Utazás Barcelonába

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Chris0527
Entrenador del Barça

2008.12.09. 20:45:58

Érdeklődtem busz után. Azt mondták hogy 35 személyes buszok 240 ft/km-es áron mennek ugye Barcelonába 2000 km-es út az 480000 ami 35 főre dúrván 14ezer forint. Ez csak egy elképzelés de mégis van valami legalább árral kapcsolatban sztem jó viszonyítási alap. Ja azt viszont még megemlitem hogy az autópálya díjak ebben nincsen benne.
takivini
Capitá del Barça

2008.12.04. 20:14:28

Azoknak, akinek jegyproblémái vannak:

Nem érdemes interneten foglalni, mert Barcelonában nem csak olcsóbb, hanem (az el Classicót kivéve) száz százalék hogy még a meccs napján is kapsz jegyet az aznapi mérkőzésre.
Kép
FCbarca19
Barça C

2008.12.04. 20:00:16

100% hogy megyek az ősök megengedték a bussz az jó dolog lenne mert út közbe lenne mit láttni bőven !:D
Már 20000-rem van xD karácsonyra mindenkitől pénzt kértem + nyári munka és go !:D
Katalán a szív kék a lélek BARCELONA fan maradok, amíg élek !!!
Koeman
Jugador del Barça

2008.12.03. 12:21:03

Visszaolvastam. 99,99%, hogy megyek! :wink:
Nekem 8, hogy mivel mennénk. Felőlem stoppolhatunk is, de mehetünk gyalog vagy űrhajóval, csak végre ott lehessek a Nou Campban! 8)
Jah, egyébként Szeged környékéről írok, ha valaki erre leledzik, szóljon.

Visca el Barca!
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.12.02. 19:09:15

Koeman, olvass egy kicsit lentebb, és meglátod, hogy itt a Gamperre való kiutazás a fő téma pár oldal óta. Amikor meglesznek a konkrét időpontok, árak, ..., csatlakozz hozzánk nyugodtan.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Koeman
Jugador del Barça

2008.12.02. 18:23:24

Sziasztok!

Jómagam is nagyon szeretnék kiutazni Barcelonába és megtekinteni a stadiont a várost, meg természetesen egy mérkőzést. Sajnos nincs az ismerőseim között Barca-drukker.
A legfontosabb azonban, hogy még azelőtt látni szeretném a Nou Camp-ot, mielőtt átépülne...
Szívesen csatlakoznék egy utazó társasághoz, de meg is szervezhetünk egyet. 2009. tavaszára gondoltam.
Ha valakinek vannak hasonló tervei, vegye fel velem a kapcsolatot!

Mindenkinek jó szurkolást kívánok!

Koeman
Feketesz
Barça B

2008.12.01. 22:27:18

Sziasztok!

Barátokkal tavaszra konkrétan márciusra tervezzük életünk első Barcelonai utazását két meccsel egybekötve, konkrétan a Bilbao elleni hazai meccsre gondoltunk illetve az azt követő Bl meccsre. Néztünk nyilván még csak A Bilbao elleni meccsre árakat a Barca honlapján LATERAL kategóriában,de ott már mintha kb. elfogyott volna,vagyis minden szektorba 10-15-20 szabad jegy van véletlenül se volt 3 hely egymás mellett. Ennyire felvásárolták volna az értékesítők a jegyeket?? Esetleg máshol hol lehet vásárolni?? Valamint a Bl meccsre mennyi esély van jegyet szerezni, körül belül mennyibe kerülni??

Válaszotokat előre is köszönöm

Üdv: Feketesz
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2008.11.23. 16:22:53

Perrero írta:
tegnap vettem meg az Al Kaida Airlinest, jók a gépek, pilóták is, de a landolásnál vannak problémák :D Amúgy már csak hangulat miatt is a buszra szavaznék... :D repcsin nem lehet annyit inni... :D
Viszont a buszon is lehetnek komoly súrlódások a buszért felelő sofőr és az utasokat vezető csoportvezető között, ha az illető csoport markánsan bomlik a szesz miatt. Ne égessük Ivánt azzal, hogy matarészegre isszuk magunkat, mert az akár rosszul is elsülhet. Ki kell bírnunk az utat oda és vissza szesz nélkül, mert ha nem így teszünk, akkor ha később is szeretnénk azt a buszt, akkor nem fogjuk megkapni, úgyhogy hátrább az agarakkal és viselkedjünk! K.

