http://bookline.hu/product/home!execute ... Oneletrajzozsimiki írta:Ezt az önéletrajzi könyvet tuti beszerzem vhogy.
Offtopic
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Egyszer volt egy interjú a tv-ben vele és akkor mondta, hogy van a magyarokról egy vízilabdás élménye, többek között Kárpáti Györggyel voltak nagy harcai az olasz-magyar meccsek során.Fecooo írta:mutatok nektek egy képet, és kíváncsi vagyok, ki lesz az első, aki rájön, ki van a képen
Nah ki ő?
a képen levő úriember készített egy videót, amiben üzent nekünk, magyaroknak, melyben kifejti, h mennyire tetszik neki országunk, a szavai alapján őszintén tiszteli a magyarokat, elsősorban persze ezek az élményei a fiatalkorához köthetők
a tippeket sárga színnel lehet lövöldözni, miután kiderül a kiléte, belinkelem a videót is, hátha érdekel majd többeket is

aki nem tudja esetleg és nem akar gondolkodni, annak íme a videó
úgy látom nem volt nehéz kitalálni
megszólal magyarul!
eddig is fan voltam, de innentől még jobban szeretem az öreget, aki kb egy évvel ezelőtt bemutatta, h az ereje még megvan! puszta kézzel összenyomott egy almát!
úgy látom nem volt nehéz kitalálni

megszólal magyarul!
eddig is fan voltam, de innentől még jobban szeretem az öreget, aki kb egy évvel ezelőtt bemutatta, h az ereje még megvan! puszta kézzel összenyomott egy almát!
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Csak nem az öreg Bud, alias Carlo Pedersoli?Fecooo írta:mutatok nektek egy képet, és kíváncsi vagyok, ki lesz az első, aki rájön, ki van a képen
Nah ki ő?
a képen levő úriember készített egy videót, amiben üzent nekünk, magyaroknak, melyben kifejti, h mennyire tetszik neki országunk, a szavai alapján őszintén tiszteli a magyarokat, elsősorban persze ezek az élményei a fiatalkorához köthetők
a tippeket sárga színnel lehet lövöldözni, miután kiderül a kiléte, belinkelem a videót is, hátha érdekel majd többeket is
Jó

"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- ozsimiki
- Adminisztrátor
köszFecooo írta:megvan a győztes!!!!![]()
![]()
![]()
igen, a szeme árulkodó!

amúgy a szeme miatt 95%ra tettem,aztán megnéztem a képet magát,és látszik,h vizes, onnantól pedig 99% volt,h Ő, hiszen vízilabdázott,elég régen már (fekete fehér kép) szal egy Bud Spencer fannak nem volt nehéz

szerk: Bob! beleszerkesztett mondatot nem is olvastam, úgy még könnyebb:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2010.12.14. 20:26:11-kor.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mitán fecooo még beleszerkesztett, s a hozzátett mondta nagyon nagy segítség volt, hajlok én is Ozsi válaszára, de nem hiszem el 
szerk: grat Ozsi, de hihetetlen hogy ő, FAKE

szerk: grat Ozsi, de hihetetlen hogy ő, FAKE

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2010.12.14. 20:26:51-kor.
megvan a győztes!!!!
igen, a szeme árulkodó!
várok még pár tippet, utána jön a videó

igen, a szeme árulkodó!
várok még pár tippet, utána jön a videó

- ozsimiki
- Adminisztrátor
számomra szinte biztosan: Carlo Pedersoli,azaz Bud SpencerFecooo írta:mutatok nektek egy képet, és kíváncsi vagyok, ki lesz az első, aki rájön, ki van a képen
Nah ki ő?
a képen levő úriember készített egy videót, amiben üzent nekünk, magyaroknak, melyben kifejti, h mennyire tetszik neki országunk

mutatok nektek egy képet, és kíváncsi vagyok, ki lesz az első, aki rájön, ki van a képen 
Nah ki ő?

Nah ki ő?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.12.14. 20:22:14-kor.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
ezen mekkorát röhögtem, már a videón:D mit is vártunk tőle? idegbeteg, nem véletlen az a sok eljárás ami folyik ellene. Nem sok részt láttam a Hal a Tortánból,de egyikben meg azt hiszem Nagy Feró akadt ki a többiekre:D inkább itt van csata,mint a VacsoracsatábanKalap1988 írta:Undorító féreg ez az ember. Persze, 3 napja nem alszik egy kaja miatt.... Én meg a római pápa vagyok egyből.... Hülyeség a köbön. Egyébként én küldeném a bíróságnak a felvételt, perdöntő bizonyíték, hogy bántotta azt a lánytMessiFan írta:http://www.youtube.com/watch?v=HqFeG5FI ... r_embedded
4 perctől kezdődik a buli..
Hogy lehet egy ilyen kis apróságon felidegesíteni magát? Abban igaza van hogy ez egy főzőverseny de akármennyire jó a kaja, ha a hangulat sz.r akkor édes mind1 hogy mikor kezdte el puculni a kolompírt

