Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát igen ide most éhes emberek ne merészkedjenek!barcafan0911 írta:Olvasgattam itt a fórumot és marha éhes lettem. Ebéd meg csak 1 óra múlva lesz kész. Kösz srácok.
L.Messi 10 írta:http://www.youtube.com/watch?v=SfElcjQQjCc![]()
Amerikában ahhoz vannak szokva, egyék a sok műretket, amikor nekünk olyanok vannak mint babos káposzta, csülök, pörköltek, ragulevesek és egyéb finomságok...
Igen gyakorlatilag ugyan az a két kaja.Csak a dürümöt vékony tésztába tekerik bele.Meg több zöldség megy bele.Laktatóbb és finomabb.L.Messi 10 írta:Az ugye hasonló mint a Gyros? Az is nagyon jó kaja!Bányász írta: A gyorskaják közül nálam a dürüm a nyerő.
http://www.youtube.com/watch?v=SfElcjQQjCcMessiFan írta:Országnak nem sorolható de Amerikában szvsz az emszídonáldot (mcdonald) mondanák a legtöbben és nem azt hogy Olasz konyha
Ész nadon omlószVaratrix írta:Szeretem azt ami egyszerű de finom.
Ész nadon omlószVaratrix írta:Szeretem azt ami egyszerű de finom.
Úgy gondolom, hogy egy Magyar ember rengeteg mindent megeszik jóízűen.L.Messi 10 írta:Hát igen az Olasz-Magyar kaják nagyon sok ember kedvence. De azért van még nagyon sok országnak jó konyhája. Ott van például a spanyol, kínai és még lehetne sorolni.
Az ugye hasonló mint a Gyros? Az is nagyon jó kaja!Bányász írta: A gyorskaják közül nálam a dürüm a nyerő.
Igen valószínűleg az lenne.Nekem is a jó kis egyszerű magyar kaják a kedvenceim.Borsófőzelék,krumplistészta ilyesmik...bár nem tudom ezek mennyire magyar eredetű ételek...Varatrix írta:Itt az Olasz Magyar lesz a befutó kettős.L.Messi 10 írta:Látszik hogy sokan szeretik az Olasz konyhát. Andris nem raknál ki egy szavazást ide offba ki milyen ország konyháit szereti?
Itt az Olasz Magyar lesz a befutó kettős.L.Messi 10 írta:Látszik hogy sokan szeretik az Olasz konyhát. Andris nem raknál ki egy szavazást ide offba ki milyen ország konyháit szereti?
Ilyet én anyukám is szokott csinálni, nagyon jó kaja tényleg.L.Messi 10 írta:Pizza...Én is szívesen megeszem, de kedvencnek
Enyém: egyéni "kreálmány": tepsibe: alul nyers krumpli felszelve, rá paradicsom-paprika-hagyma karikák arra karaj (kikloffolva) majd szalonna be a sütőbe egy órára és annak a tetejére összekeverve reszelt sajt, tejföl majd vissza a sütőbe. Kötelező kipróbálni!
L.Messi 10 írta:
Kinek mi a kedvenc kajája?
Currys Csirke!L.Messi 10 írta:Kinek mi a kedvenc kajája?
Hm... Sztrapacska, minden olasz tészta (gnocchi, tortellini), egyéb tésztafélék, csirkehús/karaj rizzsel/krumplipürével stb.L.Messi 10 írta:Kinek mi a kedvenc kajája?
PizzaL.Messi 10 írta:Kinek mi a kedvenc kajája?Andris írta:Ez mostmár sok lesz itt, srácok. Valami más témát!