Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is fura. Túl sok az a hét év jelen esetben. Nem hiszem, h hosszútávon működni fog a dolog. Teljesen másképp gondolkodik egy 12 éves, mint egy 20 éves és nem csak ez az egyetlen "probléma".barcafan0911 írta:Lenne egy érdekes kérdésem. Szerintetek gáz ha egy 13 éves lány és egy 20 éves fiú együtt jár? Itt már ezen megy a vita 1 napja. Érdekes módon 12-ből 10-en úgy vélik rendben van a dolog. Nekem ez fura, nektek mi a véleményetek?
barcafan0911 írta:Lenne egy érdekes kérdésem. Szerintetek gáz ha egy 13 éves lány és egy 20 éves fiú együtt jár? Itt már ezen megy a vita 1 napja. Érdekes módon 12-ből 10-en úgy vélik rendben van a dolog. Nekem ez fura, nektek mi a véleményetek?
a kiscsaj szülei tuti nem tolerálják... sztem sincs rendben a dolog, ez már enyhe pedofíliabarcafan0911 írta:Lenne egy érdekes kérdésem. Szerintetek gáz ha egy 13 éves lány és egy 20 éves fiú együtt jár? Itt már ezen megy a vita 1 napja. Érdekes módon 12-ből 10-en úgy vélik rendben van a dolog. Nekem ez fura, nektek mi a véleményetek?
Gyanítom nem lesz hosszú kapcsolat...mert a srác előbb-utóbb dugni akar, a csaj meg valószínűleg nem. Amúgy szerintem nincs rendben a dolog.barcafan0911 írta:Lenne egy érdekes kérdésem. Szerintetek gáz ha egy 13 éves lány és egy 20 éves fiú együtt jár? Itt már ezen megy a vita 1 napja. Érdekes módon 12-ből 10-en úgy vélik rendben van a dolog. Nekem ez fura, nektek mi a véleményetek?
miihii írta:csababarca,
Nem veszem át,csak engem zavar ez a kettős mérce. Ha az a szabály,hogy nem lehet politizálni,akkor nem értem,ennek a témának miért van itt helye. Csak felvetettem.Kalap1988 írta:Ne vegyük át a modik szerepétcsababarca írta:Múltkor, amikor a médiatörvényről diskuráltunk,ránk lett szólva,hogy ne politizáljunk.
Akkor ez a téma miért van itt jelen? ráadásul komcsiznak is egyesek,nem tudom,hogy ennek miért van helye itt...
Ne vegyük át a modik szerepétcsababarca írta:Múltkor, amikor a médiatörvényről diskuráltunk,ránk lett szólva,hogy ne politizáljunk.
Akkor ez a téma miért van itt jelen? ráadásul komcsiznak is egyesek,nem tudom,hogy ennek miért van helye itt...
beteg vagylui1698 írta:Hát nem láttalak még, de ezek szerint mocsok jó tested van.Fecooo írta:ez hogyan lehetséges? tippek?
Megkaptaltad par paraszt foldjet?Vagy elloptad a buszt es eladtad?Fecooo írta:kb 90%, h igazad van Leomessi14, ezszerint van több Tomesti is?
akkor Temes megyében vesztem el egy hétre... kimentem nulla pízzel, hazajöttem 13 ezer HUF értékű juróval![]()
![]()
![]()
ez hogyan lehetséges? tippek?
Vagy 3 "lába"lui1698 írta:Hát nem láttalak még, de ezek szerint mocsok jó tested van.Fecooo írta:ez hogyan lehetséges? tippek?
Hát nem láttalak még, de ezek szerint mocsok jó tested van.Fecooo írta:ez hogyan lehetséges? tippek?
Árfolyamváltozás, vagy vmi csempészett cuccot adtál el?Fecooo írta:
akkor Temes megyében vesztem el egy hétre... kimentem nulla pízzel, hazajöttem 13 ezer HUF értékű juróval![]()
![]()
![]()
ez hogyan lehetséges? tippek?
Tomesti, Temes megyeben van ,szoval semmikepp se 9 oras ut:)Fecooo írta:
tényleg: a mai napig nem tudom felfogni, h ilyen nagy távolságot tettünk meg a csoporttal...
nézem a távolságot és lehetetlennek tartom, h ennyit utaztunk...
a google maps szerint Csongrád-Tomesti 570 km, viszont arra tökéletesen emlékszem, h Temesváron megálltunk! onnan meg még messzebb van, 9 órás autóutat ír...annyit tuti biztos nem buszoztunk!
vki tudja, hol van ez a Tomesti? mostmár tényleg érdekel, hol voltam elveszve egy hétig
ha érdekel vkit, milyen ingyenes utazással lehetett 2005-ben még pénzt is keresni, akkor leírhatom...