-
- Entrenador del Barça
Az h az élsportban doppingolnak az nem meglepő,ezért sem nagyon értem h mi értelme a doppingellenőröknek ha a mai doppingok évtizedekkel megelőzik az ellenőrök műszereit.Inkább engednék a doppingolást bizonyos mennyiségben, nem lenne ekkora probléma belőle és nem hiszem h ezzel eltűnne a sport szépsége.Mivel mióta világ a világ azóta vannak csalók és mindig is lesznek,nem akarok ezzel ellentéteket szítani de nem mindig voltak a magyarok sem tiszták(megtartva érmeiket).Az ilyen dolgok meg már tényleg állami szinten mennek lássuk csak a legutóbbi olimpiát amikor kiderült a fehérorosz kalapácsvetőkről h doppingoltak de egy kis országos kiállással már el is volt kenve a dologzsuni írta:a legutóbbi olimpián szólt az USA a doppingellenőröknek hogy "he, azért ezt a Bolt gyereket meg kéne nézni mert tul gyors".Onnantól kezdve nem is figyelem ezeket a híreket mikor nem is tudom hirtelen melyik Olimpián volt egy két dopping eset (szokás szerint) és az USA felszólította a szervező országot (talán pont Kínában volt) és az ezzel foglalkozó ellenőröket, hogy ha az ő sportolóikat elkezdik vizsgálgatni akkor "kivonulnak" az Olimpiáról.
Jamaica meg visszaszólt, hogy "he, a ti kis úszófiacskátok hány rekordot döntött meg és hány aranyat nyert?".
és ennyiben amradt az ügy

Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
-
- Entrenador del Barça
Nem tudom h innen ki ismeri az MCC-t(Mathias Corvinus Collegium),de a hétvégén pont erről volt egy előadás náluk.Az előadás után kisebb csoportokban viták voltak és az adatok megadásáról vagy éppen annak a meg nem adásáról folyt.Az a probléma h rengeteg olyan adatot megadunk amik a saját életünket vissza vetheti mivel egy állásinterjún már előre megkaphatnak rólunk egy hamis de első benyomásnak megfelelő képet.Az h több dolgot letiltasz azzal h csak az ismerőseid láthatják nem megfelelő mert a közösségi oldalak óriási adatbankjába kerülnek és azt bárki bármikor visszahívhatja ezáltal megszerezve rólad ezeket az adatokat.Bob_Marley írta:http://index.hu/tech/net/2010/11/11/a_f ... az_iwiwet/
Nagyon érdekes cikk.....Hosszú tudom, de csak átfutni rajta érdemes!Valaki látta a facebookos filmet?
Sok előnye van az ilyen közösségi oldalaknak, de sokan nem arra használják amiért ki lett találva, s amire nagyon kevesen szoktak gondolni, hogy irgalmatlanul sok információt kiadunk magunkról!Múltkor hallottam a rádióból, hogy külföldön is meg nálunk is nem kicsit használják a titkosszolgálatok a közösségi oldalakról az adatokat!Egy nyomozónak ki kinek az ismerőse aranyat ér.....szval ésszel kell ezt csinálni, mert nem vagyok paranoiás, de így is sokat tudnak, s s lassan tényleg csak számok leszünk........
Szabi
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
ITT van egy nagyon érdekes előadás a közösségi hálózatokról, ha valaki ért angolul és van türelme a 224 diához, akkor nagyon tanulságos sztem
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
http://index.hu/tech/net/2010/11/11/a_f ... az_iwiwet/
Nagyon érdekes cikk.....Hosszú tudom, de csak átfutni rajta érdemes!Valaki látta a facebookos filmet?
Sok előnye van az ilyen közösségi oldalaknak, de sokan nem arra használják amiért ki lett találva, s amire nagyon kevesen szoktak gondolni, hogy irgalmatlanul sok információt kiadunk magunkról!Múltkor hallottam a rádióból, hogy külföldön is meg nálunk is nem kicsit használják a titkosszolgálatok a közösségi oldalakról az adatokat!Egy nyomozónak ki kinek az ismerőse aranyat ér.....szval ésszel kell ezt csinálni, mert nem vagyok paranoiás, de így is sokat tudnak, s s lassan tényleg csak számok leszünk........
- Fernando
- Llegenda del Barça
Bakker mik derülnek ki. Töritanárom unokaöccse Pintér Ádám és megígérte, hogy a télen ellátogat a sulinkba. Pintér Ádám=Zaragoza középpályása, válogatott játékos, ha valaki nem tudná. Kértem tőle egy Zara mezt aláírva a csapattal.
Családi barát a töritanár. 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Director del Fútbol
Undorító féreg ez az ember. Persze, 3 napja nem alszik egy kaja miatt.... Én meg a római pápa vagyok egyből.... Hülyeség a köbön. Egyébként én küldeném a bíróságnak a felvételt, perdöntő bizonyíték, hogy bántotta azt a lánytMessiFan írta:http://www.youtube.com/watch?v=HqFeG5FI ... r_embedded
Hogy lehet egy ilyen kis apróságon felidegesíteni magát? Abban igaza van hogy ez egy főzőverseny de akármennyire jó a kaja, ha a hangulat sz.r akkor édes mind1 hogy mikor kezdte el puculni a kolompírt

http://www.youtube.com/watch?v=HqFeG5FI ... r_embedded

- Tivornya
- Capitá del Barça
valami buzzancs oldalon tedd fel ezt a kérdéstflegmakiraly20 írta:Helo!![]()
Olvasta valaki Henrik Ibsentől a Nóra c. könyvet?
Irodalomból lesz dolgozat, a téma az, hogy én mint fiú hogyan cselekednék Nóra helyében?!
Valaki tud segíteni?

„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
-
- Barça C
Helo!
Irodalomból lesz dolgozat, a téma az, hogy én mint fiú hogyan cselekednék Nóra helyében?!
Valaki tud segíteni?

Valaki tud segíteni?
Madrid
Tényleg nem rossz és tényleg könnyűS.Agüero írta:http://www.miniclip.com/games/soccer-pro/hu/
Nem rossz játék, csak túl könnyű.
Nyertem 11-5-re.

Én is nyertem.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.