Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szajko írta:lui1698 írta:Még kb. 1 óra és lejön a Futball faktor (The Football Factory) című film.
Ha valaki látta megoszthatná velem milyen tapasztalatai vannak vele kapcsolatban.
Honnan töltöd le megmondanád légyszíves,mert én seholse találtam?!
Előre is köszönöm!
Az Eszter hagyatékát még nem láttam, tehát nem is tudok róla mondani véleményt.szajko írta:Két filmről kérnék tanácsot!
A Banki melóról és az Eszter hagyatékáról!
Potyára nem akarom letölteni,légyszvíes valamit írjatok róla megnézhetőek e avagy pocsékok?
Köszi előre is!
http://filmkatalogus.hu/Terminator-A-megvaltas--f23370soadroli írta:Lesz Terminator 4?Ki fogja játszani?
Kb. 1-2 hete néztem meg moziban. Nekem csak 10/6 a film. Kiszámítható sok jelenet,de HD- ben szép lehet, úgy kellene látni.MQuC írta:A Tükrök című horrot nézzétek meg. Szigorúan egyedül, sötétben:
Nem is láttam!Bocsi!MQuC írta:Ez egy meghívós oldal???
Azt irja, jelenleg nincs regisztrálásDe azért köszi.
Tessék:MQuC írta:Hello!
A futballfaktorrol tudna valaki adni egy működő TORRENTET? amit seedelnek is?
Megnéztem és ....VictorValdes19 írta:Nekem naon bejön,de nem tudnám megmondani,hogy mi fogott meg benne,úgy az egész film a zenétől kezdve minden. Mindenkinek ajánlom aki még nem nézte meg![]()
Hiteles képet add a focihuligánokról,meg aztán lehet rajta röhögni is,főleg Billyn az 1 állat
Megnézem akkor már én is ezt a filmet,kiváncsi vagyok rá.miihii írta:Futballfaktor: zseniáliiiis!Kumma jó kis mozi,megnézni:ALAPNagyon egyben van a dolog,mindenkinek ajánlom én is...
Zombi Sztriptíz:este megnéztem.Nagyon erősen B kategóriás horror,kissé bugyuta az egész...De pozitívumai is voltak: Jenna Jameson (és még pár léder hölgyemény) gyönyörű teste igen mutatós a mű nagy részében
és az emberzabászatot is igen látványosra,lucskosra sikerült megcsinálni.
![]()
10/3.5
lui1698 írta:Még kb. 1 óra és lejön a Futball faktor (The Football Factory) című film.
Ha valaki látta megoszthatná velem milyen tapasztalatai vannak vele kapcsolatban.
Meddig erőltetik még?soadroli írta:Fűrész 5-nek láttam az előzetesét!
Mátol megy a mozikban(nem m.o.-on)