Piramis!
Captain
Jugador del Barça

2008.11.23. 15:34:54

Nehogy azt mondjatok,h nincs eleg erdeklodo..., ugyhogy gondoltam en is irok. :)

Mar regota vartam,h meginduljon vmi a temaban..., a szervezoknek elore is halas koszonet es sok turelmet is kivannek nekik! ;)

A kenyelem es a gyorsasag miatt en preferalnam a repulot, de ha busz akkor busz. (mivel a munkasok taborat erositem igy az idotenyezo is szamit a szabik miatt)

Amikor eljutunk oda,h veglegesen nyilatkozni kell, akkor majd mondok igent v. nemet, addig a lelkesek taborat erositem (mast ugysem lehet).
On your chests you carry the badge of Barcelona Football Club, and your heart beats beneath that badge!

Barcaa!!!!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.11.23. 14:38:04

torrestoni írta:Nos, sokat gondolkodtam, s most lenne egy kérdésem: a légitársaságok, gondolok itt elsősorban a fapadosokra, illetve a Gamper kupa időpontja az utazás előtt kb. mennyivel lenne biztos? Mert úgy gondolom, hogy ha már egy hónappal, akkor nyugodtan meg lehetne szervezni az utazást úgy. S van-e csoportos kedvezmény?
Én úgy tudom néhány légitársaságnál van csoportos kedvezmény(fapadosnál is) de nem tudom pontosan melyikeknél...

Amit írtál az jogos is lehetne ha nem 30 vagy több emberről lenne szó.Mert egy hónappal az utazás előtt nem biztos,h van 30jegy egy gépre...és ráadásul akkor már nem is nagyon vannak kedvezményes jegyek szvsz.

Na meg aztán az sokkal kötöttebb dolog.Szóval itt már foglalásnál tutira kell tudni a létszámot mert sok légitársaságnál nincs névátírás meg jegyet se fizetnek vissza...szóval ezért is jobb lenne a busz sztem.

És van még egy valami,mégpedig,h sok fapados nem Barcelonába repül.Hanem Gironába pl v Reusba talán.Tudomásom szerint csak a ClickAir repül egyenesen Barcelonába meg tán a Sky Europe de abba nem vagyok biztos,h ők még indítanak gépet Pestről...
Egyébként ahogy emlékszem, az egyik légitársaság szerdánként indít járatot BCN-be
Nyáron amikor szezon van akkor sok társaság naponta reptet egy gépet oda egyet meg vissza.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.11.23. 14:36:50

gergo9 írta:...De nem hiszem hogy túllépjük a 30-as limitet. Kéne valamilyen közös számlát indítani ahová egy kissebb foglalónak megfelelő összeget lehetne utalni(mondjuk 5000Ft) így kiderülne kinek komolyak a szándékai :D És így a végleg kialakult keretetnek szervezni az utazást
Ne légy ilyen..., sokaknak valóban csak álom marad..., de mégis...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
gergo9
Director del Fútbol

2008.11.23. 14:34:19

Először én is a buszost preferáltam a haverkodás miatt de ha 4napra megyünk akkor lesz idő spanolni. Meg kb a repülő is kb ugyanannyiból jön ki mint a buszos cucc(oda-vissza 40ezer) . Nekem is van egy ismerősöm aki szokott szervezni utakat Barcelonába. 52személyes a busz amúgy. Én nem húznám meg a limitet 30főnél mert nem muszáj mindenkinek Iván által ajánlott helyen laknia. De nem hiszem hogy túllépjük a 30-as limitet. Kéne valamilyen közös számlát indítani ahová egy kissebb foglalónak megfelelő összeget lehetne utalni(mondjuk 5000Ft) így kiderülne kinek komolyak a szándékai :D És így a végleg kialakult keretetnek szervezni az utazást
fcjoc
Entrenador del Barça

2008.11.23. 14:31:15

gyerekek a lényeg hogy az utazási költség minél olcsóbb legyen. nem kell flancos hiperszuper űrhajó. bár a repülő mellett vok én is.. de ha busz/kisbusz akkor az. a lényeg a $
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.11.23. 14:23:10

ozsimiki írta:
lehet,h repcsi is kijönne kevésből, de ha már utazunk, lássunk is valamit, főleg,h szerintem jó pár emberkének első útja lesz Barcelonába (nekem is :D ) igaz,h még nagyon messze van a dolog, de arra ki lehetne írni egy szavazást MAJD,hogy busz avagy repcsi-s szitu legyen, (eddig szerintem többségben a buszosok vannak... 8)
Nem mondtam én sem, hogy ha busszal mennénk, akkor már nem érdekel a dolog, mert pl.: aki akarja, az meg tudná szervezni magának a többiektől külön is, akár repülőgéppel. Én maradok az "eurobarcások" mellett. Meg még az asszonyt kellene rávenni, hogy ő is tegyen félre pénzt magának :twisted:

