Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez nagyon elferdített!Én azt próbáltam leírni, hogy akinek ezekre a műsorokra van igénye az úgyis megnézi!Átfordult a ló túloldalára minden!Nem tudom biztosan állítani, hogy mi a helyes műsor vagy mi nem, de engedtessék meg, hogy nívósabbnak tituláljam mondjuk a 21ik századot!Van online VV nézze ott aki akarja, nem azt mondom színházi előadást menjen 0-24ig, de könyörgöm az elkényelmesedés hova vezet?Könnyebb leülni és kárövendeni mások hülyeségén mint gondolkozni!Teljesen igazad van abban, hogy egy munka után hazamenni majd leülni TV-t nézni pihenés szempontjából jó dolog, de szvsz ilyen műsorok akármilyen értelmes az ember, s meg tud különböztetni helyes dolgokat, nem építő jellegű műsorok!Ki kell menni az tucára, s komolyan többen ismerik VV Szandikát mint Newtont.....s megint elérkezhetünk a fiatalság témájához is, mert ma az a trendi ha kint van a csöcsöd stb stb, de hogy nem tudsz 2 értelmes mondatot elmondani nem gáz......Na nekem ne mondja senki, hogy ennek nem oka pl a hasonló szenny sugárzása......Mondom mégegyszer nem azzal van a bajom, hogy bárki is nézi, mert szíve joga, hanem hogy nekem is "néznem kell" főműsoridőben, mert ez van!Hát fordítva legyen!!!!!Legyen színházi előadás, akinek meg nem tetszik a kultúra nézze neten oszt csókolom!!!!!!!!!!!!!!!!!miihii írta:És azzal mennyire lennénk beljebb,ha mondjuk naponta Vers mindenkinek maratont tartanának a kereskedelmik,közben beszúrva egy-egy színházi közvetítést?
Ha ezt nyomatnák,h tolják a kultúrát a népnek,akkor max annyit érnének el vele,h több előfizetője lenne az écsbijjónak meg sokkal több nézője lenne egy svéd negyedosztályú meccsnek isAttól h "rákényszerítik" az embereket h ilyen jellegű műsorokat nézzenek és neveljék a népet,azzal előrébb nem lennénk sztem, cs még inkább felnyomnák a vizet az emberekben pont abban az időtartamban,amikor kikapcsolódna adott esetben.
Én is nézegetem pölö a VV-t.Na nem versenyszerűen,cs amikor úgy alakul h épp nincs más.Ha a 21. századot adnák ebben a műsorsávban,azt valszeg nem nézném hasonlóképp.Ezek szórakoztató műsorok (mégha a szintjüket nem is kell bemutatni és mérvadóként kezelni) arra jók h az ember leüljön elé és lazuljon a sok idióta bámulása közben,addig sem a napi gondokon agyal.Ha helyén kezeli az ember,akkor kikapcsolódás ez is,de ha ehelyett irányított nevelésként művészibb,oktatóbb jellegű dolgokat nyomnának kötve hiszem h a nagytöbbség odaülne elé,h nah,akkor most szórakozok egyet,megnézem a Napi kultúra mai részét.
Tényleg nő a száma a bugyuta műsoroknak,mert megvan a felvevő rétege és ez a széles réteg eléggé ki lenne akadva ha szabályzott,népnevelő programokat tűzne műsorára a tv.Pláne h igen széles adásidőt kellene lefedni,kezdve az ezo tv-vel,a dél amerikai sorozatok hullámán át a maúnika show-k és bármelyik celebes cuccon keresztül a kukkolósokig.Ha kivennénk a "népbutító" programokat,nem túl sokminden maradna sztem.Ezt behelyettesítve "értelmes" műsorokkal polgárháborúhoz vezetne,nem intelligensebb emberekhez,akik majd nézik a színházat,mert evvan.
ozsimiki írta:Ezt nem úgy kell elképzelni esetemben,és szerintem Csaba és még jó sok néző esetében, hogy előre betervezett program...Kalap1988 írta: Mindenesetre mindenképp elvesztegetett és haszontalan időnek tartom, de szabadok vagyunk.
Szóval ha épp itthon vagyok, végeztem a dolgokkal, nincs kilátásban egyéb cucc (csaj,haverok,stb), esetleg meccs egy másik adón ami érdekel, akkor bizony megnézem amit elcsípek belőle.
Így nem nevezném elvesztegetett időnek részemről, hiszen nem szorít ki más teendőt, és még nevetek is
Akkor jogosKalap1988 írta:Az erőszakos népművelést teljesen átvitt értelemben tessék érteni. Magam sem tudom a konkrét módszerét, mert nem tartom magam annyira képzettnek ebben a témában. Viszont tudnék több tíz olyan komoly értelmiségit mondani, akik ezt ki tudnák dolgozni. Alternatíva mutatás és szabadság lenne. Viszont ezt a szabadság nem mehetne át szabadosságba. Csak erre gondoltam és semmiféle kultúrkampfra, vagy aczéli 3 T-reBocsánat, ha félreérhetően fogalmaztam.
