Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem régi is jó, csak olyan legyen, amilyennek írtad!!d.OR írta:mind a három egybe?![]()
sajnos most újabb filmek nem jutnak eszembe, csak régebbiek, amik hátborzongatóak, de ugyanakkor elgondolkodtatóak is.
Az nem az, ami egy hotelszobáról szól? Ha az, akkor sajna láttam, de köszi a tippet noname!!noname írta:Esetleg az 1408?
Esetleg az 1408?d.OR írta:mind a három egybe?McLovin írta:A 23.-as szám tényleg jó film volt! De én most vmi nagyon hátborzongató, ijesztegetős, elgondolkodtató filmet szeretnék megnézni! Aki tud ilyet, pls írja le a címét!Köszi!
![]()
sajnos most újabb filmek nem jutnak eszembe, csak régebbiek, amik hátborzongatóak, de ugyanakkor elgondolkodtatóak is.
mind a három egybe?McLovin írta:A 23.-as szám tényleg jó film volt! De én most vmi nagyon hátborzongató, ijesztegetős, elgondolkodtató filmet szeretnék megnézni! Aki tud ilyet, pls írja le a címét!Köszi!
Köszönöm szépen!bouba írta: http://torrent.eval.hu/
én innen szedem.
http://torrent.eval.hu/Master19 írta: Kaphatnék esetleg egy linket,hogy honnan töltöd te le mert nekem lui adott linket,de ott csak első és ötödik évad van fent!
G-Jay írta:Kb ugyanennyit össze lehet kaparni mégy jó pár számra...
pl a dátumosak alapból hülyeségek. Van ahol az év számjegyeit adták hozzá, van ahol csak a hónap nap számít?
Abban hiszünk amiben hinni akarunk.
Kaphatnék esetleg egy linket,hogy honnan töltöd te le mert nekem lui adott linket,de ott csak első és ötödik évad van fent!G-Jay írta:The Wire második évadán most vagyok túl!
Talán még jobb volt mint az első. De egy biztos, még kegyetlenebb. Nem gondolnád hogy bizonyos szereplők meghalnak, mert azthiszed fontosak, akárcsak a PB-ben vagy Heroesben pl az emberkék. De nem, itt ez nem számít, akárcsak az élet. Nincs kitüntetett személy. Ez nekem nagyon bejön.
A PB-ben visszahozzák Saraht a halálból a nézettségért, nah itt ilyen nincs. Főosztó sorozat. Még mindíg csak ajánlani tudom.
köszi szépensocio66 írta:Drumlinepalesz77 írta:légyszi valaki. van egy film, asszem magyarul dobszóló a címe, amerikai ?középiskolás? zenekarokról szól, a főszereplő egy tehetséges néger dobos, nem tud kottát olvasni, de űberkirály dobos, nem tudja valaki az angol címét a filmnek? előre is köszi
Ilyen szempontból 24 is megközelíthettlenG-Jay írta:The Wire második évadán most vagyok túl!
Talán még jobb volt mint az első. De egy biztos, még kegyetlenebb. Nem gondolnád hogy bizonyos szereplők meghalnak, mert azthiszed fontosak, akárcsak a PB-ben vagy Heroesben pl az emberkék. De nem, itt ez nem számít, akárcsak az élet. Nincs kitüntetett személy. Ez nekem nagyon bejön.
A PB-ben visszahozzák Saraht a halálból a nézettségért, nah itt ilyen nincs. Főosztó sorozat. Még mindíg csak ajánlani tudom.
Drumlinepalesz77 írta:légyszi valaki. van egy film, asszem magyarul dobszóló a címe, amerikai ?középiskolás? zenekarokról szól, a főszereplő egy tehetséges néger dobos, nem tud kottát olvasni, de űberkirály dobos, nem tudja valaki az angol címét a filmnek? előre is köszi