Szóval csak azért említettem meg, mert az én szívemhez közelebb áll, s ugye van idő, ezért jó lenne ezt a megoldást is megvizsgálni...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.11.23. 14:19:42

Taibi írta:Engem is érdekelne a dolog lehet, de háromnegyed év van még addig hátra, úgyhogy majd később visszatérek még erre. :)
Igazából "csak" pénz kérdése lesz az egész, részemről azon fog múlni, hogy lesz-e akkor rá pénzem vagy sem. (Gondolom sokan vannak így ezzel.)
Jaja, a zsé a lényeg, de én igazából úgy vagyok vele,hogy tudom,h még csomó időm van addig,és már most teszek félre amennyit lehet, így addig nagy sansz van rá,h össze is jön. :wink:

Torrestoni hszére reagálva:

lehet,h repcsi is kijönne kevésből, de ha már utazunk, lássunk is valamit, főleg,h szerintem jó pár emberkének első útja lesz Barcelonába (nekem is :D ) igaz,h még nagyon messze van a dolog, de arra ki lehetne írni egy szavazást MAJD,hogy busz avagy repcsi-s szitu legyen, (eddig szerintem többségben a buszosok vannak 8) ) és akkor olyan irányban kell érdeklődni.

Sokaknál olvastam,h buszos ismerős, családtag,stb, ott még szntem több kedvezményt is ki lehet csikarni, bár ha valakinek repcsis vállalkozása is van,akkor nem szóltam :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.11.23. 14:13:06

Nos, sokat gondolkodtam, s most lenne egy kérdésem: a légitársaságok, gondolok itt elsősorban a fapadosokra, illetve a Gamper kupa időpontja az utazás előtt kb. mennyivel lenne biztos? Mert úgy gondolom, hogy ha már egy hónappal, akkor nyugodtan meg lehetne szervezni az utazást úgy. S van-e csoportos kedvezmény?

Másrészt én úgy gondolom, repülővel is gond nélkül megoldható lenne, kb. ugyanannyi lenne a költség. Persze pro és kontra mindkettő mellett lehetne érveket felhozni, én a légi utazást preferálom... Különösebb oka nincs, s bár rengeteg szép tájat így nem látnának az először arra utazók, de mindenképp kíméletesebb lenne repülőgéppel, illetve biztonságosabb, és kényelmesebb. Na és persze autóbusszal az egész "kiruccanás" ideje kitolódna, ami nem mindenkinek jó, hiszen nyáron is ugyanúgy kell menni dolgozni, s sajnos vannak munkahelyek, ahol igencsak korlátozott a szabadnapok száma.

Szóval, azt hiszem semmi sem megoldhatatlan.
Egyébként ahogy emlékszem, az egyik légitársaság szerdánként indít járatot BCN-be, majd Vasárnaponként BUD-re, így ha szombatra esne a mérkőzés, úgy lenne idő egyéb tevékenységekre, gondolok itt a városnézésre.

Amennyiben nem gond, felveszem a kapcsolatot néhány társasággal, illetve kérnék véleményeket az utazás ezen formájával kapcsolatban tőletek, s természetesen Ivántól is...

Szerk.: na és ugye pénz..., az a fránya pénz. Nekem azzal nem lesz gond, hiszen folyamatosan dolgozok, s félre tudok tenni, de más közbejöhet. Viszont ez elsődleges lenne. Esetleg van valaki, aki B.-A.-Z. megyéből jó eséllyel benne van az utazásban?

Minden jót!
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2008.11.23. 14:11:30

Engem is érdekelne a dolog lehet, de háromnegyed év van még addig hátra, úgyhogy majd később visszatérek még erre. :)
Igazából "csak" pénz kérdése lesz az egész, részemről azon fog múlni, hogy lesz-e akkor rá pénzem vagy sem. (Gondolom sokan vannak így ezzel.)
mrlevy
Jugador del Barça

2008.11.23. 13:57:16

ÜDV!

