Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gaucho! Küldök egy pü-tGauchomester írta:Hello Mindenkinek!
A segítségetekre lenne szükségem...Jim Carrey-filmet keresek elég régóta...Mi lenne ha? a címe...karácsonyra szeretném vele meglepni tesómat...de sehol sem lehet kapni...szóval megint csak a letöltés marad...de nem találok linket sem...ha valamelyikőtök tudna linket adni a filmhez, lehetőleg szinkronos változatban, segítsen!
Előre is köszönöm!
Én is éppen mostanában néztem meg.Bányász írta:Elég éles kritikát kapott a Szállító 3...
ÍME
Nem mintha vártam volna de elég sok itt a Stathan rajongó ugyh gondoltam megmutatom nekik a dolgot.
Remélem is, mert nyertem rá jegyet az egerszegi plázába, 23-án premier előtti vetítésreBarcaforever írta:Az Esti mesék jó lesz Adam Sandlerrel.
én láttam. nemrosz film. bár nekem mostanába annyira magátol érthetődők a filmek végkimenetelei.. hiányzik a plusz a mai filmekből. kivéve a kivételeket..Krojf írta:..
A film címe: A hullám.
Ki látta?
K.
Én kapkodom lefele,most volt az utsó rész,de még nincs fent.aky01 írta: Valaki nézi az HBO-n a Generation kill sorozatot?
Vélemények?
Jah, számomra is unalmas már..G-Jay írta:Hát ez a szökés már fárasztó. Le kellett volna zárni az egészet, akkor azt mondtam volna hogy oké, összességében megérte a 4 évadot megnézni. Ezzel a szisztémával sokszáz évadig is elhúzható....
Imádom azt a sorozatot...sajnos itthon leállt az 5. évadban, kinnt most nyomták le a 7.-t.aky01 írta:Hi!
Valaki nem tudja honnan lehetne letölteni az MI-5 című sorozatot?Nem találom semerre sem..felirat lenne hozzá..
Valaki nézi az HBO-n a Generation kill sorozatot?
Vélemények?
A film nagyon jó az tény.De h bérgyilkosos????Katalán88 írta:Feltétlen nézzétek meg a Mr. Brooks című filmet. (Nagyon jó bérgyilkosos film) Akik már látták mi a vélemények?
Jó rész volt ez is, Peter így h csak repülni tud nem olyan kőkemény mint régen, pedig az a Peter volt az igaziSlither írta: Ja meg a vége vicces volt, hogy az elnök fekete, jól belevitték a aktualitást a filmbe.![]()