Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a black hawk down az egyik kedvenc filmem!grecki írta:Hola!
Tud nekem valaki olyan filmet mondani, ami a Black Hawk Down, a Navy Seals, Tears of the Sun,stb című filmekhez hasonlítanak? Ezer éve keresek frankó kommandós filmeket, és nem nagyon találok. Köfike.
Értem énis valahogy így gondoltam. Lécci küld el PÜ be h honnan szeditek és h hányadik rész meg....G-Jay írta:Torrentről lekapjuk pár órával azután hogy levetítették amerikában. Ezután megvárjuk (néha nem) a feliratot, majd meglessük.danko94 írta:hol nézitek?????(a szökést)
Torrentről lekapjuk pár órával azután hogy levetítették amerikában. Ezután megvárjuk (néha nem) a feliratot, majd meglessük.danko94 írta:hol nézitek?????(a szökést)
jaja jelzett. csak úgy gondoltam,hogy mikor becsúsztatták az esernyőt,arra is jelzett volna,ha nem film lenne szerintemozsimiki írta:tervek nélkül nem jöttek volna csak úgy, fogalmuk nem lett volna,h a Gate-ből át tudnak menniSanama írta: Mondjuk számomra elég érdekes,hogy ha ennyire védik azt a Scylla-t akkor ,jön egy mérnök srác meg 3 haverja és átmennek az egész védelmi rendszeren,holmi folyékony Nitrogénnel megoldják,szal kicsit hihetetlen. Ha ilyen fontos Scllya egy rezzenésre riasztana sztem.amúgy meg egy rezzenésre jelzett is maga a scyla
![]()
végülis észrevette a góré, erre a riasztóra nem gondoltak, már ahogy hozzáért Michael,jelzett is a vén kujonnak...szal mégis eléggé védik...
jó rész volt nekem tetszett, olyan mintha a legvégén tartanánk, közben meg elvileg 20rész fölötti lesz az évad, kiváncsi vagyok mi lesz még itt.
tervek nélkül nem jöttek volna csak úgy, fogalmuk nem lett volna,h a Gate-ből át tudnak menniSanama írta: Mondjuk számomra elég érdekes,hogy ha ennyire védik azt a Scylla-t akkor ,jön egy mérnök srác meg 3 haverja és átmennek az egész védelmi rendszeren,holmi folyékony Nitrogénnel megoldják,szal kicsit hihetetlen. Ha ilyen fontos Scllya egy rezzenésre riasztana sztem.
Jaja megint annyit,volt benne,hogy a vége izgalmas lett. ettől mondjuk nekem tetszett.bowlinggolyo írta:Nem egy nagy rész volt ez a része a Szökésnek, inkább ojan mint az előző jó átvezető rész de semmi több igaz a végén eléggé izgalmassá válik de az csak jövőhéten derül ki
Végülis csak az első ilyen esetnél kellett 3-4 nappal többet várni, mostantól úgy fogom fel,h vasárnap/hétfőre van felirat csak, így hetente ismét új részt nézhetekVIII.Henrik írta:Hát Ozsi, osztom én is a bánatod, de már az 5. rész óta angol felirattal nézem. Nincs türelmem több, mint 1 hetet várni a magyar feliratra.
Este megnézem a Dark Knight-ot. Már előre pozitívan véleményezem a hossza miatt. Majdnem Keresztapa méretű.
Talán a kabalapasi. Az ilyesmi volt az elején, bár nem néztem végig mert borzalmas volt.G-Jay írta:Valaki tudja, hogy mi a címe annak a filmnek, amiben a csákót elátkozzák, így nem lehet szerelmes, és azt mondja a csajnak csak h szeret szeret szeret. Valami vígjáték elvileg.
rettenetvagonozsimiki írta:Na megnéztem a Halálfutamotnekem is nagyon tetszett,de ez már akkor eldőlt, amikor Carmageddon fílinget adtak a cuccnak,na meg amikor megtudtam,h J.S. a főszereplő
![]()
Eredeti hangját most hallottam először, de über brutál
![]()
na meg a navigátor csaj se rossz
![]()
Más:
elhiszem,h zháznak meg minden, de 8napja kint van a Dexter 3.évad 7.része és felirat seholmár a 8.at is lehet majd szedni....