Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is rettenetesen csipázom a műsort,nemrég csíptem le az első évadot,meg a 2.-at folyamatosan.Hattttalmasak!Én Kiss Ádámot bírom a legjobban közülük.Xzibit25 írta: Na meg ma van Showder Klub is,másik nagy kedvencem.Am nem látta vki véletlenül h kik lesznek ma benne?
nekem is ez volt, nézd meg, a következő részeknél, nekem ott volt, csak rossz volt a címben a számozás. Furcsáltam én is, de végül megtaláltam.Theo írta:Valaki néz innen 24-et?
Mostanában kezdtem el, a 7. vagy a 8. rész után 4 órát ugrott a sorozat
Rosszat töltöttem le, vagy így csinálták? Nmagról töltöttem min a 6 évadot, ez az első évad elején van.
Azért kérdezem csak, mert pl nem tudjuk meg így, hogy hogy jutott oda Bauer, stb...
Mind a 6 évadot láttam, bár elég rég néztem az első-t,de kizárt, hogy így csinálták volna, minden évad minden órája látható voltTheo írta:Valaki néz innen 24-et?
Mostanában kezdtem el, a 7. vagy a 8. rész után 4 órát ugrott a sorozat
Rosszat töltöttem le, vagy így csinálták? Nmagról töltöttem min a 6 évadot, ez az első évad elején van.
Azért kérdezem csak, mert pl nem tudjuk meg így, hogy hogy jutott oda Bauer, stb...
És milyen jól tetted.Ilúvatar írta:www.opensubtitles.orgEtooka írta:Valaki nem tudna pü-ben a Wantedhez egy magyar feliratot linkelni?
Előre is kösz!
nem küldöm el püben, mert hasznos információ a többieknek is
www.opensubtitles.orgEtooka írta:Valaki nem tudna pü-ben a Wantedhez egy magyar feliratot linkelni?
Előre is kösz!
A derült égből egy korrekt romkom, a Trópusi vihar viszont tényleg zseniális komédia. RD Jr. szenzációs! A meglepetés sztár meg pláne. Stiller kicsit háttérbe is szorul abban a filmben, ellopják a showt.Derült égből Polly: Úgy ültem le elé, hogy romantikus nyálas cucc lesz, de mivel Ben Stiller van benne, valamint a kedvenc színésznőm Jennifer Aniston, így meg kell nézni. Hát nemtom, imádom. Nagyon nagy poénok vannak benne, szétröhögtem magam. Jó film! Nem kicsit.
Ezen felbuzdulva indultam neki a Trópusi Viharnak. Egész jó kis vígjáték, Ben Stillerben nem csalódtam, de nem adnám érte a két kezem, nem a legnagyobb durrantás. Egyszer simaliba.
Na, asszem megnézem lassan én is ezt a filmet! mondjuk csodálkoznék, ha csak fele ennyire is tetszene nekem az a film!Óriási film,10-es skálán 20ast érdemel
Vad vakációt (Welcome home Roscoe Jenkins) ajánlanám figyelmedbe tőle,ha nem láttad.Nem régi a cucc,és naon jó sztem!G-Jay írta: Neki akarok látni pár filmnek a kedvenc vígjátékszínészemtől Martin Lawrence-től. Bad boys, Gagyi mami, Nemzetőrség Bt., ilyesmi. Láttam mindet, de egy maraton jó lenne. ..
hát akkor tévedtem. ez van.Sanama írta:ez így van 4. évad elején leszedik a tetkóját épp azért,hogy ne ismerjék fel olyan könnyen
ez így van 4. évad elején leszedik a tetkóját épp azért,hogy ne ismerjék fel olyan könnyenPerrero írta:Semmi baj, de leszedette őket ha jól emlékszemRajmó írta:Találtam PB-ben egy bakitugyebár tudjuk az első évad óta, hogy szét van tetoválva Scofield. Namármost, mielőtt bemennek a Sylla-ért s Sucre imádkozik akkor Scofield átkarolja az ülést, és látszik h a karján nincs tetoválás, holott egészen a csuklójáig lennie kellene
ha valaki már leírta, akkor bocsi
Marci, nézz egységet