torrestoni írta:Nos, az elmúlt időszakban én is megnéztem pár filmet:
1
-Banki meló: jó hangulata volt, mindenképp érdekes témát feszegetett, a történet pedig középszerűnek nevezhető. A színészi teljesítményekről érdemben nincs mit mondani, egyszóval nézhető: 6/10
2
-Az esemény: hát, hogy is fogalmazzak..., se füle se farka, csak úgy néztem az In medias res kezdést követően sem volt igazán eseménydús, bár voltak jelenetek amit jól eltaláltak. Azonban maga az alapsztori ennél minden bizonnyal többet érdemelt volna. Más megközelítés, hosszabb, jobban kidolgozott történetet érdemel az ötlet, így: 5/10
3
-Belső ember: egész jó szereplőgárda, kissé összecsapott alkotás, legalábbis sok rész kidolgozatlan maradt. D.W. ismét hatalmas volt, passzolt hozzá a karakter. A történet sem volt rossz, nekem elnyerte a tetszésem: 7/10
4
-Esti mesék: egy olyan mese, amit nem csupán gyerekeknek szántak. Azt nem mondanám, hogy jól szórakoztam rajta, kevés poén tarkította, s a befejezés egészen bugyuta, szokványos lett. Sandler..., hát a Férj és férj óta nem láttam olyan filmet tőle, amin lehetett volna nevetni. Nyilván most nem is ez volt az elsődleges cél: 4/10
1:
Stimmt.De gondolom Te sem úgy gondoltad,h a kiemelkedő színészi teljesítmények miatt lesz jó ez a film.

Nem egy Oscar gyanús,de mindenképpen egy könnyed,élvezhető alkotás.
2:
Nekem tetszett a film,de így belegondolva ,a kiemelt résszel abszolút egyet értek.Tényleg belefért volna egy kicsit hosszabb lélegzetvételű kidolgozottság.Találó gondolatok,Toni!
3:
Denzel az Denzel.Ennyi

A film bejött,nem beszélnék le róla senkit
4:
Korábban már leírtam a filmről a véleményemet,nagyjából ugyanezt gondolom róla,mint Te.Még egyszer nem fogom megnézni,az tuti.Szerencsére nem a moziban néztem,nem érte volna meg a jegyet.Nem hittem volna,h egy A.S. filmre ilyet fogok mondani,de tényleg elég kaki volt.
Azért a másik résszel vitatkoznék ,de nem fogok,mivel ízlések és pofonok ugye...

Nekem spec naon bejött a Ne szórakozz Zohannal,és ez ugye a Férj és férj után volt
Bányász írta:faithnomore írta:
Nem vénnek való vidék
(angolul No country for old men)
Én azt mondom nézd meg...
Elég érdekes hangulatú film,keveset is beszélnek benne de sztem nagyon jó!
Egy megnézést tutira megér.
Csatlakozom.Sztem is megnézős,egy misét mindenképpen megér.Aztán esetleg,ha mégsem jön be annyira,akkor is tuti,h láttál már ennél rosszabb filmet