Én bár már jártam barcába és láttam a szomorú véget ért espanyol elleni utolsó hazai meccsünket 2007.06.09-én de ettöl függetlenül ABSZOLULT DE ÉRDEKEL EZ A LEHETŐSÉG :!: Repcsivel voltam 2,5óra volt az út úgyh én a repcsit támogatnám,de úgy látom a nagy többség a busz mellett van szóval ha végül busz lesz,abban is benne vok :!: Szerintem nem is az út és a meccs jegy drága hanem a szállás,úgyh Iván által írt szállás/ár TÖBB MINT KEDVEZŐ :!: "Csak" szervezés kérdése az egész na és némi kis zsé :wink:

VISCA BARCA :!:
Mihu
Director del Fútbol

2008.11.23. 13:53:42

Theo írta:Bocs hogy beleszólok, de szerintem 80 nem elég.
Oké 64-re kijön minden, de azon kívül kaja,pia, gondolom aki barcelonába megy az vásárolni is akar valamit... Én 3 éve nyáron 200 euro-t költöttem el 5 nap alatt Spanyolországban, úgy hogy kaja, pia benne volt a szállásban, úgy hogy a Botigában akkor nem is költöttem túl sokat.
64+költőpénz -> Szerintem kb. 100 kell, ha nem költesz túl sokat.
És ha bejutsz a Botigába, nehezen szabadulsz onnan :)
Idén csak a Botigában kb. 80-100 eurot otthagytam... És aki Barca drukker, az is ott fog hagyni szerintem "pár" eurot.
Sajnos nem hiszem hogy jövök, mivel kétszer voltam már Barcelonában és lehetséges hogy Május végén megint megyek, focizni oda. De az ezutáni "túrán" tuti hogy rajta leszek :)
Mondjuk nem magamból kell kiindulni, ez igaz :D Én eddig akárhányszor voltam külföldön, 2-3000 ft-nál többet nem igen költöttem :D Mondjuk ezek ilyen sulis kirándulások voltak, de a többiek költöttek rendesen, csak én nem vettem semmit :) Úgyhogy akkor úgy mondom hogy szerintem én ki fogok jönni 80-ból. Bár ha veszek egy mezt, az már kapásból 24ezer, és akkor már 88ezer ft :D Na mind1, majd kialakul még....amúgy se tudunk még teljesen pontos összegeket. Lehet lesz ami olcsóbb lesz, de lehet olyan is ami drágább. Nem tudjuk még.
Theo
Jugador d'estrella

2008.11.23. 13:39:34

Bocs hogy beleszólok, de szerintem 80 nem elég.
Oké 64-re kijön minden, de azon kívül kaja,pia, gondolom aki barcelonába megy az vásárolni is akar valamit... Én 3 éve nyáron 200 euro-t költöttem el 5 nap alatt Spanyolországban, úgy hogy kaja, pia benne volt a szállásban, úgy hogy a Botigában akkor nem is költöttem túl sokat.
64+költőpénz -> Szerintem kb. 100 kell, ha nem költesz túl sokat.
És ha bejutsz a Botigába, nehezen szabadulsz onnan :)
Idén csak a Botigában kb. 80-100 eurot otthagytam... És aki Barca drukker, az is ott fog hagyni szerintem "pár" eurot.
Sajnos nem hiszem hogy jövök, mivel kétszer voltam már Barcelonában és lehetséges hogy Május végén megint megyek, focizni oda. De az ezutáni "túrán" tuti hogy rajta leszek :)
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.11.23. 13:24:46

Ha 80 elég,akkor ketten megyünk.Timi és én.Remélem összejön,de ez addig még úgyis alakul. 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Mihu
Director del Fútbol

2008.11.23. 12:51:41

bowlinggolyo írta:Bocsánat előre is ha már leírtátok de mennyibe kerülne az út(szállás+busz) kb?
Szerintem kb egy 80-assal kell számolni.

60euró a jegy, 60 a szállás, az 2x 16000 ft, tehát az 32, busz megint 32, az már 64, költőpénz...egyszer járunk a hivatalos Barca boltban, akkor már ne jöjjünk haza üres kézzel, és akkor még egyéb költségek. Szerintem az eddigi infók alapján 80-ból ki lehet hozni egy embernek.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.11.23. 12:43:41

bowlinggolyo írta:Bocsánat előre is ha már leírtátok de mennyibe kerülne az út(szállás+busz) kb?
Nem tudni még.

Olvass vissza minden további infóért.
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2008.11.22. 21:05:46

Bocsánat előre is ha már leírtátok de mennyibe kerülne az út(szállás+busz) kb?
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Válasz küldése