Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Viszont a buszon is lehetnek komoly súrlódások a buszért felelő sofőr és az utasokat vezető csoportvezető között, ha az illető csoport markánsan bomlik a szesz miatt. Ne égessük Ivánt azzal, hogy matarészegre isszuk magunkat, mert az akár rosszul is elsülhet. Ki kell bírnunk az utat oda és vissza szesz nélkül, mert ha nem így teszünk, akkor ha később is szeretnénk azt a buszt, akkor nem fogjuk megkapni, úgyhogy hátrább az agarakkal és viselkedjünk! K.Perrero írta:
tegnap vettem meg az Al Kaida Airlinest, jók a gépek, pilóták is, de a landolásnál vannak problémákAmúgy már csak hangulat miatt is a buszra szavaznék...
repcsin nem lehet annyit inni...
Én úgy tudom néhány légitársaságnál van csoportos kedvezmény(fapadosnál is) de nem tudom pontosan melyikeknél...torrestoni írta:Nos, sokat gondolkodtam, s most lenne egy kérdésem: a légitársaságok, gondolok itt elsősorban a fapadosokra, illetve a Gamper kupa időpontja az utazás előtt kb. mennyivel lenne biztos? Mert úgy gondolom, hogy ha már egy hónappal, akkor nyugodtan meg lehetne szervezni az utazást úgy. S van-e csoportos kedvezmény?
Nyáron amikor szezon van akkor sok társaság naponta reptet egy gépet oda egyet meg vissza.Egyébként ahogy emlékszem, az egyik légitársaság szerdánként indít járatot BCN-be
Ne légy ilyen..., sokaknak valóban csak álom marad..., de mégis...gergo9 írta:...De nem hiszem hogy túllépjük a 30-as limitet. Kéne valamilyen közös számlát indítani ahová egy kissebb foglalónak megfelelő összeget lehetne utalni(mondjuk 5000Ft) így kiderülne kinek komolyak a szándékaiÉs így a végleg kialakult keretetnek szervezni az utazást
Nem mondtam én sem, hogy ha busszal mennénk, akkor már nem érdekel a dolog, mert pl.: aki akarja, az meg tudná szervezni magának a többiektől külön is, akár repülőgéppel. Én maradok az "eurobarcások" mellett. Meg még az asszonyt kellene rávenni, hogy ő is tegyen félre pénzt magánakozsimiki írta:
lehet,h repcsi is kijönne kevésből, de ha már utazunk, lássunk is valamit, főleg,h szerintem jó pár emberkének első útja lesz Barcelonába (nekem is) igaz,h még nagyon messze van a dolog, de arra ki lehetne írni egy szavazást MAJD,hogy busz avagy repcsi-s szitu legyen, (eddig szerintem többségben a buszosok vannak...
![]()
Jaja, a zsé a lényeg, de én igazából úgy vagyok vele,hogy tudom,h még csomó időm van addig,és már most teszek félre amennyit lehet, így addig nagy sansz van rá,h össze is jön.Taibi írta:Engem is érdekelne a dolog lehet, de háromnegyed év van még addig hátra, úgyhogy majd később visszatérek még erre.
Igazából "csak" pénz kérdése lesz az egész, részemről azon fog múlni, hogy lesz-e akkor rá pénzem vagy sem. (Gondolom sokan vannak így ezzel.)
Mondjuk nem magamból kell kiindulni, ez igazTheo írta:Bocs hogy beleszólok, de szerintem 80 nem elég.
Oké 64-re kijön minden, de azon kívül kaja,pia, gondolom aki barcelonába megy az vásárolni is akar valamit... Én 3 éve nyáron 200 euro-t költöttem el 5 nap alatt Spanyolországban, úgy hogy kaja, pia benne volt a szállásban, úgy hogy a Botigában akkor nem is költöttem túl sokat.
64+költőpénz -> Szerintem kb. 100 kell, ha nem költesz túl sokat.
És ha bejutsz a Botigába, nehezen szabadulsz onnan
Idén csak a Botigában kb. 80-100 eurot otthagytam... És aki Barca drukker, az is ott fog hagyni szerintem "pár" eurot.
Sajnos nem hiszem hogy jövök, mivel kétszer voltam már Barcelonában és lehetséges hogy Május végén megint megyek, focizni oda. De az ezutáni "túrán" tuti hogy rajta leszek
Szerintem kb egy 80-assal kell számolni.bowlinggolyo írta:Bocsánat előre is ha már leírtátok de mennyibe kerülne az út(szállás+busz) kb?