2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
pont olyan,mint a gollam a gyűrűk utából. az vicces am,ahogy a csórik megijedtek,bár igaz,ami igaz,engem ott vitt volna el a szívem,az biztos..Tim írta:Ez egy legenda (mint kb.a jeti).Dél Amerikában elég népszerű.Állítólag kisebbdaffy írta:ötlet? mi ez?
állatok,és háziállatok vérét szívja mint valami vámpír.Innen is a neve :chupacabra amit kb.kecskeszívónak szoktak fordítani.Egyes farmerek állítják hogy emberre is támadt,kézzel fogható bizonyíték nincs a létezésére.
Legalább is eddig nem volt..
Ezt a videot kataloniaban vettek fel,szoval nem a chupacabra hanem valami mas hulye nevu izemicsodaTim írta:Ez egy legenda (mint kb.a jeti).Dél Amerikában elég népszerű.Állítólag kisebbdaffy írta:ötlet? mi ez?
állatok,és háziállatok vérét szívja mint valami vámpír.Innen is a neve :chupacabra amit kb.kecskeszívónak szoktak fordítani.Egyes farmerek állítják hogy emberre is támadt,kézzel fogható bizonyíték nincs a létezésére.
Legalább is eddig nem volt..
Ez egy legenda (mint kb.a jeti).Dél Amerikában elég népszerű.Állítólag kisebbdaffy írta:ötlet? mi ez?
Szeretettel gratulálok Neked!barcafan0911 írta:Végre megvan az új tévém.Full HD-s led lcd. Lehetséges hogy a boltban 81 cm átmérőjű tv-t veszek és mire kihozzák 94 cm-es lesz belőle?
![]()
Nagyon klassz az egész tv, 1-2 óra alatt sikerült kiismernem. Csak azt sajnálom hogy a digi beltérim nem hdmi csatlakozós, mert így nem tudom kihozni a maximumot a tévéből.
Azért ha emiatt a hdmi miatt ki szeretnéd dobni a tv-t, szólj nekem, hogy én kapjam el.barcafan0911 írta:Végre megvan az új tévém.Full HD-s led lcd. Lehetséges hogy a boltban 81 cm átmérőjű tv-t veszek és mire kihozzák 94 cm-es lesz belőle?
![]()
Nagyon klassz az egész tv, 1-2 óra alatt sikerült kiismernem. Csak azt sajnálom hogy a digi beltérim nem hdmi csatlakozós, mert így nem tudom kihozni a maximumot a tévéből.
A pumpás nagyon nagy lehetett. Amikor bekapcsoltam a tv-t pont mutatta a csávó hogy hogy fogta. Tényleg megtévesztő, ha valaki hatásosan adná elő magát én se mennék neki, ha evvel fenyegetőzne.lui1698 írta:Esetleg rabolhatsz bankot pumpával vagy IFA-val lopj el egy atm-et, hogy utánna leadd a MÉH telepen.socio66 írta:én is egyetértek,de nincs rá több cashem,hiába teszem össze a 'levest' akármeddig,ezer más dolog kellene mellette,csoda hogy ennyit is rá tudok szánni.
a segítséget köszönöm,sikerült választani.
Esetleg rabolhatsz bankot pumpával vagy IFA-val lopj el egy atm-et, hogy utánna leadd a MÉH telepen.socio66 írta:én is egyetértek,de nincs rá több cashem,hiába teszem össze a 'levest' akármeddig,ezer más dolog kellene mellette,csoda hogy ennyit is rá tudok szánni.
a segítséget köszönöm,sikerült választani.
Egyetértek teljes mértékben!Krojf írta:Sennheiser-ügyben én a spórolás híve vagyok.
Tegyétek össze még három-négy hónapig a levest, aztán menjetek 15-20 ezer környékére!
Hatalmas különbségek vannak a 10 alatti és afölötti kategória között!
K.
Nekem egy HD 201-es van, azt is 6 körül adjáksocio66 írta:köszi,közben találtam is egy ilyen sennheisert 6ért.
még nézek pár véleményt vele kapcsolatban,de valószínűleg ez lesz.
Csatlakozom, Sennheiser a legjobb (én ajándékba kaptam egyet, így nem tudom mennyi)Chris0527 írta: Sennheisert nézz van 6500ért elég jó, én vettem eggyet tavaly év végén 4ezerért mert akciós volt de nagyon jól szól. Saturnban biztos találsz ilyent haverom ott vette enyiért.
socio66 írta:milyen fejhallgatót ajánlotok 5-6 ezer körül?
kéne egy új,ami jól szól de nincs rá valami nagy keret.
mondjuk számomra érthetetlen is hogy ilyen 50-60 ezreket ki áldoz ilyenre,de láttam már 100ért is.
Határtalan emberi képzelőerődaffy írta:ötlet? mi ez?
meggyőző:DMessiFan írta:"THIS IS JUSTIN BIEBER (TRAMP!)!!! xDDD"daffy írta:ötlet? mi ez?
Én vagyok kb. fél liter tömény után.daffy írta:ötlet? mi ez?
Szerintem is ő.MichaaBee írta: Nekem Raúl a tippem, de nem vagyok benne biztos.