Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És úgy tudom v.e.b fotózik is illetve grafikus valamint történelem tanár, nem értem miért nem szereti a művészi motívumokat, mikor pl egy fényképész egész végig ezt kutatja, ilyen látásmóddal rendelkezik, hogy egy mögöttes tartalmat, egy sejtést hozzon elő egy képről.Egy gondolatot adjon a képnek, amit ha ránézel megértesz.Vagy pont hogy nem hanem agyalsz rajta, s végig a valóság és elképzelt motívum közötti mezsgyén mozog (a'la Nagyításbence-barca írta:
Amúgy nyugi, 50es évek után filmem lesz azért. Amúgy meglep, h pont te vagy ezek ellen, mint legidősebb fórumtag. Hozzád állnak legközelebb. Ezt most nem feltétlen pl a némafilmekre értettem, hanem úgy alapból az idősekre.
Nyugtass meg, h ugye jól tudom, h te vagy itt a legidősebb?
Valahogy el kell érni, h kiszálljvisca el barca írta:hagyjál már a csába ezzel a művészi értékkel![]()
én élvezni akarom a filmeket, nem művészi értékeket keresni benne.
remélem lesz még film a 40-es, 50-es évekből, lesz FF, némafilm, meg valami táncos darab is.
Ti összeesküdtetek ellenem.
Szerintem tudom mivel "nyomoztad" le, de amúgy még én sem tudom mit fogok választanimessideco írta:Amúgy Bob lehetséges ajánlását lenyomoztam a CIA segítségévelNem me gusta
Ez igazi régiséget hozok, úgyhogy készüljeteklui1698 írta:Most nézem, hogy a 11-12-13. körökben egymás után jön REMY, kurdt és Bob.
Mindhárom említett fiatalemberben megvan az a hajlam, hogy "susogós" filmet ajánljon.
Winter is coming...
hát Te lehet h értékeld, de nekem a hideg futkos tőle a hátamonBob_Marley írta:Na azért a musicaleket ne húzzuk le!
Nem mondom hogy nincsen rossz,de általában látványos, szórakoztató s megvan a művészi töltet is a musicalekben.Én kifejezetten örülök, hogy ilyen is bekerült a filmklubba.
Arra vigyázz, hogy van valami Legend of Yip Man című film is, az nem ugyanaz!Bob_Marley írta:Köszönöm a segítséget, így egyből behozta, szóval még az ajánlott filmek címét sem tudom rendesen, na széplui1698 írta:Bob, így írd be:
Yip Man
Köszönöm a segítséget, így egyből behozta, szóval még az ajánlott filmek címét sem tudom rendesen, na széplui1698 írta:Bob, így írd be:
Yip Man
Egy éve sincs, hogy láttam. Nem volt egy nagy dobás, de láttam már rosszabbat is. Holnap összeszedem a gondolataimat és megírom az értékelést. Ha erre nem leszek képes, akkor újranézem.kanty írta: Kabaré
Chö... azt sem tudod mi az az Odaát...REMY írta:bence-barca írta:
Amúgy Remy, elfelejtettem tőled eddig megkérdezni, h milyen vt Zakariást látni Párizsban?(Odaát, rem emlékszel
)
egyáltalán nem vettem észre
bence-barca írta:
Amúgy Remy, elfelejtettem tőled eddig megkérdezni, h milyen vt Zakariást látni Párizsban?(Odaát, rem emlékszel
)