Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rettenetes kiherélt filmet csináltak a könyvből..Az rendben van hogy a könyv annyira brutális,és kegyetlen hogy nem lehet vászonra vinni,de ezt nem bírtam végignézni olyan siralmas lett! Aki teheti inkább olvassa el .MQuC írta:Amerika pszihót:) leadta nemrég a tv2 talán. akkor láttam énis. Nagyon elvont egy film, de jóó
köszönöm válaszod...Mediaban is csak az említett változatot találtam....a bűnösségről meg....nem tudom...sztem nagyon eltalálták a szinkront...Perrero írta:A Filmtörténelem eme klasszikusát bűn szinkronnal nézni.. amúgy tuti h +lehet venni, most néztem meg és tölthető szinkronnal, magyar dvd formátumban is van..
Saturnaban vagy Media Marktban próbáld meg ha van a környékeden
A tökéletes trükk is jó film, de ott nem alakított olyan nagyott, inkább a rendező volt zseniális.De az Amerikai pscyho-ban.CS0ki írta:Az mi?Én most néztem meg a Batman 2-t,![]()
Én egyszer elkaptam valami adón egy Kincses sziget feldolgozást, ahol ő játszotta kim hawkins 16 évesen. Azért megismertem!És én is egyre inkább keresem a filmjeit, begyere a fiú!Jó színész...
Az mi?Én most néztem meg a Batman 2-t,
Én egyszer elkaptam valami adón egy Kincses sziget feldolgozást, ahol ő játszotta kim hawkins 16 évesen. Azért megismertem!És én is egyre inkább keresem a filmjeit, begyere a fiú!Jó színész...
Batman:kezdődik nem volt jó sztem.bouba írta:Mostanában rákaptam Christian Bale filmjeire, nagy színész.
A Batman : Begins ,Dark Knight ,Tökéletes trükk is nagyon tetszett.
Most 4 filmjének beszerzése van folyamatban![]()
-Börtönvonat Yumába
-Nehéz idők
-Hajnali mentőakció
-A gépész
Nektek ezekről a filmekről mi a véleményetek
Igen az! Azért nem semmi, hogy olyan fiatal rendezőként 3 oszkár-díjast irányíthatott a harmadik nagyjátékfilmjének rendezésénél.!a Insomnia-t régen láttam már , ez az a film amelyikben Al Pacino nyomoz Robin Willams után,nem?
mondjuk az első film 3 perces volt csak!Port.hu-n a Memento van első rendezésként feltüntetve..,de utána néztem ,
volt előtte két rendezése..
Port.hu-n a Memento van első rendezésként feltüntetve..,de utána néztem ,CS0ki írta: Persze, láttam, meg is vettem dvd-n!Már akkor megjegyzetem Nolan nevét. De egyébként a harmadik rendezése volt... Utána az insomnia kicsit gyengébb volt, de az se rossz.
Persze, láttam, meg is vettem dvd-n!Nem tudom ,hogy a Mementot láttad-e. Első rendezésként egy filmet csinálni Shocked Van hozzá tehetsége... Very Happy
Azt hittem Cane-t fogják írni elsőre!Jaja ,Christopher Nolan filmjei a legszínvonalasabbak közt van.
Én a gépészt láttam.Szerintem egészen jó film.Nagyon érdekes bár egy kicsit vontatott.Meg egy kicsit depressziós.Jobb kedved biztos nem lesz tőle.bouba írta: Nektek ezekről a filmekről mi a véleményetek
Jaja ,Christopher Nolan filmjei a legszínvonalasabbak közt van.CS0ki írta:Nem csak Bale a közös ezekben a filmekben! Van egy másik kapocs is a filmek között, és neki talán méginkább köszönhető, hogy ez a 3 film ilyen jó.Mostanában rákaptam Christian Bale filmjeire, nagy színész.
Nem csak Bale a közös ezekben a filmekben! Van egy másik kapocs is a filmek között, és neki talán méginkább köszönhető, hogy ez a 3 film ilyen jó.Mostanában rákaptam Christian Bale filmjeire, nagy színész.
???Kaptár animációs????????????Na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Shocked Kb mintha Darth Vader visszatérne hófehér szerelésben. Rolling Eyes
Kaptár animációs????????????Na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.miihii írta:Valaki tud már esetleg létező magyar feliratról a Transporter 3hoz?Már jópár napja fenn a gépemen,de sajna így meg vok lőve...![]()
Lecsíptem a Resident Evil:Degenerationt.Nem is tudtam,h ez pedig full animációs (bár gyönyörű lett) film lesz/lettCs sajna ehhez sincs még bőtűű