Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem jó film, Cuba Jr jót játszik benne. Nekem tetszett, 10/6 nekem simán megvanFernando írta:JahAz a magyar címe, hogy Hős kerestetik Cuba Gooding Jr játszik benne, valami akció film. Énsem láttam még, de nagyon nemis akarom megnézni
JahIlúvatar írta:őőőő tényleg?Fernando írta: őőőő A Hero Wanted egy film.pfft... akkor nem ismerem...
Örülök, hogy tetszett, lehet énmeg belevágok ebbe a Rajongóba, Robert De Nirot a Keresztapa óta szeretemozsimiki írta:ajánlásodra megnéztem tegnap én is. tetszett, nem az a végig hú de izgalmas, de nem is ez volt a lényege, szóval jó film tényleg.Fernando írta:Most néztem meg egy egész jó kis filmet: Egy igaz ügy
Sean Connery, Ed Harris '95-ból. Ajánlós
ajánlásodra megnéztem tegnap én is. tetszett, nem az a végig hú de izgalmas, de nem is ez volt a lényege, szóval jó film tényleg.Fernando írta:Most néztem meg egy egész jó kis filmet: Egy igaz ügy
Sean Connery, Ed Harris '95-ból. Ajánlós
Igaz én 6 sör után néztem meg, de nem nagyon kötött lefaithnomore írta:tudtok valami infot mondani erről a filmről? A hivatlanok v. The Strangers?
más:
szeretném megnézni haverommal a mirrors c. filmet, fórumokon azt mondták nagyon jó, de itt láttam egy hozzászólást miszerint nem nagy szám, nem tudom megnézzük-e, esetleg valaki tudna még valamit mondani róla aki látta?
hát erre a filmre csak ennyit tudok mondani: emós film. kb ennyi... 1x nézhetős.Katalán88 írta:Most szedem le az Esemény című filmet remélem nem csalódok.
őőőő tényleg?Fernando írta: őőőő A Hero Wanted egy film.
chonggy írta:a mirrors és 1408 című filmeket ajánlom minden horror-kedvelőnek,nagyon jók!!
őőőő A Hero Wanted egy film.Ilúvatar írta:Ezeket ajánlom:Katalán88 írta:Véleményeteket kérném, hogy valaki ezekből a filmek közül valamelyiket látta már? ha igen, akkor érdemes-e letöltenem?
A tengerészgyalogos, Fegyvernepper, Hero.Wanted, Amikor megállt a föld, A Nap könnyei, A.Halottak.Legioja, A gyilkolás müvészete, A.Kaosz.birodalma, Vadidegen, Suttogás.
1. Fegyvernepper (ennek van valóságalapja, kemény igazság)
2. Hero (nagyon szép ázsiai film, művészi szempontból, meg is van DVD -n)
3. Nap könnyei (nagyon nagy film)
1x nézhetők:
1. Wanted (egyszernézhető, felejthető film... méghogy a "végzet szövete"... pfft. ez betett nálam)
2. Amikor megállt a föld (ha kiváncsi vagy rá, nézd meg, de ez hulladék film... csak akkor nézd meg ha érdekel, de nem ajánlom)
a többit meg nem ismerem... a listádból kihagytál egy új filmet: Burn after reading, azaz égető bizonyíték. Óriási film
Ezeket ajánlom:Katalán88 írta:Véleményeteket kérném, hogy valaki ezekből a filmek közül valamelyiket látta már? ha igen, akkor érdemes-e letöltenem?
A tengerészgyalogos, Fegyvernepper, Hero.Wanted, Amikor megállt a föld, A Nap könnyei, A.Halottak.Legioja, A gyilkolás müvészete, A.Kaosz.birodalma, Vadidegen, Suttogás.
cps46 írta:PB mikor?Az imdb-n nagy kuss van róla.
Itt vanPrisonbreak.hu írta:A negyedik évadból idén 16 rész kerül adásba december 22-ig, a fennmaradó 6 rész bemutatásának időpontja egyelőre ismeretlen.
Katalán88 írta:Véleményeteket kérném, hogy valaki ezekből a filmek közül valamelyiket látta már? ha igen, akkor érdemes-e letöltenem?
PB mikor?ozsimiki írta:Lost...másik alap, húhú ott is lesznek dolgok, szép kis időszak leszkár,h dexterre várni kell még egy ideig, de majd pb folytatódik nemsokára
Lost...másik alap, húhú ott is lesznek dolgok, szép kis időszak leszcps46 írta:Én már nagyon várom.ozsimiki írta:
24 rajongók!!!
Január 11.én kezdődik a 7.évadrögtön dupla résszel, majd 12.én szintén dupla rész következik, azaz két nap 4 rész
![]()
![]()
Utána 1 hét szünet következik, ahogy megszokott szokott lenni a részek között, majd egy kicsit nagyobb szünet (3 hét)...de itt közre játszik szntem már a Super Bowl...![]()
Ráadásul jan. 21-től Lost, úgyhogy el leszek látva rendesen.
Én már nagyon várom.ozsimiki írta:
24 rajongók!!!
Január 11.én kezdődik a 7.évadrögtön dupla résszel, majd 12.én szintén dupla rész következik, azaz két nap 4 rész
![]()
![]()
Utána 1 hét szünet következik, ahogy megszokott szokott lenni a részek között, majd egy kicsit nagyobb szünet (3 hét)...de itt közre játszik szntem már a Super Bowl...
Ugye te is 2009ben élszMessiFan írta:És ezt majd le lehet tölteni netről? Mert éni inkább gépen nézném majdozsimiki írta:
24 rajongók!!!
Január 11.én kezdődik a 7.évadrögtön dupla résszel, majd 12.én szinte dupla rész következik, azaz két nap 4 rész
![]()
![]()
Utána 1 hét szünet következik, ahogy megszokott szokott lenni a részek között, majd egy kicsit nagyobb szünet (3 hét)...de itt közre játszik szntem már a Super Bowl...
És ezt majd le lehet tölteni netről? Mert éni inkább gépen nézném majdozsimiki írta:
24 rajongók!!!
Január 11.én kezdődik a 7.évadrögtön dupla résszel, majd 12.én szinte dupla rész következik, azaz két nap 4 rész
![]()
![]()