életem legrosszabb "hangover"-e is ehhez a kiruccanáshoz kötődik![]()
2004. december 5, nem 2005, csak a pontosság kedvéértFecooo írta:ha jól emlékszem, akkor a sikeres hülyítés azon alapult, h amennyiben életben lép a kettős állampolgárságot lehetővé tévő törvény, akkor "mi" (értsd mo-i magyarok) rosszabbul járunk, hiszen nekünk se jut elég rész a szociális hálóból, így még rosszabbá válna a helyzet... őszinte leszek: ugyan már 19 éves voltam akkor, de pont a szavazás idejében teljesen el voltunk zárva a külvilágtól egy Tomesti nevű településen, netem se volt még, így nem tudtam tájékozódni a történésekről... (ha tiltott a téma, akkor törölhető természetesen, és bocsi előre is)
tényleg: a mai napig nem tudom felfogni, h ilyen nagy távolságot tettünk meg a csoporttal...
nézem a távolságot és lehetetlennek tartom, h ennyit utaztunk...
a google maps szerint Csongrád-Tomesti 570 km, viszont arra tökéletesen emlékszem, h Temesváron megálltunk! onnan meg még messzebb van, 9 órás autóutat ír...annyit tuti biztos nem buszoztunk!
vki tudja, hol van ez a Tomesti? mostmár tényleg érdekel, hol voltam elveszve egy hétig
ha érdekel vkit, milyen ingyenes utazással lehetett 2005-ben még pénzt is keresni, akkor leírhatom...
életem legrosszabb "hangover"-e is ehhez a kiruccanáshoz kötődik![]()
Igen. Ez egy elképesztő komcsi ellenkampánynak volt köszönhető. Viszont, ha egész pontosak akarunk lenni, akkor azt is hozzá kell tennünk,hogy megszavaztuk a dolgot, többségben voltak az igenek csak nem mentek el elegen szavazni... Persze a közöny veszélyesebb, mint az ellenségeskedés, így ezzel lehet, hogy nem vigasztaltam senkit. Ezért lehet, hogy sokan azt mondják, hogy igennel szavaztak. Akik elmentek, azok közt többségben voltak az igenre voksolók. Annyit mondhatok, hogy azóta azért sok tekintetben változott a közérzület. Ugyan még mindig nem vagyunk nemzet és morális válságban vagyunk,de egyre többen vannak,akik felébrednek végre.Leomessi14 írta:Nem tudom,hogy mondjam az en 15 evemmel meg nem vagyok erintett(hivatalosan,lelkileg igen).De ha jol emlekszek volt egy olyan szavazas nalatok Magyarorszagon,hogy szeretnek-e,hogy megkapjuk mi a magyar allampolgarsagot,es a Magyar nep szepen leszavazta....Lionel85 írta:Megindult a magyar állampolgárságért folytatott roham Romániában
http://www.origo.hu/nagyvilag/20110104- ... sagot.html
Jó olvasni ezt, e cikkben például sokan csak a lelki okok miatt igényelték a magyar állampolgárságot, hogy magyarnak hívhassák magukat. Szeretem a határon kívüli magyarokat is igazi MAGYARNAK tudni!
A cikk végén a kék részben nyilatkozó lánynak pedig alapos történelemleckét javasolnék, mert mondataiból szerintem nem jön le neki, hogy nem önszántukból lettek a magyarok románok, hanem a politika döntött így. Ami nem önszántából születik az embernek, persze, hogy nem tetszik és mindig is magyarnak vallják magukat az emberek.
Tudomásom szerint ezen a fórumon is vannak Erdélyből író fórumozók, az ő véleményükre is kíváncsi lennék ezzel kapcsolatban. Ti is folyamodtok magyar állampolgársághoz és milyen most ott a légkör?Mondom, nem vagyok ebben 100% es nem is a kerdesedre valaszoltam,de kivancsi vagyok az igazsagra.
A legkort pontosan hogy ertetted?
Az állampolgárság igazolása önmagában nem csak a bürokrácia miatt fontos. Amiatt is persze, mert az elmúlt évtizedekben, ha ide akart jönni dolgozni és tanulni egy határon túli magyar,akkor elképesztő procedúrán kellett átesnie, míg a kínaiakhoz szinte hozzávágták.....Fecooo írta:csak ismételni tudom magam: aki magyarnak érzi magát, az a szememben magyar, akik szerint (itt az itthoniakra célzok, akikre a megszólaltatott fiatal pár is gondolt...)a papír nélkül a külföldön élő honfitársaink nem magyarok, azokat csak sajnálni tudom, nem egy papír dönti el, h ki milyen nemzetiségű...![]()
persze megértem, h szükséges az állampolgárság igazolása, de ez max a bürokrácia miatt kellene, h fontos legyen... (köszi még egyszer Max Weber a bürokráciát...)
mindenesetre örömteli, h elindult végre egy folyamat
"lesz még Bukarest magyar falu" (nem kell komolyan venni a nagyon apróbetűs részt, csak idéztem)