Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ha annyira zavar, miért nem jelölöd ki?Bányász írta:Teccik a topic...bejövök és kiégeti a szemem mostanában a sok sárga iromány...![]()
Nekem ez a rész jobban tetszett,mind az első kettő:Slither írta:Ez az új Heroes rész sem volt rossz.
Bár nem jön be annyira az "új" Claire, és az új Petrelli anya-fiú páros is elég idegesítő. És az új rossz fiúk közül is túl hamar meghalt 2.
Köszönöm,Miki!Sztem az első évadot azért még magyarítom,a többit majd elolvasomozsimiki írta: első évad van csak fent magyarul, bithumenen![]()
de szerintem maradj eredeti hangnál, úgy mindkét évad fent van, és a 3.évad első része is már.
első évad van csak fent magyarul, bithumenenmiihii írta:Tudna vki segíteni linkkel?A Dexter érdekelne magyarul,ha lehet egészben,de jó lenne epizódokra bontva is.
elprat írta:Help!
Egy Walt Disney rajzfilm címére vok kíváncsi,mert az Istenért se jut eszembe, szitu: a királyfit lámává változtatja a gonosz boszi,és az 1ik parasztja segít neki megoldani a helyzetet.......
Valakiiiiiiiiiiii
Remélem erre gondoltál.Eszeveszett birodalom / The emperors new groove /
Gyártási idő: 2000 Mozibemutató: 2001-03-29 DVD megjelenés: 2002-02-05
Rendezte: Mark Dindal
Író: Chris Williams & Mark Dindal
Főszereplők: David Spade Eartha Kitt John Goodman Patrick Warburton Wendie Malick
Gyártó: Walt Disney Pictures
Tartalom
Kuczónál nincs lazább uralkodó egész Dél-Amerikában: élvezi a gazdagságot, a hatalmat és a jó zenét. Aki pedig nem tetszik neki, azt egyik segédje szívesen kihajítja az ablakon. Legújabb terve: vízividámpark építése egy közeli napsütéses hegyoldalon. Hogy ott most még egy falu áll? A részletek nem érdeklik Kuczót. Az viszont nyilván érdekelné, ha tudna róla, hogy udvari boszorkánya, Yzma is a trónra vágyik. Ám a méreg, amit a varázslónő ütődött szolgája, Kronk kever a császár levesébe, nem tökéletes, és Kuczo véletlenül lámává változik. Menekülés közben pedig belekeveredik egy jólelkű pásztor, Pacha nyájába: Pachával csupán az a baj, hogy pont az ő faluját kellett volna lerombolni a vízicsúszda kedvéért.
Miközben a császár igyekszik megszokni a lámaságot, és így visszajutni a palotába, a nyafka varázslónő és bamba szolgája elkapni szeretné őt. Pacha pedig maga sem tudja, mit tegyen. Segítsen a fenséges és nagyszájú lámának? Vagy jobban jár, ha magára hagyja a dzsungelben?
Righteous Kill R5 dvdrip-je már fent van PUKKA-nak köszönthetően.bouba írta:Én még nem láttam ,mert még csak kamerás változat van,de nagyon kiváncsi vagyok...ozsimiki írta: Más:
Robert De Niro, Al Pacino új filmjéről kinek mi a véleménye? Már aki látta egyáltalán, mert én még be sem szereztem...
Állitólag csinálják, de csak english verzió van hozzá.fir3bird írta:valaki segítsen! a Heroes s03e00-hoz kéne MAGYAR felirat! én sajnos sehol nem találtam csak angolt!! esetleg somebody tudna linket adni?