Az erőszakos népművelést teljesen átvitt értelemben tessék érteni. Magam sem tudom a konkrét módszerét, mert nem tartom magam annyira képzettnek ebben a témában. Viszont tudnék több tíz olyan komoly értelmiségit mondani, akik ezt ki tudnák dolgozni. Alternatíva mutatás és szabadság lenne. Viszont ezt a szabadság nem mehetne át szabadosságba. Csak erre gondoltam és semmiféle kultúrkampfra, vagy aczéli 3 T-rejelwaz írta:Ez már nézőpont kérdése. Abban egyetértek, hogy az nem jó, amilyen irányba haladunk. Viszont az eszközt meg kell választani. És itt van köztünk a különbség. Én azt mondom, hogy mindenki azt választhassa, amit akar. Amit a tanult, értelmiségi rétegnek el kellene érnie az meg nem csak a kibaltázott nagy bevétel, hanem, hogy az emberek az értelmes műsort válasszák. Az "erőszakos" népművelés a könnyebb út, ami ráadásul szerintem a visszájára fordulna.Kalap1988 írta:Tudom, hogy a kereskedelmi tv-éken az igény szabja a kínálatot, de erre írom, hogy nem helyes. Szabályozni kellene, mert az erőszakos ( átvitt értelemben) népművelés is sokkal hasznosabb, mint ez a szabadosság és a züllés, ami ebben a világban van. Lehettek nyugodtak,de ha ez így folytatódik tovább akkor 50 év múlva kb nincs nyugati civilizáció.....
Ez már nézőpont kérdése. Abban egyetértek, hogy az nem jó, amilyen irányba haladunk. Viszont az eszközt meg kell választani. És itt van köztünk a különbség. Én azt mondom, hogy mindenki azt választhassa, amit akar. Amit a tanult, értelmiségi rétegnek el kellene érnie az meg nem csak a kibaltázott nagy bevétel, hanem, hogy az emberek az értelmes műsort válasszák. Az "erőszakos" népművelés a könnyebb út, ami ráadásul szerintem a visszájára fordulna.Kalap1988 írta:Tudom, hogy a kereskedelmi tv-éken az igény szabja a kínálatot, de erre írom, hogy nem helyes. Szabályozni kellene, mert az erőszakos ( átvitt értelemben) népművelés is sokkal hasznosabb, mint ez a szabadosság és a züllés, ami ebben a világban van. Lehettek nyugodtak,de ha ez így folytatódik tovább akkor 50 év múlva kb nincs nyugati civilizáció.....
Tudom, hogy a kereskedelmi tv-éken az igény szabja a kínálatot, de erre írom, hogy nem helyes. Szabályozni kellene, mert az erőszakos ( átvitt értelemben) népművelés is sokkal hasznosabb, mint ez a szabadosság és a züllés, ami ebben a világban van. Lehettek nyugodtak,de ha ez így folytatódik tovább akkor 50 év múlva kb nincs nyugati civilizáció.....jelwaz írta:Egyszer olvassátok el a középiskolai média könyvet! Esküszöm olyan dolgokra jönnétek rá...
Először is az, hogy ma Magyarországon ez a színvonal, ez sok más dolognak, pl.:az oktatásnak a következménye.
És Kalap hiába, de az igény szabja a kínálatot, még, ha ez neked nem is tetszik. Ez a képzetlen/tanulatlan/igénytelen vagy nevezzük, ahogy akarjuk réteg meg csak akkor nézné a színi előadást (mondjuk színházat mutatni a TV-ben nekem hát...), ha csak az lenne.
Én is nézem a valóvilágot sajnos. Így mondom azt, hogy egy rendkívül primitív műsor. Nagyon jól ki van ez találva. Nekem a lakótársam kezdte el nézni, már majdnem mindenki bent volt, mikor a másik lakótársammal bekapcsolódtunk, egy nagy veszekedést néztünk, és röhögtünk, hogy a gyereknek milyen jó szövege van. És az ember kíváncsi és imád kukkolni! Pont ezeket a primitív tulajdonságait elégítik ki, ami mindenkiben megvan. Csak valaki felülkerekedik rajta, valaki nem.
A bent lévők közül talán 1-nek van diplomája. Sok ember meg a mai társadalmi viszonyok között nem megy semmire, még diplomával se. Ráadásul az emeberek annyira buták a legtöbbször, mint azok bent. És így azokkal a karakterekkel tudnak azonosulni, akik meg benne vannak egy "tündérmesében" (most olyan értelemben, hogy egy tök átlag karakterrel csoda történik: győz, lesz lakása, autója és jó fizuja). Magukénak érzik a dolgot, átszellemülnek. Valakinek csak ennyi jut az életben.
Emlékszem, mikor az egyikük mondta, hogy az új szoba nem túl nagy, kb. 9 m2, olyan 3X3m-es. Elmondta még 3-szor, a többi meg csak bólogatott. Kíváncsi vagyok az országban hány embernek esett le.
