Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Neked melyik évad főcímdala jött be legjobban?G-Jay írta: Wire
Höhö, pont most megyek Toldiba megnézni, ne spoilerkedjetekIlúvatar írta:Skacok, nézzétek meg a REC c. horrort, lesz benne egy kínai gyerek aki barcás ruhában szaladgálAsszem Ronaldinho mez volt rajta
És a film milyen?Ilúvatar írta:Skacok, nézzétek meg a REC c. horrort, lesz benne egy kínai gyerek aki barcás ruhában szaladgálAsszem Ronaldinho mez volt rajta
Nem valósult meg...Szerintem fel is függesztették a dolgot, és könnyen lehet, hogy nem is lesz belőle semmi. Pedig John Travolta zseniális Jockey lett volna!tényleg jut eszembe, még régebben terveztek még 1 dallasos filmet, amiben már mostani sztárok játszák el Jockey-t Bobby-t stb...azzal mivan? mert még nem láttam,ha egyáltalán megvalósult már...
A Ne szórakozz Zohannal című (kumma jó vígjáték) elején is volt egy csávóka aki Barca mezben volt!Ilúvatar írta:Skacok, nézzétek meg a REC c. horrort, lesz benne egy kínai gyerek aki barcás ruhában szaladgálAsszem Ronaldinho mez volt rajta
jó ez igaz, bár tükrös részre nem emlékeztem, bár az a film nem volt méltó a dallashozPerrero írta:DALLAS: Volt 1 mozifilm, ami a sorozat után játszódik, és abban csak az volt, hogy a tükőrbe lőtt
én most meg nem nézem, mert előről akarom az egészet, 7.évadnál elakadtam,de majd story tíví kisegítBarcaforever írta:Látod tényleg érdekes.Most belenézegettem a Story Tv-n asszem most megy a 4.-5. évad és fullra emlékszel ezekre.ozsimiki írta: sajnos nem tudok benne segíteni, én meg azon fáradozom,h beszerezzem az összes évadot, még csak 7van meg![]()
am fura,h pont a végére nem emlékszel, nekem meg az van még mindig tisztán benne a fejembeneleje nem volt annyira,de már pótóltam.
Fernando! megértem, nekem vhsen volt meg, de leszedtem én is a napokban, laza 4-5 nap alatt, mivel seeder nem igen volt...10kb átlaggal jött
Ezzel van vége !?http://www.youtube.com/watch?v=G69jSUTixdQ
THX! Akkor pár perc és megyek a TV elé!!Fernando írta:Én láttam. Mindenképpen ajánlom. Elég beteg film. Hasonlít picit a Fűrészhez, persze csak egy két dolog benne. Nézd meg! Nem fogsz csalódni! The Passengers? Valaki?soadroli írta:Valaki látta már a Gyilkosság Online-t?
Érdemes megnézni?
Előre is kösz!
Én láttam. Mindenképpen ajánlom. Elég beteg film. Hasonlít picit a Fűrészhez, persze csak egy két dolog benne. Nézd meg! Nem fogsz csalódni! The Passengers? Valaki?soadroli írta:Valaki látta már a Gyilkosság Online-t?
Érdemes megnézni?
Előre is kösz!
Látod tényleg érdekes.Most belenézegettem a Story Tv-n asszem most megy a 4.-5. évad és fullra emlékszel ezekre.ozsimiki írta:sajnos nem tudok benne segíteni, én meg azon fáradozom,h beszerezzem az összes évadot, még csak 7van megBarcaforever írta:Nem tudtok vmi oldalt, ahol le van írva az összes Dallas évad leírása, mert nem emlékszem a végére, és megöl a kíváncsiság.Már vagy 40 oldalt átnéztem és általában az első 6 van csak leírva.![]()
Előre is köszönöm!![]()
am fura,h pont a végére nem emlékszel, nekem meg az van még mindig tisztán benne a fejembeneleje nem volt annyira,de már pótóltam.
Fernando! megértem, nekem vhsen volt meg, de leszedtem én is a napokban, laza 4-5 nap alatt, mivel seeder nem igen volt...10kb átlaggal jött
sajnos nem tudok benne segíteni, én meg azon fáradozom,h beszerezzem az összes évadot, még csak 7van megBarcaforever írta:Nem tudtok vmi oldalt, ahol le van írva az összes Dallas évad leírása, mert nem emlékszem a végére, és megöl a kíváncsiság.Már vagy 40 oldalt átnéztem és általában az első 6 van csak leírva.![]()
Előre is köszönöm!
Talán a tv.com-on fent van(nem biztos),gondolom nem gond,hogy angolul...Barcaforever írta:Nem tudtok vmi oldalt, ahol le van írva az összes Dallas évad leírása, mert nem emlékszem a végére, és megöl a kíváncsiság.Már vagy 40 oldalt átnéztem és általában az első 6 van csak leírva.![]()
Előre is köszönöm!