Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És milyen érdekes...bárki kérdezünk mindenki azt mondja,hogy igennel voksoltCharlie írta:Buta nép leszavazta jól tudod, sikeres hülyítés eredményeként.
C.
Nem tudom,hogy mondjam az en 15 evemmel meg nem vagyok erintett(hivatalosan,lelkileg igen).De ha jol emlekszek volt egy olyan szavazas nalatok Magyarorszagon,hogy szeretnek-e,hogy megkapjuk mi a magyar allampolgarsagot,es a Magyar nep szepen leszavazta....Lionel85 írta:Megindult a magyar állampolgárságért folytatott roham Romániában
http://www.origo.hu/nagyvilag/20110104- ... sagot.html
Jó olvasni ezt, e cikkben például sokan csak a lelki okok miatt igényelték a magyar állampolgárságot, hogy magyarnak hívhassák magukat. Szeretem a határon kívüli magyarokat is igazi MAGYARNAK tudni!
A cikk végén a kék részben nyilatkozó lánynak pedig alapos történelemleckét javasolnék, mert mondataiból szerintem nem jön le neki, hogy nem önszántukból lettek a magyarok románok, hanem a politika döntött így. Ami nem önszántából születik az embernek, persze, hogy nem tetszik és mindig is magyarnak vallják magukat az emberek.
Tudomásom szerint ezen a fórumon is vannak Erdélyből író fórumozók, az ő véleményükre is kíváncsi lennék ezzel kapcsolatban. Ti is folyamodtok magyar állampolgársághoz és milyen most ott a légkör?
Igen, vagyunk páran. Én folyamodni fogok a magyar állampolgársághoz, mert nekem ez fontos. Nem a "papir" miatt, mert belül nem változik semmi, de ahogy már valaki irta a cikben, volt rá példa, h furán néztek rám külföldön a román személyim miatt.Lionel85 írta:
Tudomásom szerint ezen a fórumon is vannak Erdélyből író fórumozók, az ő véleményükre is kíváncsi lennék ezzel kapcsolatban. Ti is folyamodtok magyar állampolgársághoz és milyen most ott a légkör?
Egész egyszerűen elorozták, elrabolták a magyar földeket nyugati segédlettel. Nem véletlen, hogy a francia politikusok csak dögkeselyűknek hívták a románokat, a csehszlovákokat, a szerbeket stb-stb. Az ott élő magyarok sosem mondtak le nem hogy a magyarságukról, de az állampolgárságukról sem. Megfosztották őket tőle és fittyet hánytak az etnikai térképre. Pedig annak előtte, Wilson pontjaiban még hitet tett a nyugat a tisztességes, etnikai elvű rendezés mellett. A román honleány pedig ne sírjon, a határok nem megváltoztathatatlanok, az utóbbi 20 évben több, mint 20 új állam született Európában. Kezdve a volt szovjet tagállamokkal, Jugoszlávia és Csehszlovákia szétszakadásával vagy a két Németország egyesülésével, ahol szintén érdekes módon nem volt szent és sérthetetlen az 1947-es párizsi béke. Emellett arra is van precedens, hogy egy terület etnikai viszonyai miatt kiszakad egy országból, mert az adott területen nem az államalkotó nemzet van többségben ( Koszovó-i albánok). Csak ezért tenni kell. Úgy hogy nyugodjon bele abba a leány, hogy a határok igenis mozdíthatóak és nincsen kőbe vésve semmi. Nem mondom, hogy belátható időn belül bármi is történik, de történhet....Lionel85 írta:Megindult a magyar állampolgárságért folytatott roham Romániában
http://www.origo.hu/nagyvilag/20110104- ... sagot.html
Jó olvasni ezt, e cikkben például sokan csak a lelki okok miatt igényelték a magyar állampolgárságot, hogy magyarnak hívhassák magukat. Szeretem a határon kívüli magyarokat is igazi MAGYARNAK tudni!
A cikk végén a kék részben nyilatkozó lánynak pedig alapos történelemleckét javasolnék, mert mondataiból szerintem nem jön le neki, hogy nem önszántukból lettek a magyarok románok, hanem a politika döntött így. Ami nem önszántából születik az embernek, persze, hogy nem tetszik és mindig is magyarnak vallják magukat az emberek.
Mivel pár szöveg onnan van.ozsimiki írta:hmmm, elég jókTim írta:Ha már idézetek,ezt ismeritek?
http://qdb.hu/top100rsbash.hu-tól se marad le már-már.
Te ATYAÚRISTENTim írta:Ha már idézetek,ezt ismeritek?
http://qdb.hu/top100rs
hmmm, elég jókTim írta:Ha már idézetek,ezt ismeritek?
Most ezeken sírva fogok röhögni mire végig érek.Tim írta:Ha már idézetek,ezt ismeritek?
miért, itt a Barca "drukker" normális?Initom írta:
értelmes reál drukker.
Melyik könyvesbolt,esetleg újságos lehet,aki tud rendelni?meg honnan tudják,hogy hányas méret kell pont nekem?El fanático írta:Nem szoktam az El mundo-s ajándék mellékletek hirdetéseivel foglalkozni - itthoni lapok ajánék mellékleteivel még úgy sem, mivel az esetek döntő többségében csupán termékminték vagy bóvli vacakok - ellenben most!
Ha! - és ez fontos - ha jól értelmeztem az olvasottakat, akkor az El mundo e hét végi két száma mellékletként tartalmazni fogja EZT a melegítőt potom 9 euró 95 centért, ami durván 2800 forint.
Ebből a bizniszből a külföldi drukkerek csúnyán kimaradnak - a pestiek nem biztos, ha még van olyan újságos vagy könyvesbolt, ahová hozatnak külföldi napi,-és / vagy hetilapokat, ha pár napos késéssel is kell számolni, azaz nem a megjelenés napján jutsz aznapi lapokhoz.
NINCS POLITIKA AZ EUROBARCÁN!!!Lionel85 írta:Schmitt-féle nyelvújítás?Bányász írta:Facebookon csemegéztem...Egy vita:
-kusoly már el tököm
-mit kusoljak leszálhatnál a magas lorol tul nagy pacin ülsz csak lene es
-Te is leesel majd
-nem hiszem én nem ojan magas pacira ültem fel amire én felültem tudodo az mene is ha nem álna elöte egy marha
....
Amúgy ha már itt tartunk, ki nézte az államfő újévi beszédjét? Én simán elkapcsoltam...
Schmitt-féle nyelvújítás?Bányász írta:Facebookon csemegéztem...Egy vita:
-kusoly már el tököm
-Te is leesel majd
-nem hiszem én nem ojan magas pacira ültem fel amire én felültem tudodo az mene is ha nem álna elöte egy marha
....
hálát adok ilyenkor a magyar nyelv nehézségének és annak,hogy kevesen veszik a fáradtságot a megtanulására,így nem láthatják,hogy milyen is az ország nagy hányada...Bányász írta:Facebookon csemegéztem...Egy vita:
-kusoly már el tököm
-Te is leesel majd
....
Óriási.Szerencsére a tagot nem ismerem de ezzel felkeltette az érdeklődésemet és megnéztem a profilját.Üzenőfalán is találtam érdekességet:
"Mekora [auto_cenzúra] melóba embereskednek ucán meg megijednek ijenek a [auto_cenzúra] keverõsek is kevernek azt mikor meg oda ál az ember akor megmég a szaris belé szorul!!!!!!!!?"