Én értelek, mert én is nézem, de azért szerintem azt be kell látni, hogy a nézésénél szinte bármi hasznosabb. Aludni egy órát, olvasni, kötni, színezgetni, filmet nézni. Szóval azért szerintem nem lehet azt nem elvesztegetett időnek tekinteni, az más kérdés, hogy olyan is kell.ozsimiki írta:Így nem nevezném elvesztegetett időnek részemről, hiszen nem szorít ki más teendőt, és még nevetek is
Az elvesztegetett idő alatt azt értem, hogy nem ülsz le pl. ebben az időben könyvet olvasniozsimiki írta:Ezt nem úgy kell elképzelni esetemben,és szerintem Csaba és még jó sok néző esetében, hogy előre betervezett program...Kalap1988 írta: Mindenesetre mindenképp elvesztegetett és haszontalan időnek tartom, de szabadok vagyunk.
Szóval ha épp itthon vagyok, végeztem a dolgokkal, nincs kilátásban egyéb cucc (csaj,haverok,stb), esetleg meccs egy másik adón ami érdekel, akkor bizony megnézem amit elcsípek belőle.
Így nem nevezném elvesztegetett időnek részemről, hiszen nem szorít ki más teendőt, és még nevetek is
Ezt nem úgy kell elképzelni esetemben,és szerintem Csaba és még jó sok néző esetében, hogy előre betervezett program...Kalap1988 írta: Mindenesetre mindenképp elvesztegetett és haszontalan időnek tartom, de szabadok vagyunk.
Persze, nyilván azon múlik, hogy miként nevet rajta. Mindenesetre mindenképp elvesztegetett és haszontalan időnek tartom, de szabadok vagyunk.ozsimiki írta:Ezt úgy ahogy van butaságnak tartom. Semmivel sem kisebb ember és butább aki tud nevetni ilyesmin, mint az, aki ilyen műsor láttán elvörösödött fejjel dühöng,h ez hogy lehetséges...Bob_Marley írta:Már egyszer leírtam, aki ezen nevetni tud saját magáról tud egy bizonyítványt kiállítani!De még ezt is elfogadom (valamilyen szinten), s biztos sokan nézik is, még ezt is elfogadom, de ne FŐMŰSORIDŐBEN legyen!
ne itt mérjük már a kultúrát, és intelligenciát, de legfőképp ne ebből következtessünk,h az adott ember milyen ember is.
Mert az ilyesmit én tartom annyira szánalmasnak, mint pl Te ezt a műsort (ami ha komolyan vesszük szánalmas is, de mint lentebb írtam, nem feltétlen kell komolyan venni ezeket, csak sokan szeretnek mindent annak venni, ez a baj)
Ezt úgy ahogy van butaságnak tartom. Semmivel sem kisebb ember és butább aki tud nevetni ilyesmin, mint az, aki ilyen műsor láttán elvörösödött fejjel dühöng,h ez hogy lehetséges...Bob_Marley írta:Már egyszer leírtam, aki ezen nevetni tud saját magáról tud egy bizonyítványt kiállítani!De még ezt is elfogadom (valamilyen szinten), s biztos sokan nézik is, még ezt is elfogadom, de ne FŐMŰSORIDŐBEN legyen!
ozsimiki írta:Ha valami nem tetszik, ne nézzétek, ennyi. Sőt beszélni is felesleges róla, amit én nem nézek mert ilyen-olyan okokból nem tetszik,arról nem beszélek.
a 2millió néző között meg van remélem jó sok olyan mint én is, azaz aki ezen az egészen röhög,és kikapcsolódik. Aki nem veszi komolyan,az meglepően sok szitun tud nevetni, a nevetés pedig nem káros. Annak káros az ilyen műsor aki nem tud különbséget tenni helyes és helytelen dolgok között. 12es karika ott is van.
Osztom a véleményedet, egyszerűen ezért is tart Magyarország ott ahol...messideco írta:Való Világ...
Már a csapból is ez folyik. Kettes-hármas csoportokban beszélik, hogy mit csinált Alekosz vagy Oszkár, mit énekelt nemtudomki... Az oszim azt mondta, hogy értelmes ember ilyet nem néz. Osztom a véleményét, bár sértő lehet.
Bámulni azt, hogy egy-egy színészi álmokat szövögető ember hogyan próbál vagánykodni a kamera előtt. Kösz nem...
Olivér az az Oszkármessideco írta:Való Világ...
Már a csapból is ez folyik. Kettes-hármas csoportokban beszélik, hogy mit csinált Alekosz vagy Oszkár, mit énekelt nemtudomki... Az oszim azt mondta, hogy értelmes ember ilyet nem néz. Osztom a véleményét, bár sértő lehet.
Bámulni azt, hogy egy-egy színészi álmokat szövögető ember hogyan próbál vagánykodni a kamera előtt. Kösz nem...