Bödőcs,Kőhalmi,Kiss nálam a sorrend, de dagi srác is nagyon ott van,sőt mindegyiken lehet jókat röhögni.
Úgy látom itt nagyobb az összhang, mint a focicsapat választásnál!

Nálam is ez a sorrend nagyjából, és még Kapot odatenném Kiss mellé. A többieknek is vannak remek ponéjaik, de kb ők négyen azok, akik állandó magas szintet tartják. (azért néha náluk is vannak gyengébb dolgok...) Kőhalmi meg szerintem már showderes poénokat is ismétel!
Mivel én rádióban nem igen hallgatom őket, így szinte minden sztorijuk új,
Jaa, úgy könnyű!
Én még egy Efotton láttam Bödöcsöt először élőben, kb...(Dunaújváros, Debrecen, zamárdi, Velence...) szóval 3 és fél éve!

Már akkor nagyon jó volt, szó szerint feküdtünk a röhögéstől(remekül inprovizált is pár történésre)!
Ha tudod szerezd be legalább a szilveszteri fellépését, a két évvel ezelötti kb a legjobb stand-up, amit valaha hallottam bárkitől!

(Nincs télapó, nincs!! Az a k@rva nyuszi sincs!!

)
Na, de ez már mind egy kicsit off!
Ha úgy is elkezdték a Comedy Centrálon, hadd ajánljak egy sorozatot! Extras, azaz Futottak még. Szerintem zseniális, bár biztos sokan lesznek, akiknek nem fog bejönni, mert nem az a kommersz szitkom. Ricky Gervais egy zseni, neki köszönhteő ugyebár az Office is, ez is hasonló stílusú. A vendégszereplők meg óriásiak, nagyon jó fejek ezek a színészek, hogy ilyen szerepeket elvállalnak. Egy kis részlet, hogy érezzük a dolgot ( a csaj a sorozat egyik főszereplője) :
http://www.youtube.com/watch?v=ptTMs1rBSwY