Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Fernando írta: Emellett megnéztem két igen (szomomra) pocsék filmet. Az egyik a Király nevében. Jason Statham neharagudjatok, de nevetséges abban a szerepben. Annyira nem ő. A másik borzasztó film a Kocka első része volt. Félelmetesen rosz... Dehát ízlések és pofonok...![]()
![]()
http://sp.hoff.hu/rszergej írta:South Park, 11 évad, szinkronosan, tud vki dobni egy linket?
AliasPerrero írta:Ha már Bill Murray akkor az ember aki túl keveset tudott...
más: tud valaki ajánlani valami jó sorozatot
töltök most pár (7) filmet, de azért inkább sorozatoznék.. akció legyen ha nem para
danke
szerk: 24, Egység, lost, pb, heroes, helyszínelők kilőve
Ezt én is ajánlom!Nem egy fiatal film,de emlékeim szerint hatalmas,jópárszor megnéztem anno.bouba írta:Nagyon ajánlom az Idétlen időkig című vígjátékot Bill Murray-vel.szajko írta:
Hát Vígjáték.az mindegy,hogy mikori...
Nagyon ajánlom az Idétlen időkig című vígjátékot Bill Murray-vel.szajko írta:
Hát Vígjáték.az mindegy,hogy mikori...
Krojf írta:Én pedig többek közt a letöltögetések miatt kongó házaknak
vetítettem a balassagyarmati moziban!
Ben Stiller többet érdemelne...
K.
Én még a VIGJÁTÉKHOZ oda sorolnám a : Ne szórakozz Zohannall című filmet ami nagyon jó, és ncore-on meggyegyzem hogy 25000 ezren töltötték le ami rekord !szajko írta:A Férj és Férj,Amerikai Gengszter,Football Factoryt megfogom nézni és köszi,hogy soroltál fel nekem filmeket!torrestoni írta:Vígjáték:
L. de Fuines és Bud Spencer filmek, Gyalog-galopp, na és az Olsen Banda...
Szakíts ha bírsz; Borat; Anyámon a tanárom, Blöff; Ünneprontók ünnepe, Férj és Férj, Trópusi Vihar, Hancock;
Akció:
Halálos fegyver 1.-2. (3.), War (magyar címét nem tudom, lényeg, hogy Jet Li és J. Statham), A mesterlövész, Orvlövész, Legenda vagyok;
+Világháborús filmek (kivéve az amcsi propaganda szennyeket)
Néhány műremek más műfajból:
A leggyorsabb indián, Ponyvaregény, Esőember, Amerikai Gengszter, Righteous Kill, 300, Kung Fu Panda, Football Factory, Saw I.-IV. (rendezői változatban), Csodabogár, Pókerarcok...
Röviden ennyi, de rengeteg film kiment a fejemből...
Szerintem meg a kényelem a mértékadó...legalábbis túlnyomóan...noname írta:Arról nem tehet senki h nincs olyan anyagi helyzetben h sok pénzt költsön filmekre.Ráadásul egyes helyeken jó mozi és bolt híján még ha lenne is pénz, nincs hol elkölteni.
Most ugy osztasz mindenkit, mintha te sosem töltenél le semmit. Egyébként, egyik érved se valami jó érv.MichaaBee írta:kérdésedre válaszolva, nem vagyok a letöltés híve, mert:
a) nem biztonságos
b) nem biztos, h olyan minőségű, amilyet elvárnék.
az ugyanolyan, mintha megvennéd, csak a kényelmedet szolgálja. ja és nem mellesleg biztosan vírus mentes...Slither írta:Helyesbítek, a nyugati országokban az "ideál" a pénzért való letöltés (pl. iTunes).MichaaBee írta:más országokban az az ideál, h nem töltünk le mindent.
Akkor kölcsönözz....MichaaBee írta:nehogymár a mozik legyenek a hibásak a letöltötögetésekért?! ha épp nem megy a moziban, akkor létezik, DVD bolt, DVD kölcsönző (300-400 Ft 1 film). nem megfizethetetlen. nyílván nem lehet mindent megnézni a moziban, pont ezért vannak DVD-k, sőt lustábbaknak ONLINE DVD kölcsönzők hasonló áron
Tőlem meg is érdemelte volna a mozit....de mire mentem volna levették a műsorról.Krojf írta:Én pedig többek közt a letöltögetések miatt kongó házaknak
vetítettem a balassagyarmati moziban!
Ben Stiller többet érdemelne...
K.
Tökéletes szót használtál:kusza.A második évad elég lapos volt sztem,de ez meg már túl cifra.4 év előre-hátra , PompomLány Claire-Gyilkolós Claire (utóbbin irtó fura smink van,mint egy maszk,nem?Slither írta:A Heroes részről-részre egyre kuszább. Hiron és Andon kívül szinte minden karakter megváltozott. Remélem Peterből nem lesz egy Syler 2.0. Meg a francnak kellett kiásni Adamat.Kezdem úgy érezni hogy nem tart sehová sem a történet, mert amint megmentik a világot, visszajön valaki a jövőből és bumm: "pillangő-effektus".
![]()