelés 1000 meg haláláig állitja, hogy öt szurták meg
2. igen segiteni. 3000ezer ember között. ok. csak hogy eddig 150 olyan kommentet olvastam hogy "láttam a késelést". megkéselnek valakit melletted, konstatálod, és végignézed. hah. ezért nem hiszem el egyiknek sem mit látott, és mit mond a rendörség. egyébként megnyugtatok midnenkit, ha valahol há[auto_cenzúra] az utcán, 100an végignézik ahogy elvrézel. erre akartam kilyukadni.
Tudom, hogy mennyit ér egy szemtanú főleg ekkora tömegben, de jó lenne már a balfallosz hatóságoknak valamit felmutatni, mert addig napról-napra csak egyre több buta pletyka terjed. Hihetetlen, hogy milyen amatőrök és az is hihetetlen, hogy mentegetik magukat pl a 6 kerületi jegyző és a polgármester. Hogy működhetett ez a hely? Hogy hagyhatták, hogy 3000 ember bemenjen, amikor 300-ra volt engedélyük? Ezt a kérdést persze nem neked célzom... Én csak Fernando haverját védtem meg, mert itt azért nem arról volt szó, hogy egy olyan ember kommentel, akiről semmit sem tudunk..... Az ő elmondását sem tartom teljesen biztosnak, megvárom a vizsgálat eredményét, de hitelesebb sokakénál. Egyébként pedig valóban mindenki látta és hazudnak össze-vissza. Ezzel egyetértek. Mint ahogy azzal is, hogy az utcán 100-ból 90 ember hagyna elvérezni ( 100 azért nem, "csak" 90), de ez sajnos nem magyar, hanem nyugati, európai és amerikai sajátosság. És a szélsőliberális invidualizmus elterjedése miatt van. Önzők vagyunk, ha egyszerűbben akarom kifejezni magam