2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Írtam róla utána, h sztem nem volt rossz az első évad. Nem valószínű, h bármelyikünk sorozattoplistájára felkerül az 5-be, de azért egynek nem rossz.lui1698 írta:
Viszont veb írt del Toro sorozatáról. A könyvet nem igazán dicsérték agyon, viszont sorozatként lehet, hogy működik. Nem lesett bele valaki?
miihii írta:
Én nemtom, nekem már kezd unalmas lenni a séma. Elvannak, dumadumaduma, mendegélnek, mint a Gyűrűk urában, aztán hirtelen ott terem egy falka zombi, két perc akció és ende...visca el barca írta:twd jól volt, bár eléggé elhúzták előttünk a mézesmadzagot. olyan verziot szedtem le, amihez nem volt a végén next episode, ugyhogy fogalmam sincs mi mi lesz
Egyszer volt... sorozatok, Dragon Ball de az még ma is a kedvencek közé tartozikzola8787 írta:Leírhatnátok gyerekkorotok meghatározó meséit isBár gondolom 20 emberből 19nél szerepelne a Dragon ball meg a Pokemon
Nálam:
Dragon ball
Pokemon
Tom és Jerry
Denver az uccsó dinoszaurusz
Yugioh
Slayers/Inuyasha
CN-ös mesék (Johnny Bravo, Dexter laboratóriuma, Kölök nem dedós)
http://s3-ec.buzzfed.com/static/imagebu ... 0760-9.jpg
ezt megdobom egy yu-yu-hakusho-val, a tininidzsával (szigorúan az eredeti sorozat!), kacsamesékkel/balu kapitány kalandjaival/csipet csapattal. Ezen kívül Rocko, Hé Arnold és az .........zola8787 írta:Leírhatnátok gyerekkorotok meghatározó meséit isBár gondolom 20 emberből 19nél szerepelne a Dragon ball meg a Pokemon
Nálam:
Dragon ball
Pokemon
Tom és Jerry
Yugioh
Slayers/Inuyasha
Tini nindzsa, Pókember, Tom és Jerry, Thomas a gőzmozdony, Teletabi.zola8787 írta:Leírhatnátok gyerekkorotok meghatározó meséit isBár gondolom 20 emberből 19nél szerepelne a Dragon ball meg a Pokemon
Nálam:
Dragon ball
Pokemon
Tom és Jerry
Yugioh
Slayers/Inuyasha
Szomszédokat ne bántsd, az egy jó sorozat volt.visca el barca írta:
szinte tökéletes lista, bár nekem a szulejmán már túl pörgős, úgyhogy inkább legyen a szomszédok helyette
szinte tökéletes lista, bár nekem a szulejmán már túl pörgős, úgyhogy inkább legyen a szomszédok helyetteP.U.Y.O.L. írta:1. Cápali és Cápeti
2. Xénia láz
3. Szulejmán
4. Petrocelli
5. Rex felügyelő/Gumimacik (itt nem tudtam dönteni)
sztem csak annyi volt a különbség, hogy az irak vmivel kommerszebb, fogyaszthatóbb lett. a generation killben egy 60 perces részből 50 úgy telt, hogy ültek az autóban/autó mellett és arról dumáltak ki kit húzna meg, meg milyen rossz a zacskós, instant marha...MQuCsabi írta:VeB!
Irak: Jól döntöttem, hogy ezt néztem meg másodiknak. Sokkal komolyabb témákat boncolgat, mint a Generation Kill. Ehhez képest az egy bohózat. Szégyen, nem szégyen, néha elszorult a torkom. Arra azt mondtam elhamarkodottan, hogy valahogy így képzelném el, de az csak egy egészen kis szeletét mutatta be a történéseknek.De ez!...