Nah, én nem vagyok büszke magamra, csak azért, hogy lássátok a véleményem... 15 éves vagyok. 12-13 éves koromban az volt a véleményem az egészről mint Initom-nak, ehhez képest, elmondhatom, hogy egy évet cigiztem, igen rendszeresen, és azóta iszom is. Asys, vagy bárki nyugodtan megbélyegezhet érte. Voltam már seggrészeg, nem is egyszer, de nem ez a jellemző. Jöhet nyugodtan a duma, hogy mennyire [auto_cenzúra] alak vagyok, de nem tartom kevesebbre azokhoz képest akik sosem ittak, sosem cigiztek. Ilyesmi miatt sosem bélyegzenék meg senkit. Mindenki tudja, hogy mi kell neki, hát tegye...
Azt meg egyenesen nevetségesnek tartom, hogy egy 30 évesnél nem gond ha berúg, egy 15-16 évesnél igen. Csak azért mert ő ihat, akkor neki már nem számít bekúr? Ugyan már...
Lehet én vagyok ilyen elb@aszott gyerek csak itt a fórumon, de nem érzem azt, hogy bármin is változtatnom kellene, nekem ez így jó...
szerk.: És szilveszterbe is beittunk rendesen, igaz bírom a piát, úgy hogy részeg nem voltam, és még utána a magyar állam törvényei szerint asszem bűncselekményt is elkövettem, azzal hogy lefeküdtem barátnőmmel...