Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hogy ne csak a mostani sorozatok legyenek: Oz,Rém rendes család,SouthPark,Waczak Szálló ésss a legjobb,a Halló,Halló!Master19 írta:Ha már mindenki top 5 ír akkor én is![]()
abbahagyhatatlanszajko írta:
Dexter az milyen?
miihii írta:Kategóriától függetlenül a top sorozataim között sem tudnám meghatározni a helyezéseket (ezért is inkább ABC sorrendben írom őket):
Drót
Hősök
Kemény zsaruk
Maffiózók
Rém rendes család (Chicagoban!!!).
én szoktam nézni, de nem a comedy centralon hanem inkább letöltöm a netről a részeket és gépen nézem...amúgy nekem a top 5 így nézne ki, nem sorrendben:bali 15 írta:Nézi valaki a Family Guy-t a Comedy Centralon?
Sorozat favorit top 5:
1.Simpson család
2.A nevem Earl
3.Egy rém rendes család
4.Family Guy
5.Kés alatt.
G-Jay írta:Azért mégiscsak a Wire került előremiihii írta:Kategóriától függetlenül a top sorozataim között sem tudnám meghatározni a helyezéseket (ezért is inkább ABC sorrendben írom őket):
Drót
Hősök
Kemény zsaruk
Maffiózók
Angolul a sorrend nem így lenne, szóval tudat alatt neked is a Drót az első!
Én sem tudnék sorrendet felállítani, talán azért első most a HIMYM, mert nagyon rákattantam, de all time leader még a Jóbarátok is, és persze a Wire.
Ezek után jöhet a House, majd követve a PB és a Heroes.
Azért mégiscsak a Wire került előremiihii írta:Kategóriától függetlenül a top sorozataim között sem tudnám meghatározni a helyezéseket (ezért is inkább ABC sorrendben írom őket):
Drót
Hősök
Kemény zsaruk
Maffiózók
bouba írta:Hát nem olyan egyértelmű szerintem...Nálam a Maffiózók ott van szorosan melletteG-Jay írta: De egyértelműen a legjobb Dráma kategóriás sorozat amit valaha csináltak.