G-Jay írta:Nah végeztem a Wire összes részével, hát jöjjön az összegzés:
Már számtalanszor leírtam, hogy mennyire élethűen mutatja be az életet az utcán a sorozat. Most az kell mondjam nem a teljes igazság volt. Ugyanis az egész életet mutatja be! Méghozzá nem is akárhogyan.
Az első évadban még 'csak' az utca nehézségei jelentek meg, persze egy kicsit a valódi rendőrmunkát végzők problémái is. Aztán szépen végig követhettünk kikötő, hivatal, rendőrség, média és mindenki más problémáit.
Mindvégig változtak a körülmények, alakultak a helyzetek, formálódott a környezet, vagy éppen pont hogy amortizálódott minden. Láttunk szélsőségeket, középutakat, célravezető, és kevésbé jó tetteket. Láttunk drogot, szeretet, haragot, pénzt, szegénységet, gazdagságot, csalást. Egyszóval mindent. Fejlődött a technika, fejlődtek a bűnözők, és az őket üldözők. Voltak szép pillanatok, voltak nehéz pillanatok. Egyesek túlléptek a múlton, de még többen ott ragadtak. Igazából teljesen mindegy. Mert végül minden ami történ pontosan ugyan oda vezetett vissza ahonnan elindult.
1.Végül pedig semmi sem változik.
És hogy ezt mért írtam le? Mert ennél jobban visszaadni a rideg valóságot számomra még semmi nem adta. Lehet itt dobálózni a jobbnál jobb sorozatok neveivel, én csak mosolygok. Ez a sorozat az, melynek volt értelme hogy megszületett. A többit egy kaptafára lehet akasztani.
Lehet hogy szélsőséges a véleményem lehet nem, de összességében ez a véleményem amit leírtam.
2.Végül egy kis kardoskodás: MINDENKI nézze meg mind az 5 évadot. Nem fog csalódni.
Nagyszerű gondolatok,igazán átfogó magasztalása A sorozatnak

Akinek ezzel nem csináltál kedvet a megtekintéshez,az nem is érdemli meg,h megnézze
1.
"Street is always street" (By Avon Barksdale.)
2.
Sztem nem is kell kardoskodni.
Akinek nem jön be a cucc legfeljebb a 3. részig,az úgysem fogja megnézni még az első szériát sem végig.Viszont a nagy többség,akiknek tetszeni fog (rettenetesen!Ezt én is garantálom
) már az első epizód után,azok pedig valszeg úgysem bírják ki,h ne nézzék végig az összeset.
Én közben a végére értem a 2. évadnak,ezzel a dokkos bugi kipipálva.A 3. garnitúra már 68 %-on van (11 nap után),szal szerda-csütörtök felé már izzíthatom is
Sőt,még egy kis ingyenreklám a Drótnak:
Akinek a Spílerből bejött Mumbles (Idris Elba a becsületes neve),az a jó nagy darab feka gyerek,annak ajánlom figyelmébe,h a WIRE-ben is szerepel ő,Stringer Bell szerepében.Komoly karakter!(Igaz,melyik nem?!

)