Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Reméljük előrukkolnak valami jó ki mozival a második rész után, ami szerintem sokkal gyengébb lett, mint az első.soadroli írta:Lesz Szállító 3 !!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=9ETYL-qf12k <-- egy kis előzetes
Nagyon jó film ,de csak eredeti hanggalmiihii írta:
erre már kíváncsi vagyok egy ideje,C. Farrell is favoritom.Viszont nem találtam egy oldalon sem,ahol jelen vagyok.Tudna vki esetleg egy linkkel szolgálni?Naon megköszizném!
küldtem egyet privátban.miihii írta:erre már kíváncsi vagyok egy ideje,C. Farrell is favoritom.Viszont nem találtam egy oldalon sem,ahol jelen vagyok.Tudna vki esetleg egy linkkel szolgálni?Naon megköszizném!
erre már kíváncsi vagyok egy ideje,C. Farrell is favoritom.Viszont nem találtam egy oldalon sem,ahol jelen vagyok.Tudna vki esetleg egy linkkel szolgálni?Naon megköszizném!Bányász írta:...ajánlani tudom az az Erőszakik(In Bruges) bár elég érdekes hangulata van...
De érdekes amúgy az ízlésem ugyh ne bízz abba amit én ajánlok.
Moziba néztem.socio66 írta:Nem nagyon találom a regis oldalakon de azért köszi.Bányász írta:
Pineapple Express(Ananász Expressz)!
Nekem tetszett.Kis füves mozi.
Nem nagyon találom a regis oldalakon de azért köszi.Bányász írta:
Pineapple Express(Ananász Expressz)!
Nekem tetszett.Kis füves mozi.
Mégis ezt nézi az ország, akármekkora szrt ad az RTL. Nézettségbe mindig az RTL fog vezetni.Bányász írta:BOA vs PYTHON
Remekmű!!!vale írta:BOA vs PYTHON...
Pineapple Express(Ananász Expressz)!socio66 írta:Tudna nekem valaki ajánlani egy jó úabb filmet? az utóbbi napokban megnéztem párat,(Halálfutam,Trópusi vihar,A hihetetlen Hulk)de most nem jut eszembe semmi olyan,amire kíváncsi lennék..
na ez a szívembe gázolt. ez egy zseniális film, nem én tehetek róla, hogy átaludtam a felét, nagyon izgalmas voltvale írta:Tegnap olyan film volt hogy majdnem odahugyoztam az asztalra...
direkt végignéztem mert ez volt az általam látott legszarabb film.
BOA vs PYTHON... röviden: "A rejtélyes körülmények közt kiszabadult hatalmas piton tucat számra szedi áldozatait városszerte. FBI-ügynökök és csúcstechnikával felszerelt kutatók indulnak a pusztító ragadozó befogására, és hogy minél előbb véget vessenek a vérengzésnek, egy gigászi méretű boát küldenek a nyomába. Eközben állig felfegyverzett orvvadászok is a gyilkos hüllő után erednek."
Na amikor ezt elolvastam az újságban... kész , kinek jut ilyen egyáltalán eszébe???
Tegnap olyan film volt hogy majdnem odahugyoztam az asztalra...lui1698 írta:Az RTL Klub a tőle megszokott színvolnalú filmet vetít most is.
MIMIC 2!!!
Olyan szánalmas ez a film.Én is csak azért nézem, mert várom, hogy lejöjjön a Sötét lovag és épp nincs jobb dolgom, mint ezt nézni.
Amúgy én levenném a 16-os karikát és kitenném az "Emberek számára nem ajánljuk" feliratot!
Teljesen igazad van.Nagyszerű mondatokat emeltél ki,valóban az ilyenek miatt érdemes az eredeti hangot hallani.lui1698 írta:Azért a filmek között nem egy olyan van amit eredeti nyelven érdemes megnézni.
Én a Prison Break-et is úgy néztem, a Fűrész is jobb volt("I wanna play a game","GAME OVER"), és a legfrissebb a fantasztikus Dark Knight HL-el("Why so serious?").
Nem vált be nekik, mert torrentBányász írta:
De megnézted mindkettőt....
És azt hiszem ez a kulcsa mindennek.Amíg az ilyen "lerágott csontok" hoznak a konyhára addig egyértelmű,h folytatják...
na ez pl tényleg jól sikerült a folytatása... Meg a Die Hard széria isBányász írta: Vagy a halálos fegyver![]()
igen, ezzel 1etértek...Bányász írta: Szóval lehet jó folytatásokat csinálni meg rosszakat is.Sajnos az utóbbi időben a rosszból volt a több...
Lesz hatodik is?miihii írta:sztem annyira nem tudják elszúrni,h ne nézném meg majd a 6. részt jövőre!
De megnézted mindkettőt....Ilúvatar írta:Ott van még a rocky, indiana jones, rambo, stbstb...lui1698 írta:Ezeknek a "110szer rágott csontoknak" én nem vagyok a híve.
Miért kell erőltetni a folytatásokat, amikor már rég befejezték és kész... Indy 4 megse közelíti az első hármat. Rambo 4 is...
Hát igen.A holivúdi filmesek úgy látszik kifogytak az ötletekből.Ilúvatar írta: Ott van még a rocky, indiana jones, rambo, stbstb...
Miért kell erőltetni a folytatásokat, amikor már rég befejezték és kész... Indy 4 megse közelíti az első hármat. Rambo 4 is...
Ott van még a rocky, indiana jones, rambo, stbstb...lui1698 írta:Ezeknek a "110szer rágott csontoknak" én nem vagyok a híve.
Itt van két link:Rajmó írta:Valaki látta már a Mirrors (Tükrök) c. filmetHa igen, valaki mondhatna róla valami infót, hogy érdemes-e megnézni
Rajmó írta:Valaki látta már a Mirrors (Tükrök) c. filmetHa igen, valaki mondhatna róla valami infót, hogy érdemes-e megnézni